Založ si blog

Politické anomálie ostatného víkendu? !

Začala to Zuzana Čaputová v sobotu ráno na svojom FB profile o 9:49 hod., pokračovala v tom v ten istý deň o 15:44 hod. a všetko to vyvrcholilo politickými diskusnými reláciami v nedeľu na obrazovkách štátnej RTVS, TA3 a TV Markíza.

Zuzane Čaputovej sa v tomto článku venovať nebudem, pretože to si zaslúži samostatný článok, takže sa k nej vrátim v inom článku, čo Zuzana navystrájala na FB v sobotu 19.6.2021.

Ani ostatné politické diskusne relácie mi nestoja zato, aby som sa im venoval dopodrobna z jediného dôvodu – všetky sa niesli v duchu odvolávanie Mikulca a vakcinácia v podmienkach SR!

Jediné čo naozaj stojí za vážnu pozornosť, je vystúpenie „ministra“ zdravotníctva Vladimíra Lengvarského na TA3.

Čo tento pánko tam narozprával bola jedna veľká katastrofa! Teda on dokopy nepovedal nič. Jeho jediným sloganom bolo – „očkovanie, očkovanie a opäť len očkovanie“!!!

Ani náznakom sa nezmienil o alternatíve, ako si budovať imunitu v týchto pekných letných dňoch! Dňoch plných slnka – prirodzeného to vitamínu „D“, dní kedy je plno ovocia a zeleniny, v ktorých je množstvo prirodzených vitamínov napr. „C“, nevyhnutných na „stavbu“ silnej imunity našich organizmov, času plných pekných dní vhodných na aktívny oddych – športovanie, turistika na čerstvom horskom vzduchu a pod.

Ani slovkom sa nezmienil o tom, ako počas letných mesiacov chce posilniť ambulancie všeobecných lekárov na to, aby na jeseň, kedy jednoznačne príde respiračná sezóna, kam patrí aj „nové“ respiračné ochorenie C-19, boli plne pripravené na to, aby bezproblémov dokázali “vybaviť“ čo najviac občanov SR, ktorí budú potrebovať odborné všeobecné lekárske vyšetrenie! Ani slovko o tom, ako počas letných mesiacov „jeho“ ministerstvo zabezpečí dostatok kvalitných a účinných liekov, áno aj na C-19, o ktorých už dávno vieme, že sú, sú lacné, sú účinné!!!

Vladimír Lengvarský sa nemôže vyhovárať, že moderátor TA3 Rastislav Iliev mu nepoložil otázku v tomto zmysle. Nie, nemôže! Vladimír Lengvarský mal o tomto začať rozprávať sám a poukázať celkom vyrovnane na to, že vakcína nie je v žiadnom prípade riešenie trvalého charakteru. Že vakcína je pre tých, čo sa svojej imunite nevenujú resp. veľmi málo, pre tých, ktorí doslova zanedbávajú svoje zdravie (alkohol, fajčenie, nadmerná nadváha a pod.) je len akýmsi rýchlim východiskom, aby sa v tejto chvíli zbavili strachu a paniky pred C-19, tej paniky a strachu z C-19, čo táto chuntovláda im propagandisticky vštepuje do ich ľahko ovplyvniteľných hláv, už viac, ako 15. mesiacov a v šírení strachu a paniky pokračuje aj naďalej s ešte väčšou razanciou!!!

Nie, Vladimír Lengvarský sa nevenoval tomu, čomu sa venovať mal – vysvetľovaniu, čo áno, čo nie, vysvetľovaniu aj na možné riziká po podaní podmienečných Covid vakcín, neodkázal občanom, ktorí majú chronické ochorenia, aby sa najskôr dôkladne poradili so svojim ošetrujúcim lekárom, ktorý najlepšie pozná ich zdravotný stav a tento im buď vakcináciu proti C-19 odporučí alebo neodporučí! Prípadne ho na „príjem“ tejto stále ešte klinicky testovanej Covid vakcíny pripraví, tak ako by to v civilizovanom svete malo byť!

Nie, Vladimír Lengvarský sa v predmetnej relácií zahral na mŕtveho chrobáka a všetko preniesol na plecia ministerstva spravodlivosti!

Áno, Vladimír Lengvarský presne toto urobil! Vladimír Lengvarský dnes pozná len jeden jediný spôsob, ako „presvedčiť“ ľudí, aby sa bez strachu nechali dobrovoľne zaočkovať. Tým spôsobom je, aby ministerstvo spravodlivosti na čele s Máriou Kolíkovou našlo v našej ústave a v našich zákonoch právnu medzeru, ako občanov prinútiť, aby boli zaočkovaní, ale aby pritom neboli „porušené“ ich občianske, ľudské práva a slobody!!!

Áno, presne toto Vladimír Lengvarský robí! Jednoducho chce občanov SR prinútiť ku Covid očkovaniu, takými prostriedkami, aby to bolo v „súlade“ s Ústavou SR a dotknutými zákonmi!

Vladimír Lengvarský zabúda resp. si to neuvedomuje (?), že takéto niečo nenájde v žiadnom právnom predpise platnom na území SR a už vôbec nie v Ústave SR!

A keďže niečo také v našom právnom systéme nateraz nie je možné, tak „konšpiračne“ očakávam, že ministerstvo spravodlivosti navrhne do NR SR v skrátenom legislatívnom konaní, takú novelu niektorého z dotknutých zákonov, takého znenia, aby sa Vladimírovi Lengvarskému v Covid očkovaní „rozviazali“ ruky a mohol občanov SR na základe „zákona“ prinútiť ku Covid vakcinácii!!!

Všetko ZLÉ!!!

Totiž Vladimír Lengvarský chce s Covid vakcinácie spraviť peňažnú lotériu!

Pre neho to nie je výslovne medicínska téma! Lebo ak by bola, tak by na dennej báze, prostredníctvom štátnej RTVS (lebo toto je priestor pre prezentáciu záujmov občanov SR) v nejakom ostro sledovanom čase (napr. prvých desať minút večerných Hlavných správ!) si pozýval do „Covid“ štúdia odborníkov na danú tému, ale nie len tých jedných, ktorých príznačne nazval Igor Bukovský, ako „orlojoví odborníci“! „Orlojoví“ preto lebo na obrazovkách „našich“ TV sa neustále objavujú stále tí istí Covid „najsprávnejší“ odborníci ako tí svätí na Pražskom orloji!!!

Odborníkov „pro“ a „proti“ Covid očkovaniu! Nech zaznejú všetky naozaj odborné argumentácie prečo Covid očkovanie áno resp. prečo byť obozretní pri takomto Covid očkovaní podmienečne danými vakcínami do obehu!

Naozaj spraviť z toho tému, ktorá občanov SR môže primäť k naozaj dobrovoľnému rozhodnutiu dať sa zaočkovať týmito Covid vakcínami!

Nie tu sa ide cestou násilia! Áno, podľa mňa je to rýdzo násilnícka Covid očkovacia cesta, ba dokonca zaváňajúca štátnou korupciou lebo, ak sa dáš Covid zaočkovať, tak štát ťa „kráľovsky“ odmení v podobe buď priamej finančnej „odmeny“ alebo tí čo podľahnú štátnej Covid propagande, môžu ihneď po obdržaní prvej dávky Covid vakcíny obdržať jeden Covid lotériový los a ak príde aj na druhú dávku Covid vakcíny, tak možno dostane hneď dva!!!

A ak trochu túto vážnu tému hodím do oblasti recesie, tak možno najhlavnejšia výhra takej Covid vakcinačnej lotérie bude, že daný jedinec bude mať pri ďalšom „dobrovoľnom“ Covid očkovaní prednostné právo a nebude musieť ísť do Covid vakcinačnej e-čakačky!!!

Naozaj hrôza a des!!!

A aby som svoje vyššie napísané tvrdenia o tom, ako Vladimír Lengvarský preniesol zodpovednosť za Covid vakcináciu na plecia ministerstva spravodlivosti, ktoré hľadá právne kľučky a právnu istotu na to, k tomu, aby občanov SR doslova prinútil k povinnému očkovaniu, tak malá citácia z predmetnej diskusie na TA3 V politike 20.6.2021.

Moderátor R. Iliev – „Čím to je, že zdravotníci nemajú chuť sa dať zaočkovať, ale mali by byť v prvej línií aj čo sa týka zaočkovanosti, aj v rámci motivácie…?“

  1. Lengvarský – „Nerozumiem tomu“.

Moja reakcia – „Nuž my, radoví občania SR, tomu Vladimír rozumieme až príliš dobre. Zdravotníci, či už lekári, zdravotné sestry a iní zdravotnícky obslužní personál, má asi (určite) iné informácie o “účinnosti“ a „neškodnosti“ podmienečných Covid vakcín, ako my ostatní radoví občania, ktoré dostávame jedine od Vás a od vašich jediných „správnych“ „orlojových Covid odborníkov“!!!“

  1. Iliev – „Ako motivujete teraz nerozhodnutých zdravotníkov, pán minister?“
  2. Lengvarský – „No motivovať ich môžeme jedine vysvetľovaním, presviedčaním. My nemôžeme povedať niekomu nechoď do práce nie si zaočkovaný, ako robia inde….“
  3. Iliev – „Ale budú musieť byť povinne zaočkovaní, tak ako ste načrtli, že niektoré skupiny obyvateľstva to budú musieť postúpiť povinne?“
  4. Lengvarský – „Takto, to bol, to bol iba taký nástrel, ktorý teda musia posúdiť právnici ministerstva spravodlivosti. Ale je pravda, že už, keď prebiehala tá – najvyšší pík tej druhej vlny, tak už tam bol údaj, že zdravotníkov povinne očkovať…“

 

Vladimír Lengvarský robí nateraz „len“ také nástrely!

To mohol robiť, keď pôsobil  v zložkách OS SR! Tam áno, tam pri rôznych vojenských cvičeniach „ostrou“ muníciou boli vždy takzvané „povolené straty“ a teda tam sa o nejakých nástreloch dalo hovoriť!!!

Takže jasné protirečenie si Vladimíra Lengvarského, keď na jednej strane farizejský hovorí, že on resp. štát nemôže nikomu prikázať, aby sa dal Covid zaočkovať a tým istým dychom pridáva, že na to aby štát mohol niekomu prikázať povinné Covid očkovanie, tak to to musia posúdiť právnici na ministerstve spravodlivosti!!!

Naozaj VŠETKO ZLÉ!!!

Jediné východisko z tohto Covid očkovacieho marazmu je podľa mňa, len jedno. Začať konečne občanom hovoriť pravdu o Covid vakcinácií, nijak inak ich „nemotivovať“, ako práve touto pravdou. Pripustiť aj iné odborné názory, štúdie o Covide a Covid vakcinácií, len ako sú tie „orlojové“ jediné „správne“ a jediné „pravdivé“ informácie (covid propaganda!).

A čo je najhlavnejšie, je dať ľuďom, občanom tohto štátu, naozaj absolútnu slobodu v rozhodovaní sa, či sa rozhodne Covid zaočkovať alebo nie, bez akých koľvek segregačných zvýhodnení tých „zodpovedných“ Covid zaočkovaných a potláčanie slobôd a práv tých „nezodpovedných“, ktorí Covid vakcínu radšej „vymenia“ za posilňovanie svojej prirodzenej imunity, ktorá ich pred Covid-19 a jeho akoukoľvek Covid mutáciou, chráni už viac, ako 15. mesiacov!!!

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.