E. Beneš v Londýne, K. Gottwald v Moskve. Z. Čaputová vo Washingtone?

22. januára 2022, ferro, Nezaradené

Veru ani jeden z prvých dvoch „milovníkov“ svojho národa neostal pri svojom národe, keď ho národ potreboval, ale doslova ubzikli do azylu.

Eduard (Edvard) Beneš po Mníchovskej zrade na Československej republike, teda de facto a de Jure aj na Slovenku (30.9.1938), sa 5. októbra 1938 vykašľal na svoju zodpovednosť za mladý samostatný štát Čechov, Slezanov, Moravanov a Slovákov, kašle na funkciu prezidenta ČSR a 17 dní mu trvalo, kým si zbalil „svých pět švetstek“ a pá ho Londýna, následne do USA a potom v roku 1940 opäť späť do Londýna, do toho Londýna, ktorý jeho, aj celý jeho národ český, slovenský, pred dvomi rokmi doslova podaroval spolu s Francúzmi a Talianmi Adolfovi Hitlerovi (AH)! Teda nešiel za svoju republiku bojovať k spojencovi do Moskvy, ale k svojmu zradcovi do Londýna. Nuž ale toto je pre „demokratov“ príznačné, že aj keby sa akokoľvek nenávideli, ale peniaze a vidina moci, ich vždy spojí!!!

Aké to hrdinstvo bojovať za svoj národ „bok po boku“ ďaleko v prepychu a bezpečí a potom prísť a zhltnúť všetky hrozienka!

Apropo, prečo sa Beneš nepostavil „tvárou tvár“ AH, keď mal zmobilizovaných 1 200 000 vyzbrojených mužov, tisícky diel, stovky tankov a lietadiel i ďalšej modernej vojenskej techniky, mimoriadne vyspelé opevnenie hraníc, ktorého sa bál každý na čele s AH a mal podporu spojencov – Francúzsko, VB, ZSSR, Rumunsko, Juhoslávia?!

Veru jednoduchšie bolo zdupkať!

Ďalší hrdina Klement Gottwald, sa doslova schoval v Moskve na hrudi Josifa Vissarionoviča Stalina a tiež „miloval“ svoj národ český a slovenský tak, že na „pomoc“ mu prišiel z moskovského, teplučkého exilu až 10. mája 1945 a to priamo do Prahy!

No a dnes máme na čele našej milovanej vlasti akúsi Zuzanu Čaputovú (ZČ), environmentalistku z Pezinka, ktorá „učarovala“ USA administratíve, oni v nej našli zaľúbenie a „demokraticky“, za pomoci „čistých“ USA dolárov, „západných“ Eur, ju doslova dosadili na „trón“ najvyšší v našom štáte a všetci tí „demokrati“ sa tvária, že sa tak stalo z vôle ľudu a demokraticky!

Nie, nebolo to z vôle ľudu, ale z vôle „západných“ demokratov, ktorí ZČ doslova prepašovali prezidentskými voľbami výhradne tým, že zapredanecké média ju vykreslili ako číro číre dobro a jej protikandidátov politicky (ale aj absolútne nemorálne) bili hlava nehlava.

A tak sa stalo, že ZČ bola zvolená mizernými 23,91% občanov zo všetkých oprávnených voličov! To znamená, že už vtedy ju nechcelo za hlavu nášho štátu 76,09 % občanov SR!!!

Koľko ju nechce dnes? A koľko ju nechce po tom, čo sa vyznala z lásky k USA, k U.S. Army, že bezvýhradne s akousi toaletnou doložkou, podporuje podpísanie „obrannej“ dohody medzi SR a USA?! Môj odhad je, že to bude asi tak 90-95% Slovákov!!!

Je jasné, že nás ZČ uvrhla do otvorenej vojny proti RF.

Mala odbočka – aj počas Tisovej Slovenskej republiky naši chlapi a chlapci bojovali najskôr bok po boku z nemeckým Wehrmachtom proti bratskému slovanskému národu, proti ZSSR, ale následne do nohy dezertovali k Červenej armáde…!!!

Aj dnes ZČ a spol. chcú našich chlapov a chlapcov, zatiahnuť do vojny, do boja proti bratskému ruskému národu! Nuž je potrebné ZČ a spol. jasne pripomenúť a odkázať, že Slovák nikdy nepozdvihne svoju zbraň, svoju ruku na svojho brata, aj keď ho na chvíľu k tomu prinútia, tak vždy sa dá na jeho stranu!!!

Toto nech si USA zaľúbenie – ZČ, zapamätá a vryje do svojej pamäti navždy!

A teraz sa pýtam. Ak nás ZČ a spol. naozaj zatiahnu do vojny s RF prostredníctvom prítomnosti USA armády na našom území a bude tu nedajboh mela, kam sa podeje ZČ?

Ostane vo „svojom“ paláci alebo odíde za „svoj“ národ slovenský „bojovať“ do azylu, napr. do Washingtonu???

Nateraz len toľko…