Založ si blog

Slovač, kto z Vás im dal na toto mandát!

NIKTO a ešte raz NIKTO!!!

Dnešnej Covid apartheidnej chuntovláde, nedal z občanov SR na Covid segregáciu, Covid tyraniu, Covid teror a na prísne donucovaciu Covid vakcináciu, NIKTO mandát, nech s tým, čo konajú, akokoľvek súhlasí!!! (absolútnu väčšinu v tomto súhlase, tvoria zapredanecké média!)

Ak niekto dnes súhlasí s Covid vakcinačno-segregačnou „politikou“ týchto „politických“ tyranských bláznov, tak to v žiadnom prípade neznamená, že im udelil na toto svoj mandát a že oni takto konať môžu!!!

NIE a ešte raz NIE!!!

Ak dnešní, ale aj budúci politickí diktátori, chcú nasilu c-zaočkovať každého občana SR, vrátane detí a to spôsobom, ako to na TB uviedol „minister“ zdravotníctva V. Lengvarský – „…akýmkoľvek spôsobom motivovať ľudí k očkovaniu…“ (za tento výrok by mal byť okamžite trestne stíhaný v kolúznej väzbe!), tak na toto dnes nemajú MANDÁT a ak tak chcú nasilu konať, cielene na tento účel meniť zákony SR a pod., tak najskôr, nevyhnutne musia urobiť toto!!!

Avšak ešte predtým, kým napíšem, čo by mali urobiť, sa pristavím pri BG V. Lengvarskom a pýtam sa ho, čo si má občan SR predstaviť pod jeho vyjadrením, že motiváciu občanov ku Covid vakcinácií, chce/chcú dosiahnuť „akýmkoľvek spôsobom“???

Lebo ja si pod pojmom dosiahnuť niečo „akýmkoľvek spôsobom“, môžem pri ich politickej mentálnej vybavenosti a ich obrovskej chuti „vládnuť“ diktátorsko-tyransky predstaviť napr. aj tvrdý nátlak, nátlak dokonca fyzický! Že si to nemôžem myslieť? A čo si pod týmto Lengvarského vyjadrením predstavuješ ty, občan-volič SR?!

A teraz späť k tomu, čo by mali dnešní „vládni“ vykonať, ak chcú zaviesť doslova povinné očkovanie, ako povedal BG Lengvarský „celoplošne alebo pre vybrané skupiny“!!!

Všímaš si občan-volič SR, že sa už prestalo hovoriť len o povinnom očkovaní občanov SR 60+ a prešlo sa na komunikáciu plošného povinného očkovania? Pamätáš si na Matovičové blúznenie o celoplošnom AG testovaní, z ktorého sa stala celoplošná každodenná „rutina“???

Ani toto resp. takéto vyjadrenia týchto politických tyrano-diktátorov ťa nestavia do pozoru?!

Takže, ak dnešní tyrano-diktátorsko-covidovakcinační doslova blázni, si myslia, že majú na toto mandát, ktorý získali v PV 2020, ako prvá Matovičova vláda a následne zásluhou výhradne, len Z. Čaputovej, od 01.04.2021 aj druhá Matovičova „vláda“, tak sa škaredo mýlia!!! Nie, na toto Vám žiaden občan – volič SR mandát nedal!!!

A preto, každý, kto chce na občanoch SR praktizovať takúto Covid vakcinačnú tyrano-diktatúru, tak si jednoznačne musí od občanov na to vypýtať mandát!

Ako? Nuž takto!

Okamžite podať demisiu!

Vypísanie predčasných volieb!

Následne všetky strany, ktoré chcú zaviesť tento tyrano-diktátorsky Covid vakcinačný teror, nech si toto dajú, ako bod číslo jedna do svojho politického predvolebného programu a nech sa s takýmto politickým programom uchádzajú o mandát občana-voliča SR v riadnych PV!!!

Garantujem všetkým, všetkým dnešným Covid vakcinačným teroristom, že na základe takéhoto politického programu neprekročia ani len troj percentnú hranicu v PV, na základe ktorej by mali nárok aspoň na „všimné“ od občanov-voličov SR za volebný výsledok!!!

A ak by niektorá zo strán aj s takýmto tyrano-diktátorským predvolebným politickým programom, sa dostala do NR SR po predčasných PV a boli by súčasťou akejsi „vládnej“ koalície, tak potom nech si to dajú, ako bod číslo jedna do Programového vyhlásenia Vlády SR, nech s tým predstúpia pred poslancov NR SR a ak im to NR SR, počtom poslancov najmenej v počte 76, schváli, tak až potom môžu uvažovať o takýchto neľudských krokoch, ktoré by však mohli vykonať až vtedy, ak by sa im podarilo o tomto v NR SR presvedčiť ústavnú väčšinu poslancov NR SR (90!) lebo na toto je potrebné zmeniť Ústavu SR!!!

INAK NIE!!!

Občan, volič SR, vážená Slovač, uvedom si, že len takto môžu zaviesť v našom štáte povinné očkovanie vakcínou, ktorá je ešte stále v experimentálnom stave alebo akoukoľvek inou vakcínou na akékoľvek iné ochorenie!!! Lebo jedine na základe Tvojho mandátu môže/môžu, nami volení zástupcovia konať! Ešte raz INAK NIE, nech sa už akokoľvek politický naparujú!!!

Prešiel som si ich druhé Programové vyhlásenie „Vlády“ SR (PVV), platné na obdobie rokov 2021-2024 s dátumom 28.4.2021 (128 stranové!) a to hlavne tú časť, kde sa venujú nášmu zdravotníctvu, začínajúce na str.33, pod názvom – „ZLEPŠENIE STAROSTLIVOSTI O ZDRAVIE OBYVATEĽSTVA“, kde sa okrem iných „ušľachtilých“ ich cieľov môžem/môžeme dočítať napr. aj toto – „Vláda SR deklaruje, že kľúčovými hodnotami v systéme zdravotníctva sú spravodlivosť, solidarita, kvalita a rovnosť prístupu k zdravotnej starostlivosti pre každého občana“

Čítaš občan SR, že zdravotná starostlivosť pre každého občana SR? Naozaj? Platí to aj dnes?

Dnes, keď akási politická skade ruka, skade noha – V. Remišová, vyzýva inú politickú skade ruka, skade noha – Z. Čaputovú, aby „ jasne a priamo podporila povinné očkovanie proti koronavírus.“ a následne na základe tohto povinného c-očkovania, chcú obmedziť bezplatnú, pre „všetkých občanov SR“ bezplatnú zdravotnú starostlivosť, pre všetkých tých občanov SR, ktorí sa nenechajú c-zaočkovať!!!

Veď toto je v priamom rozpore s Ústavou SR, Čl.40 –  „Každý má právo na ochranu zdravia. Na základe zdravotného poistenia majú občania právo na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a na zdravotnícke pomôcky za podmienok, ktoré ustanoví zákon.“

Pýtam sa ťa občan-volič SR, vidíš tu niekde napísané, že ak sa nenecháš nasilu/bezdôvodne povinne zaočkovať vakcínou, ktorá je nielenže v štádiu experimentálnom, ale ktorá dokonca spôsobuje aj smrť u niektorých jedincov (ŠUKL oficiálne na Slovensku uznal 7 (!) obetí po aplikácií tejto vakcíny!), ktorej daný jedinec absolútne nedôveruje a preto si nechce svoj organizmus s ňou chemicky poškvrniť, vidíš tu niekde napísané, že aj keď si platíš riadne, dlhé roky zdravotné poistenie, tak strácaš nárok na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a tým pádom aj na Tvoje/moje ústavne právo na ochranu tvojho/môjho zdravia??? Lebo ja NIE!!!

Ďalej.

Od zajtra t.j. od piatku 10.12.2021 sa flagrantným spôsobom začnú porušovať naše základné ľudské a občianske práva aj v oblasti voľného pohybu, ako občana SR, po vlastnom štáte, ktoré mne/Vám jednoznačne garantuje Ústava SR v Čl. 23, ods.(1) – „Sloboda pohybu a pobytu sa zaručuje.“ !!!

Ako to korešponduje s nariadením „Vlády“ SR, že od piatka 10. decembra 2021 budú môcť využívať verejnú hromadnú dopravu len občania c-očkovaní, c-prekonaní (toto je blud, povenujem sa o tom v samostatnom článku!) alebo c-testovaní???

A takýchto otázok na dnešné Covid-segregačno-tyransko-diktátorské eldorádo, ktoré tu, z čoraz väčšou razanciou zavádzajú títo Covid apartheidníci je neúrekom!!!

A preto na záver tohto môjho názorového článku ešte raz dôrazne zdôrazňujem, že ak niekto chce na Slovensku zavádzať takéto diktátorsko-tyranistické praktiky, tak nech si na to vypýta zvolenie/mandát od väčšiny občanov-voličov SR v riadnych Parlamentných voľbách lebo inak na takéto konanie nemá MANDÁT/PRÁVO!!!

Zdroje:

https://www.tyzden.sk/politika/79121/som-za-akykolvek-sposob-motivacie-ludi-na-ockovanie-tvrdi-lengvarsky/

https://www.ta3.com/clanok/220591/tb-ministra-zdravotnictva-v-lengvarskeho-o-novych-protipandemickych-opatreniach  – cca 8:30 minúta

https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=494677  – str. 33

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/609616-remisova-vyzvala-prezidentku-aby-priamo-podporila-povinne-ockovanie/

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

https://ekonomika.sme.sk/c/22796144/neockovani-pacienti-s-covidom-by-mohli-hradit-cast-liecby-rozmysla-vlada.html

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.