Aj poradkyňa WHO žiada odstúpenie nekompetentnej slovenskej Vlády.

24. apríla 2021, ferro, Nezaradené

WHO – Svetová zdravotnícka organizácia disponuje resp. má k dispozícií množstvo svetových medicínskych kapacít. Títo svetoví odborníci z oblasti medicíny, svojimi poradnými odbornými stanoviskami k rôznym medicínskym problémom z veľkej časti formujú, prípadne rozhodnutia, odporúčania WHO.

Jeden/jednou z takýchto poradcov/poradkýň je aj Tess Lawrie riaditeľka The Evidence-Based Medicine Consultancy, Spojené kráľovstvo.

Tess A. Lawrieová sa aj prostredníctvom videa prihovára všetkým lekárom celého sveta o účinnosti užívania lieku Ivermektín v liečení, predchádzaní ochoreniu na C-19 a vyzýva ich, aby tento liek používali v čo najväčšej miere.

WHO jej odporúčania dlhodobo ignoruje, zatajuje, pretože pre WHO sú podľa všetkého oveľa dôležitejšie „vedecké“ dôkazy o C-19 od tých svetových medicínskych „odborníkov“ ktorí ju štedro dotujú a tým ju nepriamo vlastnia a riadia napr. Bill Gates a jemu podobní!!!

Nuž čo Tess Lawrieová vo svojom videu, lekárom celého sveta, teda aj našim, odkazuje?

Áno presne toto – „Ahoj, volám sa Dr. Tess Lawrie a neprihováram sa k autoritám.

Dnes hovorím s tými z vás, ktorí ste zložili Hippokratovu prísahu.

Prisahali ste, že urobíte pre svojich pacientov to najlepšie a Ivermektín je jediná vec, ktorú máme a lieči COVID-19 vo všetkých fázach.

Dôkazy sme vyhodnotili správne a vidíme, že Ivermektín podstatne znižuje počet úmrtí a predchádza infekciám. Existuje mnoho dôkazov, že z nejakého dôvodu zdravotnícke úrady jeho výsledky nevyhodnocujú správne.

Viem, že ste naozaj zaneprázdnení, ale je vašou povinnosťou pozrieť sa na tie dôkazy a sami sa rozhodnite, či vás to presvedčí, alebo nie.

Som si istá, že budete súhlasiť, že tie dôkazy sú ohromujúce a Ivermektín by ste mali okamžite používať na záchranu životov.

Je to kľúč k tomu, aby sme sa dostali všetci späť do normálu.

Prosím, pozrite sa na dôkazy.“

„Tess Lawrie je riaditeľka The Evidence-Based Medicine Consultancy, poradkyňa WHO a jej práca (metaanalýza o Ivermektíne) je ignorovaná.

ÚRYVOK Z VÝSLEDKOV JEJ PRÁCE

Nedávne nezávislé preskúmanie a metaanalýza kontrolovaných pokusov Dr. Tess Lawrie, riaditeľky spoločnosti Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, ukázali, že Ivermektín znížil riziko úmrtia o 83% (95% CI 67-92%). Okrem toho bol Ivermektín tiež vysoko účinný pri prevencii prenosu SARS-CoV-2. U ľudí, ktorí dostávali Ivermektín, sa v porovnaní s kontrolami znížilo riziko získania Covid infekcie o 88%. V absolútnych číslach to predstavuje mieru infekcie asi 4% u tých, ktorí dostávali Ivermektín, v porovnaní s 35% mierou infekcie v kontrolnej skupine.“ ZDROJ – Category: Dr Tess Lawrie, MedicalUpdateOnline.com. https://www.facebook.com/watch/?v=2938797769731197.

Tess A. Lawrieová na stránkach MedicalUpdateOnline o účinkoch a užívaní Ivermektínu tvrdí aj toto – „Myslím si, že najskôr to musíme dostať k našim zdravotníckym pracovníkom a ďalším frontovým zamestnancom – mali by byť uprednostnení – a ďalším zraniteľným ľuďom. Jedným zo spôsobov by bolo mať balenia, ktoré obsahujú tablety Ivermektínu a dostatok vitamínu, vitamínu D a zinku na sedemdňovú liečbu. Navrhujem, že takéto balíčky by mohli byť umiestnené pre ľudí, ktorí ich majú doma uchovávať, pokiaľ to nie je potrebné. Keď sa u ľudí objavia príznaky covid-19 alebo keď sú vystavení niekomu inému, kto má toto ochorenie, mohli by začať užívať lieky. Takéto prístupy sa už úspešne používali v iných krajinách, napríklad v Indii.“

Správa doktorky Lawrieovej pre praktických lekárov bola jednoduchá: „Ivermektín účinkuje“ a pripomenula im, že lekári sú oprávnení predpisovať pre svojich pacientov liek, ktorý považujú za najlepší.

Tess A. Lawrieová tento článok ukončila takto – „Pokyny klinickej praxe, vláda, že Národný inštitút pre vynikajúce zdravie a starostlivosť (NICE) a Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) sa vždy spoliehali na Cochraneho recenzie ako základ odporúčaní. Z tohto dôvodu som spojila svoje sily s Dr. Andrewom Hillom v Liverpoole, aby vykonali rýchlu Cochranovu kontrolu Ivermektínu pre covid-19. Kontrolu plánujú dokončiť do troch týždňov. Dúfajme, že to otázku vyrieši raz a navždy“.

https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=https://medicalupdateonline.com/speciality/Dr-Tess-Lawrie/&prev=search&pto=aue

Ja osobne čítam, tieto závery a odkazy Dr. Tess A. Lawrieovej, ako odkaz všetkým vládam sveta a teda aj tej našej slovenskej, že ak nemajú odvahu, vybrať sa smerom liečenia a predchádzaniu ochorenia C-19, prostredníctvom aj lieku Ivermektín, tak nech svoje pozície, funkcie ponúknu tým, ktorí tu odvahu budú mať!!!

Viac k tomu nemám čo dodať!