Založ si blog

Z. Čaputová, B. Kollár, E. Heger – covid vakcína nie je obyčajný tovar, ktorý. ..

…keď si kúpite a sa vám po určitom čase nebude páčiť, tak ho jednoducho buď vrátite alebo sa ho iným spôsobom zbavíte!!!

Už tu by som mohol skončiť tento môj názorový článok lebo v tejto vete je o „dobrovoľnom“ Covid očkovaní povedané všetko!

Avšak len takto ledabolo to neodbijem.

V názve tohto môjho názorového článku pomenovávam resp. oslovujem „našich“ „slovenských“ troch najvyšších ústavných činiteľov (žiaľ!), pod menami ktorých nerozumiem samozrejme predovšetkým len ich, ale aj tých, ktorých reprezentujú resp. zastupujú.

Nuž budem konkrétny –

Zuzana Čaputová, ako „prezidentka“ SR, „hlava“ nášho štátu, by mala byť zástupkyňou všetkých občanov SR (jednoznačne však nie je!) a teda tým, že oslovujem ju, tak oslovujem aj všetkých občanov SR a teda tento článok patrí aj im všetkým!

Boris Kollár – skrze tohto pána oslovujem nie len jeho, ale aj všetkých poslancov NR SR, predovšetkým tých dnešných „mocných“, ktorí svojim hlasovaním na základe „svojho“ „svedomia a vedomia“, rozhodujú, podľa akých zákonov (niekedy absolútne v rozpore so zdravým rozumom!) budeme žiť!

Eduard Heger – skrze tohto pána oslovujem nie len jeho, ale aj všetkých členov „Vlády“ SR, ktorí svojim hlasovaním na zasadnutiach „Vlády“ SR, na  základe „svojho“ „svedomia a vedomia“ rozhodujú o tom, ako budeme žiť (a či vôbec!)!

A teraz k podstate veci – ku Covid očkovaniu. Či sa to niekomu páči alebo nie, dnešná Covidchuntovláda zavádza jednoznačne povinné očkovanie pod hrozbou zbavenia nezaočkovaných osôb základných ľudských práv – hlavne právo na normálny bežný život!!!

Je to tak!

Avšak nikto z nich sa ešte nepostavil v priamom prenose na námestie a nepovedal napr. takúto vetu – „Vážení občania SR, Covid vakcína je tak bezpečná, účinná proti akémukoľvek Covidu nového typu, že ja ako politik, lekár, vedec ručím svojim životom za to, že ani jednému z Vás nehrozia z podania tejto Covid očkovacej látky žiadne ťažké, zdravie poškodzujúce vedľajšie účinky, o smrti už ani nehovoriac! Takže ešte raz Vážení občania, ak sa komukoľvek z Vás vplyvom podania Covid vakcíny čokoľvek prihodí po stránke zdravotnej, ja osobne beriem na seba osobnú zodpovednosť a som pripravený za tieto Covid vakcíny niesť osobnú zodpovednosť a to až do takej miery, že Vám zato ručím vlastným životom! Môžete ma za to okamžite postaviť pred súd resp. Vám sľubujem, že tak učiním sám od seba“

NIE! Nikto z nich, čo tu zavádzajú povinné Covid očkovanie a s tým spojený Covid apartheid, nikdy nič také smelé nepovie lebo vie/vedia, že to nie je pravda! Nie je to pravda preto lebo ani sám vývojca/výrobca zato odmietol niesť akúkoľvek zodpovednosť. Apropo, dnes všetci poukazujú na výrobcu týchto Covid vakcín, že nechcú zobrať za ne na seba akúkoľvek zodpovednosť, ale ja sa pýtam, prečo sa svetu neukáže ten/tí, ktorý/ktorí túto Covid vakcínu vyvinuli lebo výrobca vyrába len to čo mu vynálezca vynašiel! Teda nie výrobcu resp. distribútora berme na zodpovednosť za bezpečnosť/účinnosť Covid vakcína, ale toho/tých, ktorý/ktorí ju vyvinuli a posunuli do masového užívania!

Áno vieme že naj Covid vakcína pochádza od spoločností Pfizer, ale vieme, kto sú tí/ten ktorí/ktorý v tejto spoločnosti ju vyvinul/vyvinuli?

Nech táto farma firma ukáže svetu jeho/ich a nech predstúpia pred obyvateľstvo v priamom prenose a nech obhája svoju Covid vakcínu, nech si nechajú položiť naživo, v priamo prenose otázky akéhokoľvek typu nech by boli akokoľvek konšpiračné! Čoho sa boja farma firmy, že nám nepredstavia a nenechajú sa nás opýtať ich tak dokonalých vedcov otázky, ktoré nás zaujímajú!

Mňa napríklad zaujíma takáto otázka, ktorá vyplýva zo samotného názvu môjho dnešného názorového článku. Ja by som sa ich opýtal toto nezaberie, ja havarujem, ťažko sa zraním s následkami  „Vážení vedci, vynálezcovia Covid vakcíny prosím odpovedzte mi na takúto otázku. Je pravda, že keď si dobrovoľne kúpim za vlastné peniaze nejaký tovar napr. košeľu a zistím, že mi je malá lebo má škrtí na krku, tak mám možnosť ju vymeniť, zobliecť kedy sa mi zachce a je po probléme? Predpokladám, že Vaša odpoveď bude áno! Ďalšia otázka, ak si kúpim auto, nové auto a dajme tomu po niekoľkých najazdených kilometroch idem dole kopcom a chcem zabrzdiť, avšak novo vyvinutý brzdový systém tohto nového auta nezaberie, ja havarujem následkom čoho budem mať vážne zdravotné problémy/následky po zbytok môjho invalidného života, kto podľa Vás na to nesie vinu? Ja lebo som si slobodne, dobrovoľne kúpil toto auto nevediac o „vedľajších“ účinkoch jeho nového brzdového systému? Alebo by to mal byť vývojca tohto brzdového systému, ktorý ho dostatočne neotestoval, nevyskúšal, kým ho dal na otvorený trh pre každého, kto prejaví slobodne záujem, o ich výrobok/vynález? Predpokladám, že Vaša odpoveď bude, Áno! Takýchto príkladov Vážení, by som mohol uviesť mnoho. Ale teraz podstatná otázka na Vás. Ak sa dobrovoľne (na Slovensku povinne) nechám zaočkovať Vašou Covid vakcínou, za ktorú ste Vy odmietli zobrať na seba akúkoľvek osobnú zodpovednosť a táto vakcína sa v mojom tele bude po určitom čase správať tak, že sa to môjmu telu nebude „páčiť“ môže ju moje telo zo seba dostať tak, že Vám ju jednoducho „vráti“ späť, ako vyššie spomínanú napr. košeľu?

Prosím odpovedzte, priamo!“

Moja odpoveď za týchto fiktívnych Covid vakcinačných vynálezcov znie takto jednoducho a jednoznačne – NIE!

Covid vakcína, ktorú si občan Slovenska povinne, obyvateľ tejto planéty dobrovoľne nechá do seba vpichnúť už nemá žiadnu možnosť, ako by ju „vrátil“ späť do tej injekčnej striekačky, ktorou bol zaočkovaný a následne späť do ampulky, z ktorej bola do injekcie nasatá a následne ju s reklamáciou vrátiť späť jej výrobcovi/vývojcovi/vynálezcovi!!!

Myslím, že je to absolútne jasné, čo som týmto článkom chcel povedať a preto vyzývam všetkých tých Lengvarských a jemu podobných, dajte nám už konečne pokoj s povinnou Covid vakcináciou a nezavadzajte tu žiadne Covid apartheidne maniere!!!

Covid očkovanie nech prebieha aj naďalej, ale medicínsky „potichu“, nie mediálne, bez zákazov, príkazov a podobných idiotin!

Kto chce nech sa nechá zaočkovať na vlastnú zodpovednosť, ak mu neprekáža, že samotný vynálezca tejto vakcíny za ňu odmietol niesť absolútne žiadnu/akúkoľvek zodpovednosť a pravdepodobne ani sám ňou nie je zaočkovaný!

Keď Vám neprekáža, že ani nepoznáte osobu, ktorá vyvinula/vynašla tak „úžasnú“ vakcínu, ktorá prináša predovšetkým len mamon pre nich samotných v podobe špinavých Covid peňazí, tak potom áno, nech sa páči Covid očkujte sa!

ALE nám ostatným dajte pokoj! Nijako Vás neohrozujeme, žime vedľa seba bez toho, aby sme o sebe vedeli, či som alebo nie som Covid pichnutý a vedzte bude pokoj, POKOJ pre všetkých bez rozdielu!!!

Z vyššie uvedeného jasne vyplýva, že ak sa naša spoločnosť nechce dostať medzi sebou do občianskeho konfliktu, tak je najvyšší čas, aby boli politický zhodení zo svojich pozícií všetci tí, ktorí nás nútia do povinného Covid očkovania a pritom ešte rozoštvávajú národ tým, že nás rozdeľujú na nad kastu zaočkovaných a Covid vrahov Covid nezaočkovaných!!!

Covid očkovacia látka sa z vašich tiel občania, už zaočkovaní alebo budúci zaočkovaní, nedá nijakým spôsobom vrátiť späť! Covid očkovacia látka nie je tovar! Covid očkovacia látka je cudzia chémia, ktorá sa do vášho tela nedostane/nedostala prirodzeným spôsobom, ale spôsobom z VONKU a v mnohých prípadoch aj proti vašej vôli – NASILU!!! TOTO JE NEAKCEPTOVATEĽNÉ!!!

Myslím, že pre rozumného čitateľa to nateraz stačí a jasne pochopil, čo som týmto článkom chcel povedať, čo som chcel naznačiť!!!

Na zíver jedna odo mňa jedna veľmi „zákerná“/“záludná“ otázka!

Pýtam sa Lengvarských a spol., tí čo vo vakcinačných centrách a už aj v poniektorých všeobecných ambulanciách aplikujú do tiel našich občanov tieto experimentálne Covid vakcíny, sú všetci plne zaočkovaní? To znamená, že majú v sebe obidve vpichy a od toho druhého uplynulo viac, ako 14 dní?

Lebo ak nie, tak potom reálne hrozí, i napriek tomu že majú rúško lebo skafandre, akosi už nie sú potrebné, tak skôr, ako svojej „obeti“ vpichnú ten Covid vakcinačný „zázrak“, je obrovská pravdepodobnosť, že dotyčnú dobrovoľne-povinne Covid očkovanú osobu, práve oni nakazia Covid vírusom a ktohovie, možno tým dnešným „najagresívnejším“ Delta variantom!!!

Na toto by som si ujo-vojak Lengvarský dával naozaj veľký POZOR! Jedine, že Janko Mikasovie vydá ďalšiu Covid vakcinačnú výnimku. Predsa v prvej rade ide o zdravie a životy občanov SR!!!

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná, odpovedá Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa šéfa Smeru je podozrivé, že najcitlivejšie veci pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20, aktualizované: 18:00

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.