Dnes na TA3 konečne viac pravdy alebo propagandy?

23. apríla 2021, ferro, Nezaradené

Televízia TA3 sa podujala na celodenný odvážny (?) projekt (tematický deň) pod názvom – „Všetko o očkovaní na TA3 už tento piatok: Sledujte diskusiu s Krčmérym aj Lengvarským“. (https://www.ta3.com/clanok/1208811/vsetko-o-ockovani-na-ta3-uz-tento-piatok-sledujte-diskusiu-s-krcmerym-aj-lengvarskym.html)

Už tento názov, tohto TA3 Covid projektu je dôvodom na to, aby som v samotnom názve dnešného môjho názorového článku vyslovil pochybnosť o objektivite tejto celodennej Covido-očkovacej relácie! Fakt, že hlavnou postavou tohto Covid očkovacieho projektu bude len a výhradne Vladimír Krčméry (VK), vo mne vzbudzuje značnú dávku ne objektivity až známky propagandy v prospech vakcinácie! Brigádneho generála Vladimíra Lengvarského v tomto celom, považujem za vcelku málo dôležitú osobu, pretože sa jedna dnes už o politika, politika ktorý sa pravdepodobne dobrovoľne stal súčasťou druhej vlády Igora Matoviča, tej vlády, ktorá nás tu už plných 14. mesiacov kŕmi Covid propagandou a bezdôvodne gniavi tento národ, občanov Slovenskej republiky!

A teraz k podstate článku. TA3 vo svojej upútavke na tento, jej dnes celodenný projekt o Covid očkovaní nabáda občanov SR, aby posielali svoje otázky hosťom (pre mňa len pre jedného hosťa!) napr. na  e-mailovú adresu 20ockovanie@ta3.com a bude im odpovedané. Nuž, ak bude dopovedať samotný Vladimír Krčméry, tak môžeme očakávať a pravdepodobne tomu tak aj bude, že z úst tohto pána zaznejú len odpovede v prospech vakcinácie, teda bez oponentúry sa jedná o číru propagandu. Preto sa pýtam samotného Vladimíra Krčméryho – prečo sa zúčastňuje takýchto absolútne nevyvážených relácií? Prečo si nežiada oponentúru odborníka v danej oblasti, ktorý sa nachádza na opačnom póle jeho jediných „správnych“ názorov na problematiku riešenia Covid „pandémie“? To si Vladimír Krčméry neuvedomuje, že on je najzodpovednejší za to, čo sa tu so Slovákmi už dlhých 14 mesiacov vystrája??? To si neuvedomuje, že ak Igor Matovič a jeho diktátorsko-despotická chunta hovorí, že musia zaviesť také a také prísne Covid reštrikcie a pritom sa odvolávajú na názory a stanoviská odborníkov, že tým vlastne v prvej rade myslia jeho, teda Vladimíra Krčméryho? Veď kto je hlavou poradného odborného „pandemického“ konzília prvej, aj druhej vlády Igora Matoviča? Áno, pre mňa osobne je to jednoznačne Vladimír Krčméry!!!

Toľko na úvod a teraz k otázkam, ktoré dnes oficiálne pošlem na uvedenú e-mailovú adresu TA3 a budem očakávať, aké odpovede na ne dostanem, pravda, ak sa na nich „dostane“!!!

Teda pýtam sa?

Na záver otázka s odporúčaním:

Prof. MUDr. Vladimír Krčméry, DrSc., FRSP, FACP, FRCP., Dr.h.c. mult, pýtam sa vás na záver, nie je čas, aby ste urobili zo svojej pozície maximum preto, aby sa život na Slovensku vrátil späť do koľají a obdobia pred C-19? Áno, myslím tým, absolútny návrat! Už žiadne strašenie, žiadne povinné očkovania, povinné testovania, mediálne sledovanie počtu nakazených, počtu na JIS na PV, počtu umretých vraj jedine na C-19!

Osobne Vám odporúčam, aby ste na tom začali pracovať a to okamžite lebo Vy ste príčinou toho, čo sa tu dnes na Slovensku ohľadne C-19 deje! Vráťte ľuďom ich slobodu, vráťte im normálne životy, ale dôrazne podotýkam, bez akéhokoľvek podmieneného Covid očkovania, bez akéhokoľvek povinného testovania, život bez rúšok, bez respirátorov a naším deťom okamžite zabezpečte, aby sa v školách mohli vzdelávať, tak ako do marca 2020 . To znamená slobodne, bez strachu, bez testovania, bez rúšok a pevne verím, že v budúcnosti aj bez povinného očkovania!!!