Založ si blog

Núdzový stav, nie je pre nás žiadna prekážka! Ba práve naopak!

Tak si nám despotická, diktátorská (Ne)vládna väčšina opäť schválila  a predlžila núdzový stav, ktorý môžem celkom pokojne nazvať aj ako „Stav ochrany“! A kohože má ochraňovať?! Nuž nie občanov SR pred akousi pliagou, ale jednoznačne Igora Matoviča a jeho diktátorsko-despotickú chuntu, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc, pred občanmi SR!

Táto diktátorská chunta sa bojí! Bojí sa až tak veľmi, že zamedzuje vlastným občanom SR k riadnej a vo svete úspešne aplikovanej liečbe ľahko dostupnými a hlavne lacnými liekmi. Liekmi, ktoré svet používa už viac, ako 40 rokov!

Po piatku (26.2.2021) je ešte jasnejšie a zrejmejšie, že koniec tejto diktátorskej (ne)vlády a Zuzany Čaputovej, je ešte naliehavejší, ako kedy pred tým. Piatkové diktátorské, despotické rozhodnutie (ne)vládnej väčšiny v NR SR nás nesmie odradiť od cieľa, čím skôr sa vysporiadať s týmito tyranmi vlastného národa. Ba naopak, musí nás to ešte väčšmi povzbudiť! Áno, je čas ešte s väčšou vervou sa zapojiť do boja proti týmto tyranom a zamedziť im čo najskôr, aby páchali na vlastnom národe genocídu, segregáciu a na základe (ne)vakcinácie akýmisi svetovými západnými pokusnými chemikáliami, aj následný vakcinačný apartheid – si zaočkovaný, môžeš všetko!, nie si zaočkovaný nemôžeš nič!!!

Áno, toto sa musí skončiť, čím skôr, nezúfajme, ani sa v žiadnom prípade nevzdávajme a nepodvoľujme sa tejto diktátorskej, despotickej svojvôli!!!

Nás nezlomia!!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.