Slovač, každý jeden z vás, sa zamyslí a každý si odpovedzte, či toto je podvod alebo pomoc!

14. novembra 2021, ferro, Nezaradené

Covid apartheidná chuntovláda za absolútnej podpory a asistencie, čoraz viac nervóznej Zuzany Čaputovej (ZČ), neustále sprísňujú svoje Covid „pandemické“ opatrenia, ktoré už so zdravotnou otázkou, so zdravím občanov SR, nemajú absolútne, aleže absolútne NIČ!!!

Ich diktátorstvo sa stupňuje a podľa môjho názoru je ich diktát už tak ďaleko, že narazili na strop , ak by svoje diktátorstvo, čo i len o milimeter ešte sprísnili, tak následky ich konania môžu byť nedozierné!!!

Svoje Covid apartheidne diktátorstvo si dokonca „zlegalizovávajú“ prijímaním, čim ďalej, tým väčšími diktátmi v NR SR, svojimi Covid apartheidnými poslancami a tieto ich Covid apartheidne zákony im ZČ podpisuje, šmahom ruky, ako na bežiacom páse lebo aj jej strach z hnevu národa slovenského, je už zjavný na prvý pohľad!

Takže idem k podstate môjho dnešného názorového článku.

Tou podstatou je, či toto, čo tu opíšem nižšie, je občan SR podľa teba podvod, klamstvo alebo zdravotná pomoc, ako sa nám to snaží podsúvať na dennej báze táto dnešná Covid apartheidná sebranka!

Poďme o niekoľko mesiacov späť. Pamätáš si občan-volič SR čo títo Covid pandemisti vraveli na začiatku, keď na Slovensko boli doručené prvé tzv. Covid vakcíny?

Nuž ZČ napríklad tvrdila toto – „Verím, že sa nám čo najskôr podarí preočkovať všetkých tých, ktorí budú mať záujem,“ a po vpichu prvej dávky povedala aj toto – „Bolo to rýchle, nebolo to bolestivé…, … Potom dva až tri dni na to, by môj organizmus mal zareagovať spôsobom, že by som mala byť imúnna,“

Rozumieš občan SR čo vtedy hlásala ZČ? Že vraj už po prvej dávke, dvojdávkovej vakcíny, bude jej organizmus voči C-19, po max troch dňoch už imúnny! A občan SR vnímaš aj to jej vtedajšie vyjadrenie, že verí že sa im (koho tým myslela, že „sa nám“) podarí preočkovať všetkých, ktorí o to prejavia záujem?! Dnes už toto jej prianie o Covid zaočkovanosti, takmer rok staré, neplatí?! Dnes už nechceme, teda nechcú, nechať občanov SR bez akýchkoľvek nátlakových, doslova neľudských podmienok sa Covid zaočkovať len tých, čo o to prejavia záujem???

Toto povedala občanom SR ZČ 27.12.2020.

Druhú dávku ZČ dostáva 21.1.2021 a tu ZČ sa už napriamo nevyjadruje, necháva za seba hovoriť svojho hovorcu Martina Strižinca a jeho komentár nestojí za povšimnutie, bol chladný, nič vraviaci!

Omnoho dôležitejšie v tejto súvislosti bolo vyjadrenie v tieto januárové dni tohto roku ŠÚKL, ktorý vtedy poskytol takéto stanovisko – „Po spustení očkovania v krajinách mimo EÚ sa vyskytli zriedkavé závažné alergické reakcie…, … Ako pri každej vakcíne, aj vakcína Comirnaty sa má podávať pod lekárskym dohľadom v zdravotníckom zariadení, ktoré v takomto prípade dokáže bezodkladne poskytnúť adekvátnu zdravotnú starostlivosť,“

Takže sa tu trošičku pozastavím. Kdeže majú byť podávané/aplikované, aj Covid vakcíny podľa názoru ŠUKL v januári 2020?

Áno presne, majú byť aplikované/podávané v zdravotníckom zariadení, kde je možné v prípade okamžitých ťažkostí k dispozícií odborný zdravotnícky pracovník, aby danej Covid zaočkovanej osobe podal okamžitú, zdravotne odbornú pomoc!

A kde všade sa dnes na Slovensku aplikuje vpich tejto Covid vakcíny? Nuž pomaly už aj na zastávke MHD!!!

Toto ŠÚKL, už dnes nemusí platiť???

Jednoducho na začiatku Covid očkovania bolo občanom SR jasne komunikované, že vakcína je dobrovoľná a hlavne, že ten čo sa nechá resp. podstúpi úplne Covid zaočkovanie, teda obidvoma dávkami, tak je takpovediac Covid za vodou a že sa už nemusí ničoho obávať lebo dve dávky sú dostačujúce!

Dnes jasne vidíme, že to nebola pravda lebo dnes občan, človek, ktorý je od druhej dávky vpichu Covid vakcíny starší o 6 resp. 9 mesiacov, tak tí istí Covid odborníci mu odkazujú, že ochrana Covid vakcíny sa už pominula a je potrebné, aby sa nechal „zodpovedne“ zaočkovať treťou dávkou vakcíny a následne štvrtou atď., atď.!!!

A ak tak neurobia, tak sa dostávajú na rovnakú úroveň tých občanov SR, ktorí tak neučinili vôbec! Teda sú braní, ako keby žiadne Covid očkovanie neabsolvovali!

A to im ešte v tom januári 2020 a neskôr, dokonca samotní výrobcovia týchto Covid vakcín, tvrdili, že by mala byť účinná aj proti Covid mutáciám!!!

A teraz prídu nejaký špekulanti a budú mi oponovať, ale veď vtedy ešte nemohlo byť jasné, ako táto Covid vakcína zareaguje, ako svojho „pacienta“ voči tomuto vírusu a jeho mutáciám ochráni!

Tu by som si takúto otázku a takýto argument riadne rozmyslel či je vôbec rozumné ho vôbec použiť na obhajobu Covid vakcín!

Prečo?

Nuž preto lebo táto obhajoba Covid vakcín jasne dokazuje, že sa jedná o jej skúšku!

Teda začneme masovo, bez rozdielu, bez zdravotne odborného posúdenia aktuálneho zdravotného stavu jedincov, hlava, nehlava aplikovať doslova skúšobnú covid vakcínu a budeme zachytávať jej vedľajšie účinky, ktoré nám , teda ich výrobcom, budú ukazovať, kde sa pri jej vývine pomýlili, čo doslova odflákli, a čo je potrebné na nej „poopraviť“, aby sa zabránilo týmto nežiadúcim vedľajším účinkom!

Ale toto nie je skúška niekde v dielni, niekde v laboratóriu na živých bunkách v skúmavkách!!!

Toto je skúška na obyvateľoch tejto planéty a je im tvrdené, že to skúška nie je lebo len toto je jediná záchrana, ako zachrániť planétu a jej obyvateľov pred ich Covid vyhynutím!!!

A vieš občan, ako sa inak povie skúške?

Nuž áno, skúške sa zvykne hovoriť aj ako experiment lebo pri skúške/experimente nikto nevie, aký to bude mať koniec a aké to spôsobí neblahé následky!

Aj pri atómových zbraniach, ktoré sú jednoznačne určené na likvidáciu nie len hmotných statkov, ale predovšetkým nevinných životov,  sa najskôr vykoná skúška, aby bolo jasné, aké bude mať tá ktorá atómová zbraň následky a či sú takpovediac jej účinky/následky, po jej výbuchu „ukočírovateľné“…!!!

Takže, ak aj ja dnes vyjadrujem svoje presvedčenie, že sa jedna o číro Covid vakcinačný experiment, tak čo klamem, podvádzam, hoaxujem alebo je to len a len číra pravda???

Tu svoj názorový článok občan SR, Slovač, končím a teraz je na tebe, aby si si to všetko sám pre seba, vo svojom vnútri vyhodnotil a či ti na konci tvojho vyhodnocovania vyjde to, že súhlasíš, aby občania SR boli dnes takto despoticko-diktátorsky, doslova s Covid pištoľou priloženou k hlave prinútení sa nechať zaočkovať vakcínou, o ktorej ešte ani sám výrobca neprehlásil, že jej skúšobná doba už skončila (podľa posledných medializovaných údajov by sa tak malo stať niekedy v roku 2023, kedy im už vraj budú známe všetky vedľajšie nežiadúce účinky!) a že je daná do obehu, ako plnohodnotná vakcína bez vedľajších účinkoch, o ktorých sa dnes vie že ich má a nie sú malé, dokonca život ohrozujúce v niektorých prípadoch už aj život berúce!!!

PS: píšem o podvode o účinnosti a experimentálnosti Covid vakcín a nie o podvode že existuje ďalší korona vírus, z miliárd ešte neobjavených korona vírusov!!!

 

 

 

 

 

Zdroje :

https://www.noviny.sk/slovensko/577280-prve-vakciny-proti-koronavirusu-su-na-slovensku-ockovat-sa-zacne-este-dnes

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/575389-prezidentku-zaockovali-druhou-davkou-vakciny-proti-covid-19/