ODCHOD Z. Čaputovej a I. Matoviča a spol. je NEVYHNUTNÝ! Pomôcť by mohli aj títo – dosť podstatne!

13. februára 2021, ferro, Nezaradené

Zuzana Čaputová tým, že voči Igorovi Matovičovi nekoná, tak, ako konať by mala a Igor Matovič s jeho (ne)vládou sú najzodpovednejší za všetko, čo sa v našom štáte deje, už od prvopočiatku nástupu Igora Matoviča a spol. k moci, ktorú si postupom času na základe svojich nezmyslov, výmyslov a neoprávnených Núdzových stavov, čim ďalej, tým viac si uzurpujú neobmedzenú diktátorskú moc do svojich despotických rúk.

Nie, v dnešnom článku sa nebudem zaoberať a podrobne rozoberať čo sa to tu s nami deje, ako sme gniavení, segregovaní dnešnou verchuškou – to rozoberiem v nasledujúcom článku aj s podrobným popisom, čo je, podľa môjho názoru, potrebné urobiť, vykonať okamžite, aby sa tento jedinečný Slovenský marazmus minimálne pre začiatok aspoň zmiernil a následne, aby sme sa dostali do normálnych pred Covidových koľají bežného života a kategoricky zavrhnime myšlienky a komentáre, že už nikdy nebude tak, ako bolo pred týmto Covid šialenstvom lebo to nie je pravda a nesmieme si takúto budúcnosť pripustiť a už vôbec nie dať si ju nanútiť!!!

Dnešný článok je a bude predovšetkým o tom, ako sa čo najskôr, zákonnými prostriedkami zbaviť Zuzany Čaputovej a Igora Matoviča. Iste najrýchlejším spôsobom by bolo uplatniť si demokratický Čl.32 Ústavy SR – „vypovedanie poslušnosti“ tejto vláde, tým, žeby občania v státisícoch vyšli do ulíc! Avšak dnes Slovenska republika nedisponuje takým silným vodcom, pretože pravdepodobne nie je pre západ a USA administratívu vhodné meniť na Slovensku súčasné despotické, segregačné podmienky života. A tak sa ide cestou referenda za vypísanie predčasných parlamentných volieb. Avšak sú obrovské problémy so zbieraním podpisov na petičné hárky lebo – Núdzový stav a obrovský strach momentálnych (ne)vládnych diktátorov s jasnou podporou Zuzany Čaputovej!

K tomuto článku ma primäla táto správa o ktorej som sa musel dočítať v „konšpiračnom“ alternatívnom médiu – Hlavný denník lebo pre média „hlavného prúdu“ je táto správa nepodstatná! Pre nich je podstatné to, že gniavenie národa slovenského pokračuje a keďže Igor Matovič a spol. dostali 29.2.2020 od občanov mandát na vládnutie, tak nech sa deje, čo sa deje s týmto národom, musia predsa dovládnuť v riadnom volebnom období…! Nuž vedzte „objektívne“ média „hlavného prúdu“, že NEMUSIA a s najväčšou pravdepodobnosťou skončia skôr, ako sa vôbec bude konať nejaké referendum…a vy pravdepodobne s nimi!

Tou správou je to, že Iniciatíva 10 pre Gastro (reštauratéri a hotelieri) odkazuje Igorovi Matovičovi a spol. – „Máme vás plné zuby, nemáme čo dať deťom jesť…“!!!

A toto si média „hlavného prúdi“ nevšimli, ba ani si všimnúť nehodlajú! Pre nich je na prvom mieste správa, či sýta, nasýtená Lucinka SaS opúšťa preto alebo preto…!

Súhlasím s iniciatívou tejto Iniciatívy, ale dal by som im do pozornosti, ako by mohli svojou aktivitou pomôcť k skoršiemu ukončeniu (ne)vládnutia Igora Matoviča a spol. a zároveň aj sebe. Ako vyššie píšem, sú dosť veľké problémy so zbieraním podpisov na petičné hárky na vypísanie referenda o konaní predčasných parlamentných volieb. Tak tu by som tejto Iniciatíve 10 pre Gastro navrhol, aby pomohli aj takýmto spôsobom. Nie, nemusia svoje prevádzky teraz v čase núdzového stavu nasilu na znak svojho nesúhlasu otvárať. Nie, stačí, ak dodržia základnú podmienku, ktorú pre  nich ustanovil akýsi komiksový Covidautomat –

Covid Automat – Ministerstvo zdravotníctva.

Tou podmienkou, pre všetky prevádzky gastro je táto – aj v tej najčernejšej farbe, aj v tom najčernejšom okrese na základe komiksového Covidautomatu, môžu gastro prevádzky vydávať jedlo cez okienko a zostáva zachovaný aj rozvoz stravy.

Takže navrhujem všetkým gastro prevádzkam v hustejšie obývaných oblastiach, aby svoje prevádzky „otvorili“ na okienkový výdaj stravy, aby „okoloidúci“ (výnimka-bez AG psieho testu umožňuje, že si môžete ísť zakúpiť aj stravu) si za účelom zakúpenia potravy mohli pri týchto okienkach napr. zakúpiť ponuku z denného menu v hodnote do 5,00€ a zároveň by slobodne pri výdajnom okienku podpísali predmetnú petíciu. Následne by si podpísané hárky na týchto „podpisových“ stravovacích stanovištiach osobne vyzbierali členovia petičného výboru!

Áno, presne o toto je potrebné sa pokúsiť, lebo ak niekto by chcel zbierať podpisy na ulici, tak ho dnešná diktátorská (ne)vládnuca chunta okamžite pozbaví osobnej slobody lebo POZOR!, je núdzový stav a vtedy nie je dovolené ani voľne dýchať…!