Založ si blog

V TA3 to v nedeľu dali na Moniku Tódovú!

V nedeľu 19.9.2021 v politickej „diskusnej“ relácií V politike na TA3, to prvých 40 minút vyzeralo presne tak isto, ako v propagandistických videách Moniky Tódovej z Denníka N, keď „spovedá“ prominentov lipšico-matovičo-čurilovskej mafie.

Radšej som uviedol všetkých troch, aby sa jeden z nich necítil ukrivdený, že nepatrí do slovenskej „celebritnej“ spoločnosti tých, čo „čistia“ Slovensko od „gaunerov“!

Ani sa mi nechce komentovať obsah prvej časti tejto relácie, kde dostal obrovský priestor na svoje dristy, a tu sa občan-volič zamyslí, „minister“ financií Igor Matovič!

Hľadal som v archíve, kde sa naposledy v nejakej politickej diskusií dostalo takéhoto výsostného postavenia ministrovi, nielen financií, ale akéhokoľvek rezortu, aby diskutoval sám zo sebou, aby nemal oproti sebe opozičného erudovaného oponenta z danej oblasti!

To, že takýto priestor na samostatné vystúpenie dostane predseda vlády, predseda NR SR, prezident SR, tak to sa ešte pochopiť dá i keď aj tu mám výhrady!

Prečo by nemal byť predsedovi vlády v diskusnej relácií oponentom jeho predchodca, hlavne ak sa jedná o opozičného bývalého predsedu vlády!

To isté platí pre predsedu NR SR aj prezidenta SR!

Hneď v úvode môjho názorového článku chcem podotknúť, že týmto „apolitickým“ ťahom televízia TA3 ďaleko predčila aj samotnú Moniku Tódovú a Denník N a to z toho dôvodu, že ona/oni, tie svoje propagandistické a lipšico-matovičo-čurilovské obhajobné videa zverejňujú na svojej web stránke, zatiaľ čo TA3, ako naozaj veľmi sledovaná komerčná politická TV to odvysielala v priamom prenose v celoštátnom verejnom televíznom priestranstve a teda si to mohli pozrieť všetci občania SR, aj tí, ktorí nemajú prístup na internet resp. nenavštevujú web stránky rôznych internetových médií!

Skôr, ako pristúpim k TA3, chcem občanovi-voličovi SR len tak na okraj pripomenúť propagandu, ktorú šíri Denník N, prostredníctvom Moniky Tódovej a jej „diskusných“ videí s jednoznačne ich ľuďmi a to v zmysle ich obhájiť lebo dnešnou úlohou „objektívnych“ a „mienkotvorných“ médií už nie je informovať, ale obhajovať a to obhajovať všetkých tých, ktorí sú ich ľuďmi a oni sú ich médiami!!!

Monika Tódová to zobrala zaradom, ako sa na obhajobné „objektívne“ propagandistické zapredanecké média sluší a patrí – 7.8.2021 – Ľudovít Makó, 25.8.2021 – Daniel Lipšic, 2.9.2021 – Bernard Slobodník, 7.9.2021 – Roman Mikulec, 14.9.2021 – Peter Kubina. Kto bude ďalší, čo bude potrebovať v Denníku N u Moniky Tódovej dostať priestor na svoju obhajobu?!

Každý, čo i len jedným okom, jedným uchom sleduje, čo sa deje v týchto dňoch, týždňoch a mesiacoch na našej politickej scéne jasne vie o aké „protikorupčné“ esá ide, takže dnes sa tomu bližšie venovať nebudem!

Vrátim sa späť k TA3.

Áno, sú relácie TA3, ktoré je potrebné pochváliť, ale sú aj také, ktoré je potrebné jednoznačne odsúdiť a to i napriek tomu, že je to komerčné médium, avšak s celoslovenskou TV pôsobnosťou a teda aj touto reláciou, minimálne jej prvou časťou, priliali politický „očistný“ olej do „očistného“ ohňa!

Totiž Igor Matovič dostal priestor na monológ nie ako „minister“ financií lebo o momentálnej situácií našich verejných financií a o ich budúcnosti, moderátor TA3 Rastislav Iliev vymedzil zo 40. minút len, ešte raz len 2-3 minútky, ale výslovne, ako predseda najsilnejšej koaličnej strany!!!

BEZ OPONENTA!!!

Igor Matovič v TA3 dostal dlhých, predlhých 40 minút nato, aby v každej vete povedal, že aj po 18. mesiacoch ich „vládnutia“ tu existuje „ficovská“ mafia a oni na to „nevinní chudáci“ prišli až teraz!

Igor Matovič dostal 40 minút nato, aby poobhajoval všetkých tých „čistých“, „očistných“ prokurátorov, hlavne toho „najšpeciálnejšieho“, policajtov, hlavne tých „najelitnejších“ a samozrejme aj tých „nepodplatiteľných“ sudcov!!!

Na toto dostal Igor Matovič v TA3 čistých 40 minút, nikým nerušených, ba ani samotným Rastislavom Ilievom!

Nuž TA3, „GRATULUJEM!“

Propaganda ako sa patrí, presne taká, aká sa má na obrazovkách TV staníc s celoštátnou pôsobnosťou objavovať v každom diktátorskom štáte!!!

A aby to celé TA3 vyvážila, tak by bolo načim dať rovnaký priestor na 40 minútový monológ „najväčšiemu vagabundovi“ Robertovi Ficovi, aby „potvrdil“ všetky tie Igorove „pravdy“!

Toľko k forme politickej „debaty“, akú zvolila TA3 v nedeľu 19.9.2021 v relácií V politike – https://www.ta3.com/relacia/21787/vlada-chce-nastolit-poriadok-v-policii-zvysuje-sa-pocet-infikovanych-co-s-tym-vlada-vyhlasila-boj-proti-mafii

K tomuto predsa len ešte jedna poznámka. TA3 túto reláciu v podnázve nazvala takto – „Vláda chce nastoliť poriadok v polícii / Zvyšuje sa počet infikovaných, čo s tým? / Vláda vyhlásila boj proti mafii“ !!!

To znamená, že dnes keď Igor Matovič je „ministrom“ financií, tak on má prednosť o týchto vážnych témach hovoriť namiesto „predsedu“ vlády Eduarda Hegera?!

Nemal tam sedieť Eduard Heger, ak sa v podnázve hovorí o „Vláde“?!

A teraz naozaj veľmi málo k tomu čo tam Igor Matovič diktátorsky natáral. Naozaj nemá zmysel sa venovať všetkému, ale jedna jeho „myšlienka“ mi stojí zato, aby som na ňu poukázal!

Igor Matovič povedal okrem iných dristov aj toto – „…,ako tu niekto ubližuje nevinnému Kičurovi, ktorý mal trezor plný zlatých tehál…“

V poriadku. Je potrebné zákonnou cestou vyšetriť a následne v spravodlivom súdnom procese rozhodnúť a nieže, sú zozbierané všetky výpovede, ktoré vyšetrovatelia potrebovali vypočuť a aj napriek tomu je Kičura už takmer rok a pol vo vyšetrovacej väzbe! Čo ešte vyšetrujú? To sú takí neschopní, že za 14 mesiacov, keď ho majú vo „vyšetrovacej“ väzbe nezozbierali dostatok dôkazov, by to posunuli na riadny súd? Dokedy ho ešte budú držať vo „vyšetrovacej“ väzbe a čo ešte chcú „vyšetriť“???

Nuž dobre, Kajetán Kičura mal vraj kdesi v nejakom trezore akési zlaté tehličky, ale ja sa pýtam, koľko by si mohla kúpiť takýchto, možno aj väčších zlatých tehličiek, predtým trnavská firmička a dnes „najváženejšia“ trnavská FIRMA Eurolab Lambda a.s., ktorá je Igorovi Matovičovi absolútne „neznáma“?!

Áno, pýtam sa koľko takých zlatých tehál si môžu dnes títo majitelia tejto firmy kúpiť?!

Lebo medzi tak váženými „podnikateľmi“ sa dnes už nehodí mať imanie v peniazoch, ale výhradne v zlate, ktoré na svojej cene nikdy nestratí!

Nuž pozrime sa na to, ako na tom bola táto firma v roku 2019 a v roku 2020!

Podľa finstat.sk mala táto firma obrat vo výške 4,65 milióna eur a zisk 31,76 tisíc eur, ale v rokoch blahobytu, v prvom roku Covidovom, teda v roku 2020 má už táto super firma obrat vo výške 55,51 miliónov eur a zisk (priznaný!) vo výške 3,72 milióna eur a to na obchode so štátom výhradne na Covid AG testoch, bez súťaže!!! – https://www.finstat.sk/35869429

Nuž bude zaujímavé ako sa bude tejto Igorovi Matovičovi „neznámej“ firme dariť v práve prebiehajúcom roku 2021, keď pri moci je tak silne „protikorupčná“ „vláda“!!!

Tak silne „protikorupčná“, že urobí čo koľvek, aby ostala “protikorupčne“ diktátorsky pri moci, kým nepozatvára trištvrte Slovákov, ktorí im stoja v ich „protikorupčnom“ očistci!!!

Dnes viac nemám čo dodať!

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.