Založ si blog

Eduard Heger je blázon alebo fanatik?

Podľa môjho hlbokého presvedčenia je Eduard Heger pre mňa osobne sfanatizovaný blázon!

Lebo len blázon a fanatik (Covid!) môže povedať niečo tak idiotské, ako povedal Eduard Heger (Opatrenia by mali byť zrozumiteľné. Heger chce jednoduchší Covid automat – TA3)

Eduard Heger v súvislosti s „pandémiou“ koronavírusu „nového“ typu, povedal toto – „Porazená bude vtedy, keď celosvetovo vymizne“.

Takéto vyjadrenie si podľa môjho presvedčenia vyžaduje odbornú lekársku starostlivosť!

Veď nech mu to už niekto vysvetlí, že tento a všetky predošlé a všetky následne koronavírusy tu boli, sú a budú naveky! Nedá sa ich odstrániť! Nie je v ľudských silách, možnostiach ich zničiť tak, aby úplne „vymizli“!!!

Eduard Heger v tejto svojej Covid fanatickej pomätenosti „vylúdil“ ešte tento totálny idiotizmus – „Zdôraznil potrebu nosenia respirátorov či rúšok, ktoré však musia byť aj správne nasadené.“

Panebože, tak nech si to nosí, pre mňa za mňa aj v sprche, ale nech už dá s tým pokoj! Nech dá každému slobodnú vôľu, či si rúško/respirátor slobodne nasadí alebo nie! Kto chce nech to nosí, ak si myslí, že mu to pomáha, ale ten kto je presvedčený, že mu to škodí, tak ten nech to slobodne nenosí!

Každý je zodpovedný sám za seba…!!!

No absolútny blud, ktorý vyšiel z jeho Covid sfanatizovaných úst bolo to, keď sa už otvorene prikláňa k takejto Covid očkovacej segregácií/genocíde – „Heger ocenil osvetu o očkovaní a ambíciu ministerstva zdravotníctva zvýšiť zaočkovanosť. Nebráni sa v tomto smere ani finančným odmenám za očkovanie. Uviedol to po pondelkovom rokovaní vlády.“

Tak toto NIKDY!!!

Ja neodvádzam dane tomuto štátu na to, aby z mojich peňazí odmeňoval iných za to, že sa pod ťarchou stresu, paniky, možno aj podmienkou zamestnávateľa, nechal napichať podmienečne pustenou Covid vakcínou do obehu!

To kde sme? A keď sa o rok dnešný „hoax“, dnešné „konšpirácie“ o možných neblahých následkoch Covid vakcín preukážu, ako pravdivé, tak čo? Bude Eduard Heger finančne odškodňovať/odmeňovať tých čo nepodľahli Covid vakcinačnej hystérií ?!

Nie, už niet čo k Eduardovi Hegerovi dodať! Jednoducho občan-volič SR sa musí čo najskôr prebrať a poslať takýchto fanatických Covid bláznov čo najskôr do politického zabudnutia!!!

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.