Založ si blog

Postihne Z. Čaputovú rovnaký osud, ako E. Macrona? Jednoznačne by mal!

Sila tých „pravých“ médií je obrovská. Tie „pravé“ média by som celkom pokojne mohol pomenovať podľa športovej terminológie, ako šiestým hráčom v politickom ringu.

Kto sú teda tí dnešní piati hráči v slovenskom politickom ringu?

Prvý – Zuzana Čaputová, ako najvyšší ústavný činiteľ SR, celkom jasne na strane Covid apartheidu – hanba nám, že ju tam trpíme!

Druhým – Boris Kollár, ako druhý najvyšší ústavný činiteľ SR, spolu so celou „vládnou“ Covid apartheidnou Covidchuntovskou koalíciou – hanba nám, že ho/ich trpíme!

Tretím Hegeromatovič a celá jemu (rozumej Matovičovi!) podliehajúca Covid apartheidná „vláda“ – hanba nám, že ho/ich trpíme!

Štvrtým hráčom je jednoznačne dnes Covid apartheidny „nezávislý“ Ústavný súd SR na čele s Covid apartheidným predsedom Ivanom Fiačanom – hanba nám, že aj ich tam ešte trpíme!

Piatym hráčom na politickej scéne je dnešná parlamentná a mimoparlamentná politická opozícia- bude nám hanba, ak im nepomôžeme a nebude ich nasledovať do ulíc našich miest a mestečiek! (k tomu budem mať samostatný článok!)

Ešte by sa hodilo pomenovať, aj toho povestného, veľmi dôležitého šiesteho hráča, ale ten je dnes žiaľ Covid zakríknutý, Covid vystrašený, Covid vystresovaný a tým nie je nik iný, ako občan SR!!! Hanba nám/Vám, ak sa Covid neotrasieme a neuplatníme si čo najskôr naše ústavne právo na základe Čl. 32, Ústavy SR – vypovedanie poslušnosti tejto dnešnej Covid apartheidnej sebranki, Zuzanou Čaputovou počnúc a „objektívnymi“ médiami končiac!!!

Nuž a čo také sa prihodilo francúzskemu prezidentovi Emmanuelovi Macronovi?

Na to, aby si si to Slovač zistila, tak nato musíš navštíviť „konšpiračné“ média, ktoré v dnešnej dobe nerobia nič iné, len od rána do hlbokej noci „konšpirujú“ a „konšpirujú“!!!

A tie „pravé“ „pravdu píšuce“ „mienkotvorné“ média, nerobia od rána do hlbokej noci nič iné, len slúžia apartheidnej Covidchuntovláde, ktorá ich za to z našich daní kráľovsky odmeňuje, čím je ich „objektivita“ zaručená na „100%“!!! (bývalé vlády ich neplatili a tak proti ním brojili a neustále „objektívne“ broja – dnešnú politickú opozíciu!)

Takže Slovač neboj sa a poď so mnou na stránky Badatel.net. Tento internetový portál priniesol včera (pondelok 26.7.2021) v podvečer takúto zaujímavú správu pod názvom článku – „Šok! Kvôli covid pasom dala celá Macronova ochranka výpoveď“!!! – https://www.badatel.net/sok-kvoli-covid-pasom-dala-cela-macronova-ochranka-vypoved/

Badatel.net uvádza zdroj svojej informácie a tým je HAL Turner Radio Show, ktorý túto informáciu priniesol, zverejnil 24. júla 2021 – https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/shock-protective-detail-of-france-president-all-resign-over-covid-restrictions-will-no-longer-protect-president-macron .

V článku sa okrem iného píše, že – „Republiková Garda je organizačná zložka bezpečnostných zložiek, ktorá je určená na ochranu francúzskych prezidentov. Všetci jej členovia do jedného dali v posledných dňoch výpoveď. To znamená, že už nebudú ďalej chrániť súčasného francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona!“ a ďalej – „Hromadná výpoveď prišla zakrátko po tom, čo Macron vydal dekrét vyžadujúci od všetkých francúzskych občanov používanie „sanitárnych pasov“ (známych tiež ako „covid pasy“) na vstup do obchodov, barov či reštaurácii.“

Avšak, pre mňa osobne silný odkaz tohto článku pre nás občanov SR vo vzťahu k Zuzane Čautovej tkvie v tomto, čo sa v článku konštatuje ďalej –  „Keď sa pýtali niektorých členov Republikovej Gardy, prečo dali výpoveď, ich odpoveď bola: -„Macron nie je hodný, aby sme za neho položili život““ alebo zjednodušene – „Členovia Gardy, ktorí rezignovali, dostali otázku, prečo odišli, a takmer univerzálnu odpoveď: „Macron nestojí za to zomrieť“.“

Naozaj, je to nielen odvážne gesto dať výpoveď prezidentovi vlastnej republiky (a o hrdosti Francúzov na svoju republiku hádam nikto nepochybuje!), ale aj takto sa statočne, priamo vyjadriť, že nebudú riskovať svoje životy pre ochranu života jeho, keď jemu je jedno, ako sa s národom francúzskym zaobchádza!!!

No a teraz späť k „našej“ Zuzane Čaputovej.

Čo vykonala Zuzana Čaputová včera, 26.7.2021, v pondelok?

Nuž pre ňu a pre jej „hodnotové“ nastavenie nič výnimočné!

Do 24 hodín od schválenia Covid apartheidnej novely zákona č. 355/2007 Z.z. v NR SR, ho/ju bez mihnutia oka podpísala, čím dala jednoznačne najavo, že je pevne na strane Covid apartheidu a je za povinné Covid apartheidne očkovanie!

Je za Covid apartheidnu segregáciu, rozdeľovanie občanov SR na Covid zaočkovaných a na „dobytok“!!!

Veru, týmto svojim ďalším Covid apartheidným konaním, si sama s konečnou platnosťou podpísala svoj politický, ale aj spoločensko-občiansky ortieľ.

Aj ona, Zuzana Čaputová, bude jedného dňa postavená pred spravodlivú spravodlivosť našej republiky a bude sa za tieto svoje protištátne, proti občianske konania zodpovedať pred riadnym spravodlivým súdom SR, spolu so všetkými tými, ktorým dnes a posledných 16 mesiacov bez rozmyslu a s plným vedomím slúži!!!

Pýtam sa všetkých členov Vojenskej kancelárie prezidenta SR (VOK P-SR), hlavne jeho náčelníka generálmajora Vladimíra Šimka a všetkých členov Čestnej stráže prezidenta SR (ČS P-SR), či potom, ako Zuzana Čaputová podpísala Covid apartheidny zákon o povinnom Covid očkovaní si nemyslia to isté čo ich francúzsky kolegovia, zodpovední za ochranu francúzskeho prezidenta , že ich prezident nie je hodný, aby za neho položili svoje mladé životy lebo podpísal a pretláča povinné Covid očkovanie pre ich národ francúzsky???

Nuž nech si odpovedajú sami, pre seba vo svojom vnútri, či aj oni môžu ďalej slúžiť pri ochrane „prezidentky“ SR, ak sú resp. s najväčšou pravdepodobnosťou boli donútení nechať sa „dobrovoľne“ Covid apartheidne zaočkovať!

Pýtam sa hovorcu „prezidentky“ SR Zuzany Čaputovej, Martina Strižinca, či je schopný povedať na kameru, či ochrancovia Zuzany Čaputovej, sú Covid zaočkovaní a ak áno, tak nech prehlási, že tak učinili dobrovoľne bez akéhokoľvek nátlaku a iných podmienok napr., že ak sa nenechajú Covid napichať, tak ich kariéra v tomto smere je ukončená!!!

A aké povinnosti (základné) majú VOK  P-SR a ČS P-SR?

Nuž takéto!

VOK P-SR – „Vojenská kancelária prezidenta Slovenskej republiky podľa § 5 odsek 1, zákona 321/2002 Z. z. o ozbrojených silách Slovenskej republiky zabezpečuje úlohy súvisiace s výkonom funkcie prezidenta Slovenskej republiky ako hlavného veliteľa ozbrojených síl, velením Čestnej stráži prezidenta a výkonom právomocí prezidenta podľa § 7 ods. 3, zákona 321/2002 Z. z. o ozbrojených silách SR. Podieľa sa na zabezpečovaní úloh súvisiacich s výkonom ústavných právomocí prezidenta.“

https://www.prezident.sk/page/o-vojenskej-kancelarii-prezidenta-sr/

 

ČS P-SR – „Čestná stráž je útvarom ozbrojených síl Slovenskej republiky, ktorý stráži sídlo prezidentky SR a jej hostí. V prípade vojny, výnimočného a núdzového stavu plní obrannú funkciu…“

https://www.prezident.sk/page/cestna-straz/

 

Nuž uvidíme, ako statočne sa zachovajú príslušníci VOK P-SR a ČS P-SR.

Hádam sa o tom dozvieme nie z „konšpiračných“ médií, ale z tých dnes „slovenskou vládou“ štedro plátenných „objektívnych“, “mienkotvorných“ médií, predpokladám, že ako prvé médium bude o tom informovať štátna RTVS!

Či sa tieto dve strážne zložky úradu prezidenta SR rozhodnú tak alebo onak, za mňa platí -žeby sa mali zachovať presne tak statočne a hrdinský, ako sa zachovali ich kolegovia vo Francúzku a postaviť sa na stranu občanov SR bez rozdielu, či sú alebo nie sú Covid zaočkovaní!!!

To si však musia prebrať len sami so sebou, so svojim vnútrom, so svojim Ja!!!

Záver:

To isté sa týka všetkých, ktorí sa starajú o ochranu a bezpečnosť všetkých dnešných Covid aparteidných ústavných činiteľov!

Všetkých tých, ktorí pred PV 2020 vykrikovali, že oni nikdy nebudú konať tak, aby potrebovali akúkoľvek ochranku pred národom SR a občanmi SR a už vôbec nie takú, akú mal pridelenú Robert Fico!

HNUS, takéto pokrytectvo! HNUS takéto farizejstvo!!!

Nepamätám si, žeby akýkoľvek radca predchádzajúcich Vlád SR mal pridelenú policajnú ochranu, ako je tomu dnes v prípade ich hlavného Covid apartheidného „radcu“ Vladimíra Krčméryho!!!

Načo mu je ochranka, keď tak pomáha ochraňovať naše zdravie a životy? Veď ľudia by ho (by ich) mali na rukách nosiť a zlatom vyvážiť!!!

Alebo, žeby si ho na rukách nosili a zlatom vyvažovali iní???!!!

Také ochranky súdruhovia pred Novembrom 1989 nikdy nepotrebovali…

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.