Založ si blog

Jasný dôkaz, ako Zuzana Čaputová a hradný protokol manipulujú verejnou mienkou!

Dňa 24. septembra 2021 o 9:08 zverejňujem článok pod názvom – „Politický Alzheimer Zuzany Čaputovej a jej naklonených médií?“, v ktorom podrobne opisujem, ako Zuzana Čaputová, jej hradný protokol, jej „objektívne“ naklonené média, akosi „pozabudli“, že už 25.6.2021, „prezidentský“ protokol vydáva krátku tlačovú správu, že Zuzana Čaputová vystúpi ihneď na prvej septembrovej (2021) riadnej schôdzi NR SR so „svojou“ Správou o stave SR (druhou, ja pevne verím, že aj poslednou!)

Že tomu tak bolo, som dokladoval oficiálnym programom septembrovej riadnej schôdze NR SR pod poradovým číslom 40 –  https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/schodza&ID=436#current

Kde o takomto bode nie je ani zmienka a nie je tam ani dnes, keď tento článok píšem (pondelok 27.9.2021 o 08:30 až 09:00 hod.)

Program začína takto (uvádzam, ak by to zmenili!) –

„Prerokovaný bod programu  č.1. – Návrh na voľbu člena Správnej rady Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (tlač 553) – opakovaná voľba. (Hlasovanie sa uskutoční 23. septembra 2021 po hlasovaní o 17.00 hod.)“ a končí

„Prerokovaný bod programu – Písomné odpovede členov vlády Slovenskej republiky na interpelácie poslancov Národnej rady Slovenskej republiky písomne podané predsedovi Národnej rady Slovenskej republiky (tlač 540).

Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu – Interpelácie poslancov.

(Body Písomne odpovede a Interpelácie sa prerokujú vo štvrtok 23. septembra 2021 po Hodine otázok.)“

O vystúpení Zuzany Čaputovej na riadnej 40. plenárnej schôdzi NRSR ani chýru, ani slychu!!!

To znamená, že ani samotní poslanci NR SR, nemali v piatok 24.9.2021, keď oficiálne končili piatkový rokovací deň, ani len tušenie, nie to ešte vedomosť, čo sa stane v ten istý deň neskoro poobede, čo sa týka zmeny resp. doplnenia programu riadnej 40. schôdze NR SR!

Lebo to sa môže! Lebo to sa môže?

A čo sa stalo?

Nuž nič „mimoriadne“!

Hovorca Zuzany Čaputovej, Martin Strižinec z nenazdajky skrze TASR, informuje poslancov NR SR a teda aj samotného „predsedu NR SR a aj, tu pre nich jednoznačne(!) chamraď, občanov-voličov SR, že Zuzana Čaputová vystúpi v pléne NR SR so „svojou“ druhou Správu o stave SR v stredu 29. septembra 2021 – https://www.tasr.sk/tasr-clanok/TASR:2021092400000377 , citujem správu – „Prezidentka SR Zuzana Čaputová vystúpi v stredu 29. septembra o 11.00 h v pléne Národnej rady SR, Námestie A. Dubčeka 1 v Bratislave so správou o stave o republiky. TASR o tom dnes informoval hovorca prezidentky SR Martin Strižinec.“

Výborne! Tak predsa! Ale pozor! V programe 40. riadnej plenárnej chôdze NR SR o tomto ani zmienka! Teda oficiálne sa o tomto na stránkach NR SR nedozvie nik, ba ani samotní poslanci NR SR a to je problém! Lebo aj keď táto správa „prezidentky“ SR je určená hlavne občanom SR, v prvej rade by si ju mali vypočuť zákonodarcovia, aby sa podľa toho pri správaní sa a hlasovaní v NR SR o dôležitých zákonov pre život v našom štáte, aj patrične zachovali.

Nuž „nevadí“! Martin Strižinec ohlásil termín „O 5 minút 12!“ a vy všetci sa teraz tomu prispôsobte!

V poriadku, berieme, aj keď s nevôľou, ale predsa, na vedomie!

Čo sa však deje ďalej!

To čo TASR uverejňuje v piatok 24.9.2021 o 17:13 hod. na základe oznámenia od samotného Martina Strižinca, už o pár hodín na to, to už neplatí!

Totiž „prezidentský“ protokol to všetko mení a presne o polnoci z piatka 24.9.2021 na sobotu 25.9.2021 na oficiálnych web stránkach prezident.sk uverejňuje túto krátku správu – „ Prezidentka vystúpi so správou o stave republiky, 24.09.2021, 00:00 – Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi v utorok 28. septembra 2021 o 11.00 v pléne NR SR so správou o stave o republiky. Stane sa tak po druhý raz. S prvou správou o stave republiky prezidentka vystúpila pred poslancami parlamentu v júni 2020.“ – https://www.prezident.sk/article/prezidentka-vystupi-so-spravou-o-stave-republiky/

Čo sa stalo v „prezidentskom paláci, že po 6 a pol hodinách dochádza k takejto zmene?

Žeby Martin Strižinec dostatočne nekomunikoval so Zuzanou Čaputovou o jej programe alebo Správa o stave SR, je už dávno hotová (niekým v pozadí odsúhlasená?) a teda nie je načim otáľať s jej prednesením, pardon prečítaním?!

A čo také sa udeje o deň neskôr? Nemohol ostať pôvodný termín ohlásenia zo strany „prezidentského“ protokolu? Nie? Prečo?

Nuž, ako vždy, občan-volič SR – „dočkaj času, ako hus klasu“ a možno sa dozvieš pravý dôvod!!!

Zaujímavé je aj to, ako pri tak dôležitej „prezidentskej“ udalosti „zaspali“, aj samotné zapredanecké „objektívne“, „slovenské“ média!

Denník N o pôvodnom termíne, teda strede 29.9.2021 neinformuje vôbec a o zmenenom termíne, teda podľa Denníka N, o riadnom termíne na utorok 28.9.2021 informuje až v sobotu o 10:44! Nuž akosi v Denníku N zaspali! A aby svoju „zaspatosť“ ospravedlnili, tak uvádzajú, že Zuzana Čaputová vystúpi v pléne NR SR už o deň skôr, ako bolo pôvodne plánované! To je také zavádzanie občanov-voličov SR, že je to naďalej neúnosné! Oni to odprezentujú tak, že prvý termín jej vystúpenia v NR SR bol známy už týždne a teraz na poslednú chvíľu sa to zmenilo na „o deň skôr“!!! Manipulácia s verejnou mienkou, tak ako vždy!!!

 

Veru, ak by „objektívne“ média dostali od nemenovaného, utajeného, dobre informovaného zdroja, samozrejme len vo „verejnom“ záujme, že napr. o 01:30 hod. príde NAKA zbaliť niektorého z vysokopostavených činiteľov SMER-SD z jeho príbytku, tak redaktori týchto zapredaneckých médií, by tam už bivakovali s teplým čajom (len s čajom?) možno už od 00:00 hod., aby im nič neuniklo a aby o tom mohli, ako prví informovať vše nevediacu slovenskú pospolitosť, okamžite hneď v ranných „objektívnych“ správach!!!

Ale keďže sa jedná „len“ o vystúpenie „prezidentky“ SR v pléne NR SR o akomsi „Stave SR“, tak nič, času dosť!

Samozrejme, že aj ich informácia o vystúpení Zuzany Čaputovej so „svojou“ Správou o stave SR, v pléne NR SR, je brutálne zavádzajúca, hlavne pre občana–voliča, ktorý to podrobne nesleduje.

SME.sk o tomto informuje takto „objektívne“ – „Prezidentka vystúpi so správou o stave republiky o deň skôr, ako mala

Niečo „úžasné“!

Ich nadpis článku v nevedomom občanovi-voličovi evokuje resp. má vyvolať dojem, že jej vystúpenie bolo riadne NR SR dlhodobo dopredu oznámené a známe, a že sa dostalo aj do programu riadnej 40. septembrovej schôdze NR SR!!!

Že tomu tak nie je a ani nebolo(!), jasne dokazujem vyššie v texte tohto môjho názorového článku! HNUS!!!

Záver:

Toto ti občan-volič SR tiež neprekáža? Neprekáža ti, že nás (teba) takto zavádzajú, doslova klamú?

Mne to prekáža a vadí!

Lebo takto nás zavádzajú a klamú od samého začiatku!

Zuzana Čaputová od chvíle, kedy vstúpila do politického ringu „pobiť“ sa o prezidentské kreslo, s vedomím, že je jasnou „víťazkou“!!! A činí tak dennodenne dodnes! Pýtam sa dokedy jej to ešte budeme tolerovať?!

Zapredanecké média to činia dennodenne už niekoľko rokov, minimálne od čias, kedy bolo potrebné odstrániť za každú cenu Vladimíra Mečiara – teda od roku 1990!!! Pýtam sa, dokedy im to ešte budeme tolerovať?!

No a dnešní „vládni“ Covid apartheidní chuntovládcovia, tak činia od chvíle, kedy sa rozhodli, že sa dajú na cestu politikov a najviac im takáto politika samých klamstiev a zavádzania zachutila od chvíle, kedy dostali do rúk moc, o ktorú teraz nechcú prísť, aj za cenu totálnej diktatúry!!! Pýtam sa, dokedy im to ešte budeme tolerovať?!

 

Pýtam sa, dokedy im všetkým, toto ešte budeme tolerovať?!

Lebo tak isto nás klamú a zavádzajú o Covid „pandémii“! S PCR testami a ich pozitivitou! Pôvodné doteraz používané Covid PCR testy budú v USA od 01.01.2022 zakázané resp. nikto ich výsledky nebude brať do úvahy!!!

 

Jediná otázka, ktorá je tiež veľmi dôležitá je táto – PREČO AŽ OD 01.01.2022???

Prečo nie ihneď?!

Veď na Slovensku v dôsledku týchto testov sa začína jesenná a zimná Covid aprtheidna genocída nevydaných rozmerov…!!!

AJ TOTO BUDE MAŤ Zuzana Čaputová VO „SVOJEJ“ Správe o momentálnom stave SR???

Nie som naivný! JASNE, ŽE NEBUDE!!!

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?