Založ si blog

I. Matovič a spol. , tu už pomôžu len zvieracie kazajky!

To čo včera predviedli na TB po zasadnutí (ne)Bezpečnostnej rady SR, prvý predseda „vlády“ Igor Matovič, jeho prvý námestník, vraj „riadny“ predseda „vlády“ Eduard Heger a druhý námestník/námestníčka Igora Matoviča, ako parazit OĽANO v Za ľudí Veronika Remišová, sa nedá inak nazvať, buď ako pomätenie sa na rozume alebo strata súdnosti s následkami nebezpečného diktátorstva! Zúrivého diktátorstva!

Nuž najskôr čo to vlastne zvieracia kazajka je, kedy a načo sa používa –

„Zvieracia kazajka , čiže ochranný kabátik, je časť odevu tvaru krátkeho kabáta či vesty s dlhými rukávmi fixovanými k obvodu tela. V psychiatrii sa používa u rôznych duševných porúch ako jeden z tzv. Obmedzovacích prostriedkov na zamedzenie voľného pohybu horných končatín a ďalších prejavov pacienta, a to bez súhlasu dotknutej osoby, s cieľom predísť poškodeniu jeho samotného, okolia a zaistenie bezpečnosti a zdravia.“ – citát z českej verzie Wikipedie lebo v slovenskej verzií som to akosi nenašiel.

Vraj sa v našom zdravotníctve zvieracie kazajky už nepoužívajú, ale tu u týchto politických pomätencoch asi iný spôsob nebude možný, aby boli stiahnutí z politického obehu!

Totiž pacienta obmedziť na pohybe zvieracou kazajkou je potrebné v prípadoch, ak bezprostredne ohrozuje svoje okolie alebo trepe nezmysli a je predpoklad, že na základe týchto trepaných nezmyslov môže ublížiť širokým masám, hlavne ak je na tak významných štátnych pozíciách, ako títo vyššie menovaní!

Teda o čo ide?!

Vraj včera zasadala „Bezpečnostná“ rada SR (Vlády) lebo Ficova mafia vstala po 18. mesiacoch z mŕtvych a ohrozuje týchto politických mentálnych pacientov, ktorí čistia a čistia a dočistiť sa nevedia!

Najskôr však, čo je to Bezpečnostná rada SR a kto sú jej členovia.

https://www.vlada.gov.sk/data/files/6371_statut-a-ulohy.pdf – toto je štatút BR SR, kde sa v Čl.2, ods.(1) píše toto – „Základnou úlohou bezpečnostnej rady je podieľať sa na tvorbe a realizácií spoľahlivého bezpečnostného systému Slovenskej republiky…“

V Čl.3, ods.(1) sa uvádza – „Bezpečnostná rada má deväť členov, jej zloženie upravuje čl. 8 ods. 4 ústavného zákona č. 227/2002 Z.z..“

A ods. (2) tohto článku je uvedené toto – „Členovia bezpečnostnej rady sú pri výkone funkcie nezastupiteľní“

Teda nikto z nich nemôže na toto zasadnutie BR SR poslať za seba náhradníka!

A teraz, kto dnes tvorí BR SR – Eduard Heger predseda vlády SR a Bezpečnostnej rady SR,

Členovia rady – Igor Matovič minister financií SR a podpredseda Bezpečnostnej rady SR,

Jaroslav Naď minister obrany SR, Roman Mikulec minister vnútra SR, Ivan Korčok

minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, Štefan Holý podpredseda vlády SR,

Veronika Remišová ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, Ján Budaj minister životného prostredia SR, Milan Krajniak minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR!!!

Takže podľa zloženia by som ich nenazval Bezpečnostná rada SR, ale celkom jednoznačne Nebezpečná rada SR resp. The Commission!

Pre vysvetlenie, prečo The Commission? Nuž zo včerajšej (n)BR SR sme sa dozvedeli len jeden jediný výstup, že táto nebezpečná rada SR (ďalej už len NbR SR) vytvorí akúsi skupinu, ktorá pôjde, teraz už veľmi rázne po mafií, ktorá je vraj infiltrovaná v slovenských justičných orgánoch od čias Fica, stále slúži Ficovi a doteraz sa ju nepodarilo ani odhaliť a čo je ešte „horšie“ ani ju z týchto radov vypudiť! (Nuž naozaj, tu zaberie len zvieracia kazajka!)

A čo vlastne The Commission je resp. bola.

Čerpal som s Wikipedie o americkej mafií – https://sk.wikipedia.org/wiki/Americk%C3%A1_mafia , kde sa okrem iného v časti „Štruktúra“ dozvedám aj toto – „V roku 1931 založil boss newyorskej rodiny Genovese Lucky Luciano tzv. Komisiu (ang. The Commission), ktorá mala slúžiť ako orgán na urovnávanie sporov medzi jednotlivými rodinami, rozdelenie území pôsobnosti rodín, rokovanie s ostatnými kriminálnymi organizáciami a pod.“

NbR SR vytvára tiež akúsi komisiu a budem svetový a teda jej ponechám anglicky názov a budem ju ďalej uvádzať, ako The Commission NbR SR!

Táto The Commission NbR SR, by mala mať presne takú istú úlohu, ako tá v USA v 30. rokoch minulého storočia.

Totiž toto jasne vyplýva z vyjadrení troch účastníkov NbR SR, ktorí výsledky tejto NbR SR odprezentovali pred „novinármi“ a národom slovenským, čo nás od pondelka 20.9.2021 (okrem Covid opatrení, už v bordových covid okresov! Tu sú už všetci C-nezaočkovaní jednou nohou v hrobe – podľa Lengvarského a spol.!!!) čaká.

Na tejto TB besede z ich úst vyplynulo vo všeobecnosti toto – „Zriadili sme The Commission, ktorá má slúžiť ako orgán na urovnávanie sporov medzi jednotlivými justičnými orgánmi („rodinami“), rozdelenie území pôsobnosti týchto justičných orgánov („rodín“), rokovanie s ostatnými kriminálnymi organizáciami („rodinami“) a pod.“

A teraz dôkazy, že tomu tak podľa môjho hlbokého presvedčenia je resp. bude!

Budem citovať tie najzávažnejšie vyjadrenia týchto Administration (vedenie) NbR SR, teda len jedného za všetkých – Dna Igora Lucky Matoviča.

Ešte na vysvetlenie – Administration (vedenie) bol názov, ako sa štruktúra americkej mafie v 30. rokoch delila podľa „hodnosti“ – Boss / don / capo crimini (šéf) – dnes pre mňa jednoznačne Igor Matovič, Underboss / capo bastone / sottocapo (podšéf) – dnes pre mňa jednoznačne Eduard Heger, Consigliere (poradca) – včera takto na mňa na predmetnej TB pôsobila Veronika Remišová a Crew (skupina) – tu radím všetkých ostatných členov „vlády“ SR, všetkých parlamentných koaličných poslancov, všetkých nominantov terajšej diktátorskej, mafiánskej „vládnej“ chunty napr. prednostovia okresných úradov a pod.

Samozrejme začnem od Bossa, „inak povedané“, od šéfa Igora Matoviča, aj keď ako najvyšší v tejto hierarchií dostal slovo až na záver lebo ako to v takýchto mafiánskych kruhoch chodí, Boss – Šéf, dostáva slovo na záver a platí to čo povie on a nie to čo povedali tí pred ním lebo sa mohli aj nechtiac pomýliť a on to dá všetko na pravú mieru!

Teda Don Igor Matovič to všetko, za všetkých, za Administration NbR SR uzatvára takto – Don Igor nemohol začať inak, ako Robertom Ficom (Igor je z neho už fakt načisto na svojom politickom rozume pomätený, všade ho vidí, všade počuje jeho šepot, všade ho cíti…!) –  „Robert Fico s aktívnou pomocou Petra Pellegriniho zo Slovenska urobili štát, ktorý slúžil v prvom rade mafii…“

Ak dovolíš vážený čitateľ, budem do toho priebežne vstupovať svojim komentárom. K tomuto uvádzam, že Igor Matovič a spol. podľa môjho hlbokého presvedčenia urobil/urobili za slabých ostatných 18. mesiacov zo Slovenska „štát“, ktorý v prvej rade slúži hneď dvom – ich mafií na čele s Donom Igorom Lucky Matovičom a západným rozvratným elementom, kde radím USA administrátívu, ktorá riadi NATO a EÚ nemecko-francúzsku byrokraciu!!!

Pokračujem ďalej v citácií Dona Igora – „…(Fico, ficovci) pokútne obsadzovali bezpečnostné zložky ľuďmi s prostredia nitrianskej mafie…“

UF, tak toto by si mali poriadne zapísať za uši tí chlapci a dievčatá s Úradu inšpekčnej služby PZ SR (Ďalej len ÚIS), ktorí si dovolili takú mafiánsku bezočivosť, že zadržali štyroch vyšetrovateľov z tímu Očistec a aj dočasného šéfa ÚIS Petra Scholtza.

Podľa Dona Igora sú všetci do jedného ľudia z prostredia nitrianskej mafie!

Tu sa nezastavím a toto vyjadrenie Dona Igora dávam do pozornosti aj sudcovi OS BA III., ktorého celé meno si dovolili zverejniť, len v Denníku N, teda sudcovi Jurajovi Kapinajovi, že je tiež z prostredia nitrianskej mafie, minimálne bol ňou za éry „mafiána“ Roberta Fica, do justičných zložiek nainštalovaný, aby aj on teraz pomáhal rozbíjať všetku tu „spravodlivú“ „očistnú“ skupinku okolo Administration na čele s Donom Igorom Matovičom! (Ďalší dôkaz, že Don Igor si zaslúži zvieraciu kazajku!)

Don Igor Lucky Matovič – Boss pokračuje takto ďalej – „…dnes všetci vieme a dôkazy sú jednoznačné a svedkov sú desiatky z ich vlastných radov, s tých tzv. radov našich ľudí, ktorí hovoria, ako tento skorumpovaný obludný systém fungoval.“

Veru, veru Don Igor, čistá „pravda“! Dnes na Slovensku bola korupcia z najvyšších poschodí „Vlády“ SR úplne „vymetená“ – viď Mária Kolíková, Roman Mikulec, trnavská, pred tým mini firmička, dnes žralok na Covid farma scéne SR a pod.!!!

Don Igor však neochvejne pokračuje ďalej – „…kradli, znásilňovali spravodlivosť a osobne som presvedčený, že aj zabíjali…“

UF, UF, UF! Tak ficovci nie len kradli, ale aj zabíjali!

Nuž po tomto mali chlapci a dievčatá Dona Igora Lucky Matoviča, okamžite zaistiť, predviesť na výsluch a pokiaľ by nepredložil dôkazy o zabíjaní ľudí samotným Robertom Ficom, stranou SMER-SD a jeho vtedajšími koaličnými partnermi, tak by svetlo slobodného sveta neuvidel!!!

Don Igor naberá guráž, rozohňuje sa takto ďalej – „Tie dôkazy sa objavujú každým jedným dňom…“

Naozaj Don Igor? A oddiaľ že to „minister“ financií SR vie? Má prístup do databázy všetkých orgánov činných v trestnom konaní?

Lebo ak viem, tak zo zákona sú tajnými službami a inými spravodajskými službami informovaní iba, len a výhradne z najvyšších ústavných činiteľov – Prezident SR, Predseda NR SR a Predseda vlády SR!!!

Jaj zabudol som, že dnes je ďalší resp. prvý v rade o všetkom informovaný Šéf Administration – Don Igor Lucky Matovič!!!

Don-Boss-Šéf Administration Igor vášnivo pokračuje takto – „ Oni vedia, že tento domček z karát, ktorý tu budovali sa im postupne rúti…“

Vivat Don Igor! Veru, treba tomuto šéfovi uznať, že sa od predchádzajúcej ficovskej „mafie“ riadne poučil a teda on a jeho mafia sa na karty vykašľali a stavajú si svoj mafiánsky systém výhradne z pevnejšieho materiálu, z toho dnes tak na trhu čoraz drahšieho, začo môže samozrejme tiež Robert Fico!

Tu však odkazujem Donovi Igorovi, že niet takého materiálu (personálneho!) z ktorého si on dnes stavia vlastný mafiánsky dom, ktorý by sme MY občania demokratickou cestou nedokázali zdemolovať, zrútiť!!!

Don Igor sa takto ďalej rúškovo zadúša –„…a na konci aj Robert Fico, Peter Pellegrini, Robert Kaliňák aj ďalší mocní ľudia tohto štátu, ktorí tento spoločný systém spolu s nitrianskou mafiou vytvorili sa obávajú o svoju vlastnú bezpečnosť a svoj, lepšie povedané nie len bezpečnosť, ale komfort, ktorí si vytvorili, po ktorom túžili. Obávajú sa o svoj pobyt na slobode“

Veru Don Igor opäť len „pravda, pravdúca“! To Robert Fico, Peter Pellegrini, Robert Kaliňák a ďalší dnes chodia po Slovensku v obrnených limuzínach, však?

Keď mám dobré informácie, žiaľ len z médií, tak dnes ochranku pred vlastným národom potrebujú predovšetkým všetci členovia Administration a tu najväčšiu, nik iný ako Don Igor Lucky Matovič!

Prosím, už prineste niekto tú zvieraciu kazajku lebo toto už ani nie je táranie, ale jednoznačne blúznenie!

Don Igor si nedá povedať a trepe, blúzni ďalej – „Títo ľudia majú neuveriteľné množstvo prostriedkov. Majú nakradnuté stovky miliónov eur, rádovo až miliardy eur. Vedia si kúpiť kohokoľvek so slabším charakterom a o to vzácnejšie je to, keď sú v policajnom zbore, v prokuratúre a súdnictve ľudia, ktorí sa kúpiť nedajú…“

Ja neviem, toto nikto s tých, čo zadržali a vzali do väzby skupinku „elitných“ vyšetrovateľov nepočuje?

Veď Don Igor ich označil za lotrov, ktorí sa nechali kúpiť Robertom Ficom a jeho stále ešte, aj po 18. mesiacoch „vlády“ Administration, tu šarapatiacej „mafie“!!!

Toto Vám Vážení nevadí? Vám nevadí, že sa nechávate, takto ohovárať, takto bez dôkazov osočovať, urážať…???

A keď Don Igor vie, že ficovci majú „nakradnuté“ miliardy eur, tak prečo im ich za 18. mesiacov nezobral, nezhabal??? Nezhabal a nerozdal slovenskej chudobe bez rozdielu – C-očkovaný/C-neočkovaný???!!!

Ďalšiu časť vystúpenia Dona Igora Matoviča preskočím a zacitujem už len jeho záver, ktorí naozaj stojí za tu najpozornejšiu pozornosť.

Don Igor Lucky Matovič svoj srdcervúci výstup zakončuje takto – „…a my v tejto chvíli musíme nabrať odvahu s touto hydrou bojovať a definitívne jej zastúpiť všetky hlavy…“

Podpoznámka – ak by toto vypustil Igor Matovič z úst v pozícií opozičného poslanca NR SR, tak nad tým mávnem rukou, poviem si blázon je to, ale on je dnes prakticky politicky najsilnejší muž v SR! A tu teda už len ledabolo mávnutie rukou nestačí! Tu ide o veľmi vážne vyjadrenia, dovolím si povedať nie len na hrane zákona, ale celkom iste ďaleko za ňou!!!

Chápem to správne? Takže ostatných 18. mesiacov nemali odvahu? Trvalo im až dlhých 18 mesiacov, aby teraz už konečne tu odvahu nabrali?

A pod vyjadrením – „…zastúpiť všetky hlavy…“, mám Dona Igora rozumieť tak, že všetky hlavy budú zastúpené, až keď zastúpia hlavu Roberta Fica a budú chcieť z neho „zákonnou“ cestou urobiť kajúcnika na seba samého?

Áno, takto mám tomu Don Igor rozumieť?!

Lebo ak je to tak, tak potom tu na Vás „vážený“ Don Igor už nestačí len jedna zvieracia kazajka, ale hneť tri v jednom!!!

Potom dostávajú priestor „novinári“ na svoje „ostré“ otázky, odpovedajú podriadení Dona Igora, a keď už „novinári“ vyčerpali svoj protificovský repertoár, tak si na konci, ako správny Šéf mafie ešte berie slovo Don Igor a všetko takto neskutočne, neuveriteľne ukončí – „…ja by som na záver povedal trošku na tie otázky, ste dali dvaja, že kto je zodpovedný za to zlyhanie v policajnom zbore, prípadne a podobne. Ja si to beriem aj na seba. Áno, nečistili sme mafiu dostatočne rýchlo a dostatočne dôsledne. A vidíme kam to dospelo. Čiže zrýchlime tempo a budeme veľmi dôsledný. Inak tú zákonnosť nedosiahneme. Kým budú v policajnom zbore, prokuratúre a súdnictve pôsobiť ľudia, ktorí sa nechajú kúpiť, ktorí neslúžia verejnému záujmu, ale sami sebe alebo nejakým oligarchom bohatým, dovtedy tu spravodlivosť nebude.“

Ja som tieto záverečné slová Dona Igora pochopil takto – už zajtra resp. ihneď, musí byť zadržaný a vzatý do väzby Robert Fico a všetci tí, ktorí sa s ním nielen niekedy v živote osobne stretli, prípadne sa sním niekde na ulici míňali, ale aj tí čo ho len v TV zazreli resp. v rozhlase započuli a s ním, čo i len v jednej vete, v jednom slove, slovíčku súhlasia, tak sú resp. boli ním podplatení a slúžia mu bez rozmyslu lebo miliardy nakradnutých eur!!!

Od zajtra resp. ihneď, budú zadržaní a do väzby vzatí všetci čo pôsobia v orgánoch činných v trestnom konaní a dovolia si rozhodnúť veci na základe zákona a nie, ako si predstavuje Don Igor Lucky Matovič lebo sú jednoznačne podplatiteľný a sú podľa jeho tvrdenia kúpení Robertom Ficom a všetkými ficovcami!!!

Teda občan SR daj si majzla lebo Don Igor rozhodol, že „očistný“ proces sa zrýchli a všetci tí z Vás, čo len očkom pozriete na Roberta Fica a ficovcov, budete okamžite zadržaní, vzatí do väzby lebo kým všetci Donom Igorom nebudete pochytaní a uväznení, tak na Slovensku „spravodlivosť“ nezavládne!

Veru niet o čom ďalej – jednoducho je potrebné do nášho zdravotníctva, okrem povinných C-vakcín a povinných C-testov vrátiť aj zvieracie kazajky…!!! A keď sa zavedú zvieracie kazajky, tak sa z nášho zdravotníctva celkom určite vytratia povinné c-očkovania a c-testovania…!!!

ZÁVER.

Ešte by bolo o čom, napríklad včerajšie vystúpenie člena Administration NbR SR Jána Budaja na TA3 v V téme dňa, ako sa urazil, keď mu moderátor Peter Bielik vpálil priamo do tváre argument, že naposledy tu komisie zriaďovali komunisti. Po tomto som nabral presvedčenie, že sa Ján Budaj zdvihne a Petrovi Bielikovi jednu vytne!

Veď ako si môže niekomu takému, čo v kotolni bojoval proti komunistom, ktorý pálil všetko čo bolo komunistické, dokonca aj to komunistické uhlie on pálil lebo všetko, čo bolo komunistické bolo potrebné „hrdinsky“ spáliť, taký on bol „odvážny disident“, niečo tak drzé povedať.

Petra Bielika paradoxne zachránili „odborné“ proti „pandemické“ opatrenia, teda jedno z nich a to sú rozostupy lebo ten stôl medzi nimi bol naozaj dosť dlhý nato, aby sa Janko Budajovie nenahol a polopatisticky, ručne stručne mu to nevytmavil. (v tej chvíli mi Ján Budaj naozaj pripadal, ako bývali poniektorí vysokopostavení komunisti napr. na úrovni závodného výboru KSČ, KSS, keď im niekto stúpil na ideologický otlak!)

Na dnes stačilo, ale jednoznačne sa k tejto téme ešte vrátim, pretože je ešte veľa vecí čo je potrebné povedať resp. napísať, aby tu naozaj zavládla spravodlivosť!!!

 

https://www.ta3.com/clanok/212151/tb-premiera-e-hegera-po-rokovani-bezpecnostnej-rady

 

https://www.ta3.com/relacia/21756/budaj-o-bezpecnostnej-rade-statu-elitni-policajti-za-mrezami-ppa-na-ceste-k-ociste

 

https://dennikn.sk/2538864/pri-citani-rozhodnuti-o-vazbe-vysetrovatelov-je-vela-otazok-aj-pochybnosti-ci-prokurator-nezavadzal-sud/?ref=tit

 

https://www.vlada.gov.sk//zoznam-clenov-bezpecnostnej-rady-sr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.