R 2022 – nezatvárať oči, nepredstavovať si, treba to urýchlene vykonať!

1. januára 2022, ferro, Nezaradené

Rok 2022 musí byť pre Slovensko, Slovákov naozaj prelomový!

Dosť bolo ponižovania, dosť bolo balamutenia, dosť bolo „dobrovoľného“ experimentálneho Covid očkovania, dosť bolo servilnosti voči USA, dosť bolo hrbenia sa pred centrálou EÚ, dosť bolo Covid strachu, dosť bolo Covid teroru, dosť bolo Covid stresu, dosť bolo všetkého čím nás dnešná Covid apartheidná chuntovláda gniavi za výdatnej pomoci Zuzany Čaputovej!!!

Áno, Zuzany Čaputovej lebo ona, ako „prezidentka“ „svojej krajiny“ tu nie je na to, aby všetko LEN „citlivo vnímala“, ale na to, aby tvrdo bez servítky pomenovala ZLO!!! Ale nie to „zlo“ na základe ktorého sa ona a dnešní „vládni“ dostali v našom štáte k moci, ale to ZLO, ktoré predstavujú oni sami a v páchaní ktorého im napomáhajú zapredanecké „objektívne“ média takzvaného „hlavného prúdu“, vraj „mienkotvorné“, inak povedané manipulatívne!!!

Dva roky pred tým, ako Zuzana Čaputová „jednoznačne“ vyhrala prezidentské voľby lebo Veľká Mača (!), tri roky pred tým, ako sa dnešným diktátorom, za pomoci Zuzany Čaputovej a zapredaneckým médiám, podarilo doslova obalamutiť, zmanipulovať značnú časť voličov SR, istý politický klasik v júni 2017 povedal toto – „Zavrite oči, skúste si predstaviť niektorých lídrov opozície pri zásadných veciach v rozhodovaní. Môžu byť dobrí kamaráti na kávu a predstavte si Igora Matoviča možno ministra financií, Kotlebu ako ministra obrany, Borisa ako ministra práce, sociálnych vecí a rodiny, pána Sulíka, pri svojom klipkaní, neviem čo by zastával“!!!

Až na jednu osobu (M. Kotleba, táto chyba klasika, ho stála pád v politike až na úplne dno!) sa takmer trafil úplne presne, hlavne pri Igorovi Matovičovi!

Vtedy nikto oči nezatváral a nič si nepredstavoval, zapredanecké média si išli svoje, „Za slušné Slovensko“ – „spontánne“ vyšlo do ulíc, Z. Čaputová sa stala „prezidentkou“ „svojej krajiny“, ktorej po viac, ako dvoch rokoch prestáva rozumieť a po 29. februári 2020 sa proroctvo politického klasika naplnilo – JEST DOKONÁNO…!!!

Rok 2022 sa musí od prvého dňa začať z ostra!

Ústavne, zákonne, ale Z OSTRA!!!

Nie tak, ako by povedal politický klasik – parafrázujem – „Zavrite oči a predstavte si, že Zuzana Čaputová už nie je „prezidentkou“ „jej krajiny“, že Igor Matovič už nie je „ministrom“ financií, že Boris Kollár už nie je „predsedom“ NR SR, že Richard Sulík už nie je „ministrom“ hospodárstva, že Veronika Remišová už nie je „ministerkou“ pre všetko a že v NR SR už nesedia pročkovci – ňu, ňu, ňu, ani tabakovci – bla, bla, bla, ba ani všakovakí žiakovci…!

NIE! Oči nezatvárať, ale do široká OTVÁRAŤ a hlavne nahlas povedať, od prvého dňa 2022, že STAČILO, DOSŤ BOLO, MÁME VÁS UŽ PLNÉ ZUBY A VYŠE HLAVY!!!

Prvé dni roku 2022 nám ukážu, či sme schopní sa postaviť ZLU, či sme schopní poslať týchto tyranov, despotov, diktátorov do večného politického zabudnutia!

Či sme schopní sa postaviť na obranu našich detí a ďalších slovenských pokolení, aby TU na Slovensku, na ICH Slovensku, žili pokojne a hlavne slobodne, ešte dlhé, predlhé stáročia!!!

Áno, toto všetko sa ukáže od dnes 01.01.2022…!!!