Čaputovej sa rozsvietilo, deťom zhaslo, na ostatných c-vakcinačný teror!

8. decembra 2021, ferro, Nezaradené

Ona/Onej sa rozsvietilo! Žiaľ nie v jej politickej mysli, ale len na nádvorí Grasalkovičovho paláca!

Ona pod rúškom noci 6. decembra (vraj!) vykonala „štátnicky“ úkon a za prítomnosti hojného počtu zapredaneckých médií, bez prítomnosti národa slovenského, ktorému, ako sama povedala, absolútne nerozumie, rozsvietila „vianočný“ stromček!

Pri tejto jej „štátnickej“ príležitosti natočila doslova detinské video o tom, ako Ona ako „kráľovná“ vychádza z paláca, ale až vtedy kedy jej bránu otvoria pážatá a vonku pred dverami ju už očakáva jej dvorný šašo, ktorý s ňou vykonáva „spontánny“ rozhovor o akomsi predvianočnom utíšení sa a komu je toto rozsvecovanie venované!

Nie, Ona ho nevenuje svojmu „milovanému“ národu, ako celku, ale len vybranej skupine a to tej skupine, ktorej totálne zviazali ruky, zakázali im liečiť, aby následkom tohto ich pracovného obmedzenia, boli následne lôžkové časti nemocníc, preplnené riadne neliečenými pacientmi! Avšak čakárne ambulantných lekárov boli a stále sú prázdne lebo Ona súhlasí s tým, aby sa chorí „liečili“ sami doma  a až im dôjde dych, tak si majú zavolať záchranku!!!

Dvorný šašo, ktorý ju sprevádza, nezabudne pripomenúť, že tento rozsvietený stromček si budú môcť pohľadom „užiť“ aj okoloidúci občania, spoza plotu!

Nuž veru, môžu, ale len cez deň, kedy strom nesvieti, lebo kto by sa už unúval vo večerných a nočných hodinách až k „prezidentskému“ palácu, len preto, aby uvidel osamotený, osirotený strom, na ktorého rozsvecovanie neboli pozvaní lebo sa to všetko konalo v režime ani nie OTP, ale v režime UTAJENOM!!! Okrem pozvaných „novinárov“, aby tento „štátnicky“ akt šírili pomedzi slovenský pospolitý ľud, pravdepodobne o presnom čase konania tejto „slávy“ NITO nevedel lebo vedieť NEMAL?!

Pýtam sa, čo by sa stalo, keby za plotom Grasalkovičovho paláca v momente rozsvecovania stromu boli občania SR, ktorí by o tento „slávnostný“, Jej „štátnicky“ akt prejavili záujem???

Aha ja viem. Navzájom by sa nakazili Covidom a možno už aj Omikronom!!! Hotová slovenská humanitárna katastrofa!

Ale prečo taký strach?

Veď zázračná USA c-vakcína je účinná na všetky mutácie C-19 vírusu a to bez akejkoľvek úpravy…!!! Pravda je potrebné si ju nechať aplikovať každých 6(?), 9(?) mesiacov, až do aleluja lebo až potom je „účinná“ a C-19 vírus už určite „vymizne“, „zmizne“ z našich Covid prestrašených životov…!!!

A nebolo toto utajené rozsvecovanie, úplne z iného dôvodu utajené?

Nebála sa Ona „kráľovná“ „prezidentského“ paláca, že ak by občania SR vedeli o tejto jej „štátnickej“ aktivite, tak by jej pri rozsvecovaní stromu „asistovali“, ako by povedal klasik (Igor Matovič!), ako tie „štekajúce psi za plotom“???

A prečo som presvedčený, že sa jednalo o jej utajený akt? Nuž stačí si pozrieť jej oficiálny program na prezident.sk a zistí, že táto jej „štátnická“ aktivita do jej oficiálneho programu zaradená nebola a teda to môžem považovať za jej voľnočasové aktivity???

A aby to celé nevyznelo tak nasucho, že len Ona sama, tak si pozvali k rozsvieteniu stromu manželov Juraja a Sabinu Smahovcov s ich synom. Týchto ľudí absolútne nepoznám, ba som o nich ani nikdy nepočul, takže sa im absolútne vyhnem.

Jediné čo ma v súvislosti s nimi zaujímalo bolo to, ako a prečo si Ona vybrala práve túto manželskú dvojicu.

MUDr. Sabína Smahová pracuje na Klinike detskej hematológie a onkológie NÚDCH a LF UK Limbová 1, 833 40 Bratislava – hlboko sa pred ňou skláňam lebo práca/starostlivosť s deťmi je najťažšia, a keď sa dokonca jedná o deti, ktoré sú takto, mnohokrát nevyliečiteľne choré, tak sa už nejedná len o prácu, ale doslova o obetu!

MUDr. Juraj Smaha je odborným asistentom (lekár) –  V. interná klinika LFUK a UNB, UNB – Nemocnica Ružinov, Ružinovská 6, 826 06 Bratislava 2.

Ona o ňom píše, že je lekárom na Covidovom oddelení a ja dodávam, že je aj 84. signatárom (teda jeden z prvých!) z 1300 signatárov, ktorí podpísali List verejnosti od hlavného autora tohto listu MUDr. Petra Sabaku, aby sa občania SR nechali Covid zaočkovať experimentálnou vakcínou!

Dal som si tu námahu, prešiel som si všetkých tých 1300 signatárov, ale MUDr. Sabinu Smahovú som medzi nimi nenašiel! Neviem, možno som ju prehliadol, ale zoznam som si prešiel dvakrát, zhora aj  zdola. Nie, týmto nič nenaznačujem…

A keďže Ona už rozsvietené má, tak našim deťom ZHASLI!!!

Naše školopovinné dietky budú opäť, úplne bezdôvodne, sedieť samé doma pred obrazovkami PC a budú sa „vzdelávať“ a „vzdelávať“, až nakoniec Ona opäť zavesí na FB „srdcervúci“ status, ako sa naše dietky opäť dostali do psychických ťažkostí a k tomu pripojí link na niektorú z liniek pomoci deťom a niekoľko linkou na všakovaké psychologické a psychiatrické „neziskové“ organizácie, aby sa tieto dietky mali kam obrátiť…!!!

Áno, školy bolo „potrebné“ okamžite zatvoriť lebo, ako povedal v jednej z ostatných TV politických debát Matovičov psík, Boris Kollár – „školy sú semenišťom Covid nákazy“!!!

Ja osobne si myslím, som o tom presvedčený, že semenišťom idiotizmu, despotizmu, diktátorstva, Covid teroru je súčasná „vládna“ sebranka a nie školy, kde chodia naše, absolútne Covid zdravé deti!!!

Chcete príklad? Nech sa páči!

Aj ZŠ, ktorú v ôsmom ročníku navštevuje moje dieťa, budú musieť od pondelka 13.12. Covid zatvoriť lebo v triede majú až NULA chorých, teda nikto nechýba! A v celej škole je 5% neprítomných žiakov, ale nie z dôvodu Covid pozitivity, ale úplne z normálnych nachladení, aké sme tu mali a budeme mať vždy!!! Z učiteľského personálu nie je Covid chorí NIK!!!

A to sa nejedná o nejakú jednotriednu školu! Táto škola sa nachádza priamo v jednom z najväčších slovenských miest!!!

Takže „semenišťa“ Covid nákazy zavrieť a obchody OTVORIŤ!!!

Aby som bol správne pochopený – ja som za, aby sa školy zatvárali, ak chorobnosť dosiahne určitej epidemickej hranice, ale nie všetky a nie naraz, ale podľa aktuálnej epidemickej situácie, presne tak, ako sa to vždy stalo počas, takmer každoročných chrípkových epidémií, ale lokálne a na základe rozhodnutia regionálnych Úradov VZ!!!

Zároveň som za okamžité otvorenie všetkých obchodov, zrušenie akýchkoľvek hlúpych obmedzení, žiadne OP ani OTP, ale normálny život!!! Liečiť, liečiť, liečiť a nie len pichať, pichať a pichať!!!

V súvislosti so zavretím „semeníšť“ Covid nákaz – škôl – sa pýtam, kto rodičom týchto detí preplatí zvýšené výdavky na energie – voda, teplo, plyn, elektrina? Či majú byť deti doma celý deň po tme, v chlade, o smäde…???

Kto týmto rodinám nahradí zvýšené výdavky na stravu? A z čoho to majú uhradiť, ak im je dokonca zakázané chodiť do práce, aj keď sú úplne zdraví lebo „najlepší“ je HOME OFFICE!!! Ale nie každá práca sa dá vykonávať z domu! Atď., atď.!

Veď tým deťom je potrebné dať plnohodnotnú stravu – teplá polievka, druhé jedlo…!

Deti rastú, vyvíjajú sa! Je potrebné, aby sa stravovali riadne a zdravo! Lebo potom ich schátraným organizmom, už nepomôže žiadna vakcína! Alebo ide o to? Aby boli menej resp. vôbec, po zdravotnej stránke, imúnne?! V školskej jedálni je to neporovnateľne lacnejšie, každý deň iné a zdravé teplé jedlo + nejaký ten vitamín – jablko, banán, hruška a pod.!

Kam idú v školstve aj takto ušetrené peniaze?! Ušetrené na strave našich detí! Ušetrené na chode škôl  energie a pod.!

Komu sa tieto peniaze následne rozdelia?!

Zaujíma to vôbec týchto covid apartheidníkov a aj Ona/Ju?!

Nie, nezaujíma, ani ich to NIKDY nezaujímalo, ani zaujímať nebude!!! Jedine Ona to bude „citlivo“ na FB vnímať!!!

No a čo sa týka dospelej populácie, tak tu sa Covid teror stupňuje zo dňa na deň!!!

Do obchodov už len zaočkovaní a akýsi prekonaní! Do hotelov len OP, ale Covid vakcinačná „sloboda“ im nariaďuje len s AG alebo s PCR testom!!! Ďakujem pekne za takú „slobodu“!

A to si Covid zaočkovaní neuvedomujú, že táto Covid „sloboda“ je len dočasná lebo Covid vakcína akosi stráca na účinnosti a jej platnosť pravdepodobne z tela c-očkovaného vyprší už po 6 mesiacoch a bude treba opäť „slobodne“ a z „vlastného presvedčenia“ opäť navštíviť napr. najbližšiu vlakovú stanicu, kde im ďalšie dávky Covid vakcíny vpichnú…???!!!

Slováci, tak sa už konečne preberte!!!

To nevidíte, na sebe samom nepociťujete, že sa pre vaše/naše zdravie nič nerobí?!

Že sa nejde cestou prevencie a liečby?

Že Covid vakcinácia by nemala byť ako hlavná, ale len ako doplnková v „boji“ s C-19 a to len pre tých, ktorí tak učinia z vlastného presvedčenia, že im to pomáha??? Presne tak, ako tomu bolo doteraz s očkovaním proti „bežnej“ chrípke?! (a pozor vakcína na chrípku bola/je každých 6 mesiacov iná…!!!)

Ja naozaj pre dnešok už nemám ďalších slov!

Tento absolútne bezdôvodný teror, pod pláštikom C-19, sa musí, MUSÍ čím skôr skončiť!!!

 

Zdroje:

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/443670467415821/

https://www.prezident.sk/

https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-8-11-2021-vyzva-lekari-ockovanie

Vlastný názor