Nie Igor Matovič, ja nie som idiot! Život bez rúška znamená istú smrť? ! V žiadnom prípade!

2. marca 2021, ferro, Nezaradené

To si Igor Matovič naozaj myslí, že som/sme všetci Idioti! Igor Matovič včera zverejnenými „proti opatreniami“ na akýsi Covid začal svoj Boj. Avšak si chlapec nevšimol resp. si nechce pripustiť, že ten boj nie je jeho bojom s akýmsi Covidom, ale že sa začal jasný a jednoznačný boj väčšiny občanov SR proti nemu. Týmito idiotskými opatreniami, ktoré občanom nepomáhajú, ale ich ešte väčšmi gniavia si to už úplne pokazil, minimálne u 95 % občanov-voličov SR. Tieto jeho, výhradne jeho „protiopatrenia“ ja osobne vnímam, ako jeho stále sa narastajúci strach pred zlobou občanov, ktorí už majú plné zuby jeho „pomoci“ chrániť a zachraňovať životy, nás občanov SR.

Áno, pýtam sa Igora v nadpise tohto môjho názorového článku, či si naozaj myslí, že som/sme idioti?! A prečo sa to pýtam? Nuž preto, že doteraz nám bolo z jeho strany jasne deklarované, že život bez rúška vždy a všade, znamenalo istú smrť pre každého! Dnes tvrdí, že obyčajné rúško, ba ani to medicínske (chirurgické) nestačí lebo vírus je zmutovaný, agresívnejší a nosiť obyčajné platené rúško alebo chirurgické rúško, vždy a všade, dnes znamená istú smrť na 50% a preto je potrebné občanom povinne nasadiť akýsi veľmi ochranný respirátor FFP2 a tak isto vždy a všade!!! Toto je čo za Idiotizmus najhrubšieho zrna??? To máme dýchať ešte ťažšie? Prečo? Veď aj Covid je respiračné ochorenie, ktoré sa šíri vírusom v kvapôčkovej forme a pokiaľ nemá „živnú“ pôdu v podobe živého organizmu, tak jednoducho hynie! Ja viem, ale fúka vietor, niekedy aj silnejší a teda sa prenáša aj vzduchom na veľké vzdialenosti! Ďalšia idiotina! To znamená, že keď som na ulici, takmer prázdnej, tak si ten vírus kdesi okolo mňa poletuje a čaká kedy sa nadýchnem resp. otvorím ústa a budem nasávať vo večšej miere, aby som ho do seba vdýchol?! Každý rozumný človek vie, ako sa má chrániť pred vírusmi, že je to hlavne hygiena a samozrejme posilňovanie imunity svojho organizmu atď. Už sa mi o tom už ani nechce písať. Jedno je jasné, zdravých ľudí treba nechať slobodne, bez akýchkoľvek obmedzení žiť a pracovať a chorých ľudí je potrebné, dnes nanajvýš nutné, liečiť! Nie očkovať za každú cenu, hlava nehlava, vakcínou, nevakcínou! Lieky sú, odskúšané, tak je potrebné okamžite zapojiť všetkých všeobecných a praktických lekárov do liečby aj tohto „nového“ C-19, vytvoriť im nato potrebné podmienky – materiálno-technické zabezpečenie, medikamentózne zabezpečenie a nie neustále vyplakávať a vymýšľať kadejaké bludárske obmedzenia, gniavenia národa! STAČILO! Áno Igor Matovič, boj sa začal! Avšak My nebudeme bojovať tak podlým spôsobom, ako vy a vaša chunta, nie, My budeme bojovať slušne, ale tvrdo, výhradne na základe zákonnosti a ústavnosti, ktoré platia na území našej milovanej Slovenskej republiky. Toto šialenstvo, ponižovanie, gniavenie sa musí skončiť čím skôr.

Záver:

Áno, nebojím sa žiadneho občana SR, ktorý sa nachádza v mojej blízkosti bez rúška a nejaví žiadne respiračné príznaky. Áno, všetci tí, čo majú respiračné príznaky sú povinný urobiť také vlastné opatrenia, aby hocijaké iné vírusové ochorenie, nie len C-19, nešírili a takými opatreniami je niekedy aj jednoduché zostatie doma niekoľko dní a liečiť sa dostupnými liekmi alebo navštíviť všeobecného lekára a prijať ním naordinovanú liečbu! Takže už žiadne strašenie, žiadne gniavenie národa slovenského!!!

Nikto ma nepresvedčí, že za tým všetkým nie sú jednoznačne špinavé peniaze a profit niektorých vybraných skupín, ktorým na zdraví a životoch prostých občanov, ktoréhokoľvek štátu sveta, kde sa deje to čo u nás, absolútne, ale že absolútne nezáleží!!!

Dôvetok:

Za rovnaký idiotizmus, ako povinné nosenie rúška, či už takého alebo onakého, rovnako považujem aj povinné psie AG testovanie všade a všetkých a taktiež je do neba volajúci idiotizmus, každého povinne očkovať, či sa mu to páči alebo nie!!!

A čo nie je idiotizmus? Nuž jednoznačne slobodná vôľa každého z nás, či si dám rúško a verím mu alebo si nedám rúško a verím sám sebe, ale aj ostatným bezrúškovým! Či sa nechám testovať a verím týmto buď PCR alebo AG testom alebo sa nedám testovať lebo nato, ako zdravý človek nemám najmenší dôvod a opäť verím sebe a môjmu imunitnému systému! Či sa dám zaočkovať proti akémukoľvek respiračnému vírusu a verím danej vakcinačnej látke alebo opäť, ako zdravý človek nevidím najmenší dôvod sa nechať zaočkovať, akoukoľvek narýchlo kvasenou a poriadne klinicky nevyskúšanou vakcínou, nech už pochádza odkiaľ koľvek! Áno toto je normálnosť a je potrebné sa k takejto normálnosti vrátiť čím skôr!!!

K včerajšej Sputnikovej V pomste (!) Igora Matoviča, sa vyjadrím v nasledujúcom článku.