Aktualita – SME. sk tvrdo proti V. Lengvarskému a jeho covid očkovacej tyranii!

14. januára 2022, ferro, Nezaradené

Nuž tvrdá a veru veľmi nečakaná to rana, doslova útok od chrbta, pre Vladimíra Lengvarského (VL) a všetkých Covid očkovacích slovenských tyranov od ich/im, už takmer dva roky v tejto Covid očkovacej tyranii doslova dennodenného pomocníka, od  denníka SME.sk.

Nikto na mediálnej scéne nezasadil takýto tvrdý úder dnešnej Covid vakcinačnej klike, ako to práve v týchto chvíľach urobil denník SME.sk, začo mu pravdepodobne prischne od dnešných Covid „vládnych“, prívlastok – „dezoláti jedni“!!!

A o čo ide?

Nuž o to, že akási redaktorka denníka SME.sk – Denisa Kolenčinová, uverejnila článok (podľa informácie nad článkom ide o platený obsah, teda si to niekto zaplatil), na titulnej stránke webu tohto denníka dnes o 13:21 pod názvom – „Našli achilovku chrípky, objav môže zachrániť státisíce životov ročne“

Nuž uvidím, ako dlho tam vydrží a či ho niekto z Covid vakcinačnej Lengvarského a spol. tyranie nenechá prostredníctvom Mikulca, Hamrana stiahnuť, že týmto denník SME.sk šíri konšpirácie, nepravdy, hoaxy a že sa dopúšťa trestného činu šírenia dezinformácie a môže občanov SR odradiť od „dobrovoľného“ Covid očkovania v dobe, keď sa na nás zo Západu a z USA valí pohroma, akýsi Covid omikron a teda hrozí, že náš zdravotný systém padne lebo nie vinou nedostatku zdravotníckeho personálu a vinou zákazu liečiť aj Covid, dostupnými a účinnými, lacnými liekmi ale vinou SME.sk, ktorý za všetko bude niesť zodpovednosť lebo bludárči a tliacha o niečom čomu „nerozumie“!!!

V uvedenom článku sa píše, (pokiaľ sa dá dočítať bez zaplatenia na jeho celé otvorenie) aj takáto doslova „nehoráznosť“ v dnešnej Covid omikronovej dobe takmer nevídaná až trestná opovážlivosť.

Citujem – „Vírus chrípky je veľmi premenlivý, rýchlo mutuje, a preto sa musia každý rok aktualizovať aj očkovacie látky.“

 

Čo to je za nezmysel? Ako to? Počuje to VL a spol.? Pro covid vakcinačný denník píše, že vírus chrípky rýchlo mutuje! Toľká nehoráznosť!

To v denníku SME.sk nezachytili akou rýchlosťou mutuje C-19? Ten nemutuje raz za rok, ale takmer raz za mesiac! A VL a spol. neustále verklíkujú, že pôvodná Covid vakcína (Pfizer!), ktorá je na Covid vakcinačnom slovenskom trhu od decembra 2020, je bez akejkoľvek zmeny a úpravy účinná proti akémukoľvek variantu/mutácií C-19 nech sa deje čo sa deje!

Ale pozor!, musí si ju daný jedinec nechať pichnúť v rovnakom zložení vždy akonáhle sa objaví nová „nebezpečnejšia“ mutácia C-19 a potom je označený O+, O++, O+++ atď.

A aký je vírus doteraz známej chrípky? Nuž je to taktiež Koronavírus! – https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=1609:informacia-oncoronavirusoch&catid=68:epidemiologia&Itemid=76

 

Avšak v SME.sk idú ešte tvrdšie proti VL a spol. a ďalej píšu toto – „Zloženie vakcín odborníci stanovujú podľa variantov, ktoré aktuálne cirkulujú v populácii.“

 

No toto?! Ako môžu napísať takú nehoráznosť, že vakcína proti koronavírusu – zvaného Chrípka, si neustále vyžaduje svoje aktuálne vylepšenia a to podľa toho, aké jej varianty v danom čase kolujú v populácií!!!

Nuž neviem či toto VL a spol. rozdýchajú a či nepodajú na SME.sk podnet na odobratie novinárskej licencie.

Nuž podľa toho, čo si „dovolili“ voči „zázračnému“ Covid vakcinovaniu stále tou istou, čo sa zloženia týka, vakcínou, by ich nič iné ani nemalo čakať a mal by sa SME.sk, ocitnúť v spoločnosti takých „konšpiračných“ a „hoaxových“ alternatívnych médií, akými sú Hlavne správy, Hlavný denník, Zem a Vek, Badateľ.sk, Slobodný vysielač a pod.

Predpokladám, že redaktori SME.sk už nebudú na TB VL a spol. o Covid vakcinácií stáť/sedieť v prvých radách, ak vôbec!

Záver:

Tak čo Slovač? Ešte stále si presvedčená, tá časť z Vás, čo ste sa nechali na základe agitácie týchto Covid vakcinačných Lengvarských a spol. tyranov až trikrát dobrovoľne Covid zaočkovať, že tá jedná a tá istá, viac ako rok stará Covid vakcína, ťa ochráni pred akýmkoľvek mutantom C-19 lepšie, ako keď si budeš prirodzeným spôsobom „pestovať“ svoju imunitu resp. ak sa respiračne nakazíš, ťa táto „božská“ Covid vakcína viac ochráni, ako účinné a lacné liečivá???

Nemám Slovač na teba v tejto chvíli viac otázok! Len prosím rozmýšľaj, myslí a nie len poddane, nevoľnícky počúvaj a potom ešte väčšmi poddanskejšie a nevoľnickejšie konaj!!!

(ak si dobre pamätám, tak niečo o Tvojej poddanosti a nevoľnickosti, čosi čítala v tohtoročnom Novoročnom prejave aj ZČ!)

 

Zdroj:

https://primar.sme.sk/c/22819909/nasli-achillovu-patu-chripky-objav-moze-zachranit-statisice-zivotov-rocne.html