Adolf Hitler, Jozef Tiso, Joe Biden, Zuzana Čaputová. Čo majú spoločné?

10. februára 2022, ferro, Nezaradené

Táto „svätá“ štvorka má veľa spoločného. Delí ich len približne 83 rokov.

Nuž idem po poriadku.

Adolf Hitler do špiku kosti nenávidel Rusov a všetko slovanské! Robil maximum preto, aby akýmikoľvek spôsobmi Rusov a Slovanov zmietol z povrchu zemského.

Na to si našiel v Európe dostatok nie nemeckých posluhovačov a zapredancov vlastného národa.

Jozef Tiso sa mylne domnieval, že ak sa spriahne s Adolfom Hitlerom, tak zachráni seba aj „svoj“ národ slovenský.

A preto sa úplne Adolfovi Hitlerovi poddal, stal sa jeho doslova sluhom a zradcovský voči národu ruskému, postavil svojich slovenských vojakov po boku hitlerovského Wehrmachtu, aby Slovan zabíjal brata Slovana!

Avšak v tomto sa Jozef Tiso prepočítal veľmi kruto. Lebo všetka slovenská noha, ktorá bojovala na začiatku po boku hitlerovského Wehrmachtu, za zvrátené ideály Adolfa Hitlera, sa časom z tohto zlého sna prebudila a prestúpila na stranu dobra, k Červenej chrabrej armáde a svoje zbrane otočili proti tým, s ktorými sa nikdy nemali spriahnuť!

Adolf Hitler skončil ako skončil a Jozef Tiso skončil tiež, ako skončil!!!

A čo dnes?

Dnes je tu akýsi Joe Biden, ktorý tiež do špiku kostí nenávidí Rusov a všetko, čo je slovanské.

Tiež robí všetko preto, aby Rusov zničil a to akýmkoľvek podlým spôsobom!

Joe Biden si tiež v dnešnej Európe našiel svojich nie amerických zapredancov. Na Slovensku je to pre neho verne oddaná Zuzana Čaputová.

Zuzana Čaputová sa tiež mylne, ako Jozef Tiso pred viac ako 80. rokmi, domnieva, že zachráni seba a aj „svoj“ národ slovenský a to tým, že sa hodí k nohám USA agresora, Joe Bidena, že postaví slovenské vojsko po boku U.S. Army, aby opäť Slovan bojoval proti bratovi Slovanovi!!!

Nuž ja osobne mám také tušenie, že aj terajší proti ruskí vojnoví štváči a USA zapredanci, ak sa včas nespamätajú, nevložia svoje horúce hlavy pod studenú sprchu, skončia presne tak, ako ich agresívny predkovia – Adolf Hitler a Jozef Tiso!!!