Založ si blog

Polícia SR obvinila „kšeftárov“ s ivermektínom. Kšeftárov s C-vakcínami a AG testami neobviní? !

Štátna propaganda nepoľavuje!

Propaganda Covid vakcinačná!

Ešte naberá na sile!

Mediálny priestor zahltila „senzačná“ správa, že Polícií SR (PSR) sa podaril ďalší z „husárskych“ Covid propagandistických kúskov, s ktorým sa dokonca PSR pochválila na svojej FB stránke s nadpisom – „POLÍCIA OBVINILA DVE OSOBY, KTORÉ NA ČIERNO KŠEFTOVALI S IVERMEKTÍNOM: PRIPOMÍNAME, ŽE LIEK JE URČENÝ PROTI SVRABU A PARAZITOM“ – https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/5047386218624893

Zaujímavé!

Dokonca si dovolili „medicínsky odborníci“ PSR v tomto svojom FB statuse uviesť aj takýto „fakt“ o liečebných účinkoch ivermektínu – „IVERMEKTÍN NIE JE URČENÝ NA LIEČBU COVIDU, ALE SVRABU“ a množstvo iných „zaručených“, „vysokoodborných“ správ o ivermektíne…!!!

Takže už aj PSR sú „medicínsky odborníci“ a aj oni vedia, že ivermektín je určený len výhradne na svrab a parazitom???!!!

Odporúčam PSR, aby si naštudovali web stránku Ministerstva zdravotníctva SR, kde nájdu oficiálnu správu zo dňa 27.1.2021, kde sa o ivermektíne okrem iného uvádza aj toto – „Ivermectin je antiparazitikum, ktoré má aj veľmi silné antivírusové a protizápalové vlastnosti pri COVID-19. Podporuje to narastajúci počet štúdií, ktoré poukazujú na jeho účinnosť nielen v rámci in-vitro a zvieracích modelov, ale aj v mnohých klinických podania z centier a krajín z celého sveta. Liek sa bude podávať ako súčasť ďalšej liečby. Je už registrovaný vo viacerých krajinách, napríklad vo Francúzsku, USA, Švédsku a Nórsku.“ – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-27-01-2021-ivermectin

Ako mám vnímať „pochválenie“ sa PSR o zadržaní „pašerákov“ ivermektínu, „odborným“ hodnotením použitia ivermektínu v medicíne, v súvislosti s oficiálnym stanoviskom MZ SR o ivermektíne???!!!

Nuž, nech mi je dovolené to vnímať, ak už nie ako totálny hoax o účinkoch Ivermektínu vo vzťahu k liečeniu ochorenia C-19, tak prinajmenšom, ako správu vskutku absolútne zavádzajúcu!

Odporúčam tým, čo takéto správy uverejňujú na oficiálnej FB stránke PSR, aby si najskôr overili/naštudovali, či ich informácia je pravdivá v plnom rozsahu lebo inak sa podľa mňa celkom jasne dopúšťajú trestného činu „Uvedenie do omylu“, spáchaného z nedbanlivosti – https://www.lewik.org/term/721/trestny-cin-spachany-z-nedbanlivosti-trestny-zakon/

Pre mňa osobne táto aktivita PSR vyznieva, ako výstraha a strašenie pre všetkých občanov SR, ktorí veria v liečivé účinky ivermektínu na C-19, aby zabudli na tento Nobelovský liek a oddali sa prvej, druhej tretej… dávke experimentálnej Covid USA vakcíne!!!

Pre mňa je to jasná služba (nadpráca) štátnej Covid apartheidno-segregačnej chuntovláde!!!

Ak sa už PSR podaril takýto „husársky“ kúsok, že namiesto pašerákov drog a iných zakázaných návykových a omamných látok, dolapili „zločincov“, ktorí chceli zdravotne pomôcť tým občanom SR, ktorí veria v liečivé účinky ivermektínu na/proti C-19, tak nemali do toho miešať ich „odborné“ medicínske komentáre, na aký zdravotnícky účel je ivermektín výhradne určený!!! Vyššie v texte som jasne preukázal, že informácia PSR o využití ivermektínu, aj na liečbu C-19, je prinajmenšom  pre širokú slovenskú verejnosť zavádzajúca a pre mňa osobne je to aj brutálne, zámerné(?) klamstvo!!!

Tak fajn, „zločincov“ ktorí „kšeftujú“ s ivermektínom by sme už mali „pod kontrolou“ a podľa všetkého im hrozí najvyšší trest odňatia slobody až na 8 rokov!!!

A teraz sa pýtam:

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid AG testami?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid PCR testami?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid USA vakcínami?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid odberovými miestami zvaných aj ako MOM?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid…?

Alebo, žeby sa v tomto zdravotníckom segmente na Slovensku nevyskytovalo kšeftárenie?!

Kšeftárenie priamo „vládnou“ Covid apartheidno-segregačnou chuntovládou?!

Dnes asi „nie“!

Ale čo zajtra?!

Záver:

PSR, dávam vám na vedomie, že na Slovensku (a nie len na Slovensku) sa odjakživa kšeftovalo s tým, čo bolo zakázané resp. čo bolo povolené len na základe predpisu napr. lekárskeho!

To isté sa týka ja ivermektínu.

Určite, že som proti akejkoľvek trestnej činnosti, ale pýtam sa – prečo je zakázané na Slovenskom trhu voľne predávať ivermektín, ak ho občania chcú, vo vyhradených zariadeniach?

V tomto prípade výhradne v oficiálnych lekárňach, kde by vysoko medicínsky odborník, lekárnik, poučil občana o užívaní tohto lieku, aj na C-19, aby sa nepredávkoval, ako sa poniektorí predávkovali, ale nie humánnym ivermektínom, ale výhradne veterinárnym!!!

Prečo je ivermektín na Slovensku len na lekársky predpis a podľa všetkého, je štátnou Covid apartheidnou mocou, všeobecným lekárom zakázané tento liek svojim pacientom predpisovať???

Ak by bol ivermektín na Slovensku bez akýchkoľvek problémov/umelých prekážok, prístupný každému, kto verí, že mu pri liečbe C-19 pomôže, tak by mal mať možnosť si ho vyžiadať po konzultácií u svojho všeobecného lekára alebo si ho voľne kúpiť v autorizovanej lekárni s jasným odborným poučením od predávajúceho lekárnika!!!

Je naozaj na čase, aby si občan SR mohol slobodne vybrať medzi Covid vakcínou a jej následných „posilňujúcich“ dávok alebo si slobodne vyberie liek na C-19, napr. ivermektín!!!

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.