Matovičova ponuka, sa jednoducho nedá odmietnuť!

22. marca 2021, ferro, Nezaradené

Igor Matovič dal svojim koaličným partnerom „férovú“ ponuku. Ponuku, ktorá má hlavnú myšlienku – „Vy odídete a ja ostanem!“

Toľko pohŕdania svojimi koaličnými partnermi, koľko vložil Igor Matovič do svojho rozhodnutia „odísť“ z pozície predsedu Vlády SR, nemal vo svojom správaní sa voči svojim koaličným partnerom, žiaden predseda vlády SR v minulosti.

SaS a Za ľudí, by mali okamžite opustiť „vládnu“ koalíciu, pretože ponuka, ktorú oni dostali od pomstychtivého, zákerného Igora Matoviča, ak ju príjmu, tak ich navždy politicky pochová.

Na druhej strane, ponuka Igora Matoviča je pre občanov SR z kategórie ponúk, ktoré sa neodmietajú. Občan prijíma odchod Igora Matoviča z pozície predsedu vlády lebo v konečnom dôsledku to znamená, celkom určite pád celej vlády a predčasné PV.

Takže áno, Igor Matovič, ja osobne takúto podlú ponuku voči vašim koaličným partnerom prímam a vítam.

Záver:

Igor Matovič si dáva svoje arogantné podmienky svojim koaličným partnerom, za akých je ochotný opustiť pozíciu predsedu Vlády SR a zároveň ostať jej členom, teda ministrom. A tieto arogantné podmienky si kladie v čase, keď  mu dnes na Slovensku nedôveruje 100% občanov. Ja viem, oficiálne skrze „naše objektívne“ média je to „len“ 80 % občanov, ale je potrebné si uvedomiť, že tých zvyšných 20 %, sú takí občania SR, ktorí nechcú resp. nedôverujú nijakej politickej strane, žiadnemu slovenskému politikovi, teda sú to vyložení volební ignoranti – nevoliči. Nuž a aj preto je potrebné tých 20% občanov SR priradiť k tým 80% občanov SR, ktorí nechcú Igora Matoviča na akejkoľvek vládnej pozícií resp. účasti na akejkoľvek Vláde SR a z toho je jasné, že Igorovi Matovičovi dnes na Slovensku nedôveruje 100% občanov, oprávnených voličov!!!