Pomätenosť Igora Matoviča je čím ďalej tým väčšia! Treba ho/ich okamžite zastaviť!

22. februára 2021, ferro, Nezaradené

Obludný rozmer Matovičovej pomätenosti sa jasne preukázal na jeho TB k Sputniku V, v piatok 19.2.2021. Na tejto TB sa Igor Matovič vyplakal, ako on celé dva týždne hodiny a hodiny telefonicky rozprával s ruským ministrom hospodárstva a doslova sa mu podaril „malý“ zázrak a ruská federácie zrušila všetky dodávky, ktoré mala zazmluvnené s inými štátmi sveta a jemu, Igorovi Veľkému potvrdili, že mu bezproblémov dodajú 2000000 dávok vakcíny Sputnik V a iní mu to prekazili.

Nie, teraz nebudem písať o vakcíne, vakcínach. Nie, teraz sa chcem zamerať na Matovičovú pomätenosť, keď na tejto absurdnej TB povedal, že rúška si nedáme dole, ani keď bude na Slovensku preočkovanosť na úrovni 70% všetkých občanov SR vrátane detí, ale že to si budeme môcť dovoliť najskôr, ak preočkovanosť dosiahne 80%+!!!

A na túto absurditu v počte preočkovaných občanov SR Igor pomätene prehlási, ba dokonca to aj zdôraznil, že očkovanie musí byť jednoznačne na báze dobrovoľnosti. Tak sa pýtam Igora Matoviča Pomätenca, aká je to dobrovoľnosť, keď druhým dychom hovorí, že rúška nepôjdu dole, pokiaľ nebude preočkovaných proti C-19 viac ako 80% všetkej slovenskej populácie žijúcich na území SR?!

Naozaj každý deň, kedy na čele (ne)vlády SR je Igor Matovič a zároveň aj každý deň, keď vláda nevládne v jej dnešnej chuntovskej zostave, je pre SR a jej občanov obrovská tragédia!!!

Koniec týchto pomätencov musí nastať, tak rýchlo, ako je to len možné na základe Ústavy SR!!!

Inej cesty niet!!!

TB premiéra I. Matoviča o vakcíne Sputnik V | TA3