Danielovi Lipšicovi – „Pôjdeš do basy ty h-jz-l“!

9. februára 2021, ferro, Nezaradené

Nie, toto nehovorím ja, len som si dovolil v názve použiť citát z roku 2008, keď v NR SR prebiehalo odvolávanie vtedajšieho ministra spravodlivosti Štefana Harabina a za kecpultom vystupoval vtedy poslanec NR SR Daniel Lipšic. Nuž a týmito slovami ho počastoval vtedy minister spravodlivosti Štefan Harabin a mal na to predpokladám jasne odôvodnený dôvod. (čas ukáže!)

Dnes, keď sa Daniel Lipšic, stáva „špeciálnym prokurátorom“, zásluhou koaličnej väčšiny, plne podliehajúcej diktátorskému vplyvu Igora Matoviča a za ním stojacích tieňov, o ktorých dnes nevieme takmer nič, tak sa môže kľudne stať, že Daniel, rovnako pomstychtivý, ako Igor Matovič, naplní vtedajší výrok Štefana Harabina na neho, proti nemu samotnému. To by však Daniel musel byť iný právnicky kaliber, aby toho „h-jz-a“ Harabina dostal, čo i len pred vyšetrovateľa na výsluch, nie to ešte do basy!

Môj osobný názor je taký, že nielen Daniel Lipšic, ale aj Igor Matovič a všetci jeho dnešný lokaji + tichá spoločníčka Zuzana Čaputová, sa po predčasných parlamentných voľbách budú musieť spovedať zo všetkého, čo doteraz na národe slovenskom spáchali a naďalej beztrestne páchajú. Lebo iné je konať trestnú činnosť ekonomického razu a iné je páchať genocídu na vlastnom národe. Ekonomické škody spáchané kýmkoľvek, sú nahraditeľné a napraviteľné, ale straty na ľudských životoch už nenahradí a nenapraví nik!

Takže áno, po parlamentných voľbách či už predčasných alebo riadnych, s najväčšou pravdepodobnosťou, bude musieť platiť veta – „pôjdete do basy Vy, chlapci a dievčatá, čo ste nás tu takto nekonečne dlho ponižovali, vedome nám ničili životy…!

A aby to nevyznelo, ako vyhrážanie sa lebo toto vyhrážanie v žiadnom prípade nie je, tak predpokladám, že toto sa udeje len a výhradne na základe zákonov platných na území Slovenskej republiky.

Zatiaľ nemám k tomu čo viac dodať…!!!