Založ si blog

Eduard Heger je blázon alebo fanatik?

Podľa môjho hlbokého presvedčenia je Eduard Heger pre mňa osobne sfanatizovaný blázon!

Lebo len blázon a fanatik (Covid!) môže povedať niečo tak idiotské, ako povedal Eduard Heger (Opatrenia by mali byť zrozumiteľné. Heger chce jednoduchší Covid automat – TA3)

Eduard Heger v súvislosti s „pandémiou“ koronavírusu „nového“ typu, povedal toto – „Porazená bude vtedy, keď celosvetovo vymizne“.

Takéto vyjadrenie si podľa môjho presvedčenia vyžaduje odbornú lekársku starostlivosť!

Veď nech mu to už niekto vysvetlí, že tento a všetky predošlé a všetky následne koronavírusy tu boli, sú a budú naveky! Nedá sa ich odstrániť! Nie je v ľudských silách, možnostiach ich zničiť tak, aby úplne „vymizli“!!!

Eduard Heger v tejto svojej Covid fanatickej pomätenosti „vylúdil“ ešte tento totálny idiotizmus – „Zdôraznil potrebu nosenia respirátorov či rúšok, ktoré však musia byť aj správne nasadené.“

Panebože, tak nech si to nosí, pre mňa za mňa aj v sprche, ale nech už dá s tým pokoj! Nech dá každému slobodnú vôľu, či si rúško/respirátor slobodne nasadí alebo nie! Kto chce nech to nosí, ak si myslí, že mu to pomáha, ale ten kto je presvedčený, že mu to škodí, tak ten nech to slobodne nenosí!

Každý je zodpovedný sám za seba…!!!

No absolútny blud, ktorý vyšiel z jeho Covid sfanatizovaných úst bolo to, keď sa už otvorene prikláňa k takejto Covid očkovacej segregácií/genocíde – „Heger ocenil osvetu o očkovaní a ambíciu ministerstva zdravotníctva zvýšiť zaočkovanosť. Nebráni sa v tomto smere ani finančným odmenám za očkovanie. Uviedol to po pondelkovom rokovaní vlády.“

Tak toto NIKDY!!!

Ja neodvádzam dane tomuto štátu na to, aby z mojich peňazí odmeňoval iných za to, že sa pod ťarchou stresu, paniky, možno aj podmienkou zamestnávateľa, nechal napichať podmienečne pustenou Covid vakcínou do obehu!

To kde sme? A keď sa o rok dnešný „hoax“, dnešné „konšpirácie“ o možných neblahých následkoch Covid vakcín preukážu, ako pravdivé, tak čo? Bude Eduard Heger finančne odškodňovať/odmeňovať tých čo nepodľahli Covid vakcinačnej hystérií ?!

Nie, už niet čo k Eduardovi Hegerovi dodať! Jednoducho občan-volič SR sa musí čo najskôr prebrať a poslať takýchto fanatických Covid bláznov čo najskôr do politického zabudnutia!!!

 

 

 

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.