Ďakujem vám Zuzana Čaputová lebo už len toto nám chýbalo!

21. januára 2022, ferro, Nezaradené

Moje „poďakovanie“ Zuzane Čaputovej (ďalej už len Č) za to, čo predviedla včera 20.01.2022, hlbšie rozvediem v inom článku.

Dnes by som to poňal tak trochu z inej stránky.

Kedysi „dávno“ pred Novembrom 1989, keď sa „nič“ nesmelo a pritom bolo dovolené oveľa, oveľa viac ako dnes(!), dokonca sa aj pracovať muselo(!), koloval medzi pospolitým ľudom takýto sarkastický vtip o Mórickovi:

Súdružka učiteľka sa pýta žiačikov v triede na vyučovaní, kto z nich si myslí, že majú doma už všetko.

Nikto sa nehlási, len Mórickovi ide ruku odtrhnúť.

Súdružka učiteľka ho teda vyvolá a pýta sa ho – „Vy Móricko už máte doma všetko?“

A Móricko jej odpovedá, že – „Áno“.

Súdružka učiteľka – „Ako to Móricko, nože nám to vysvetlí“

A Móricko spustil – „Včera sa ocko vrátil z práce a hovorí mamke – bol som dnes u lekára a povedal mi, že mám syfilis. A mamka mu dopovedala – No, už len toto nám chýbalo“

 

No a presne takto mi to vyznelo včera v súvislosti s Č, keď absolútne bez akýchkoľvek zábran odobrila „obrannú“ Dohodu s USA lebo naozaj už len toto nám Slovákom a Slovenskej republike chýbalo!!!

Ale viete čo Slovač, dám Vám na záver tohto môjho dnešného názorového (krátkeho) článku ešte jeden „komunistický“ z pred Novembra 1989, takisto o Mórickovi:

Móricko sedí v lavici na vyučovaní, hlavu má jednou rukou podopretú, hľadí von oknom a takto si dookola sám pre seba, ale dostatočne nahlas, hovorí – Dnes je pekne, dneska by to šlo.

Súdružke učiteľke to nedá a pýta sa ho – „Móricko, to čo si neustále dookola opakuješ, že dnes je pekne, dneska by to šlo?

A Móricko jej odpovedá – „Ocko, keď včera prišiel z práce a bol dosť nahnevaný, tak povedal mamke, že jedného pekného dňa všetkých komunistov povešajú. A súdružka učiteľka pozrite vonku, ako je dnes pekne.“

 

Nuž vtedy sme sa na takýchto vtipoch o „diktátoroch“ komunistoch a spoločenskom socialistickom zriadení schuti zasmiali lebo sme vedeli, že sú to naozaj len vtipy a išlo sa ďalej.

Ale ak by som dnes do týchto vtipov zapracoval dnešných naozajstných diktátorov, čo nás tu už takmer dva roky gniavia a ešte nás podhodili aj vojny chtivým Američanom, tak mi je z toho horko v ústach a …!!!

Záver:

Nuž naozaj už len toto nám chýbalo, aby sme v prezidentskom paláci, v NR SR (roztrieštenú a nejednotnú opozíciu nevynímajúc!), vo „vláde“ SR, mali tých čo tam máme! Sami sme si na vine a sami sa musíme z tohto marazmu dostať.

Len mi je nesmierne ľúto, že máme tak samoľúbu opozíciu, či už tu parlamentnú alebo aj neparlamentnú, ktorá sa nevie povzniesť nad svoje ego/egá a každý z nich sa hraje na vlastnom politickom piesočku…

Vážená dnešná opozícia, nože si spomeňte a nie je to až tak dávno, ako spolu držali všetky vtedajšie opozičné strany (parlamentné aj neparlamentné) a pritom sa nenávideli do politického špiku kosti, aby vás vymenili vo Vláde!

A oni sa navzájom nenávidia aj dnes, ale majú jedno silné spojivo a tým je tak ako vtedy, tak aj dnes – SMER-SD (SSD) a Robert Fico!

Vy také spojivo dnes voči ním nemáte, ktoré by Vám dovolilo ísť spoločne proti ním, aj keď sa tiež  nemusíte?!

A nemohlo by byť tým vaším spoločným spojivom – Zuzana Čaputová, Igor Matovič, Jaroslav Naď, Roman Mikulec, Ivan Korčok, Veronika Remišová, Mária Kolíková atď. atď.

Lebo čo meno, to Covid diktátor a zapredanec národa slovenského, našej štátnosti a suverenity!

NAOZAJ – UŽ LEN TOTO NÁM CHÝBALO!!!