Založ si blog

Slovensko potrebuje prezidenta! Nie Zuzanu Čaputovú! ! !

Áno, PREZIDENTA a je jedno, či to bude muž alebo žena. Zuzana Čaputová dnes a denne ukazuje, že nie je hodná vykonávať a už vôbec nie, zotrvávať na pozícií najvyššieho ústavného činiteľa SR!!! Toto je moje osobné presvedčenie a môj, nateraz ničím vyvrátiteľný názor,  vysvetlím nižšie v texte.

Považujem za veľmi potrebné, aby čitateľ pochopil o čom píšem, vykonať malý exkurz do nedávnej minulosti.

Píše sa rok 2018 a na Slovensku je radosť žiť! Vláda je stabilná, ekonomika rastie, nezamestnanosť klesá, zamestnanosť rastie, ale nespokojnosť opozície, západu a USA administratívy narastá lebo manipulovať so spokojným občanom je nadmieru ťažké, ba až nemožné. Je potrebné niečo vykonať! Rečičky o tom, ako vláda SMER-SD a spol. plieni náš štát takmer dvanásť rokov, nezaberajú, z dôvodu, ako uvádzam vyššie – ľudia sa majú relatívne dobre(samozrejme vždy môže byť lepšie).

A stane sa to, čo sa nikdy stáť nemalo. 21. februára 2018, sa slovenská spoločnosť a ihneď aj celý svet dozvedá, že na Slovensku bol brutálne zavraždený mladý pár, kde muž bol novinár. Okamžite, ale že ihneď, sa médiami, tými „slovenskými“ začne unisono tvrdiť, že za vraždou je SMER-SD a v pozadí nestojí nikto iný, ako sám „šéf“ Róbert Fico. Čo nasledovalo všetci, čo to bez klapiek na očiach sledujeme, veľmi dobre vieme. A tu niekde sa „začína“ príbeh, dovtedy pre absolútnu, drvivú väčšinu slovenských občanov, úplne neznámej ženy – Zuzany Čaputovej. Nuž áno, pre nás neznámej, ale niekým, iným mimo našu republiku, pravdepodobne veľmi precízne vybranej a na neskoršiu úlohu poctivo vyškolenej osôbky, veľmi dobre známej. Zuzana Čaputová to do bodky spĺňa – aktivizovala sa v environmentálnej oblasti a tá, ako je známe, je všeobecne akceptovaná v širokom politickom spektre, je ľahko manipulatívna, je ľahko ovládateľná, je ochotná sa nechať ovládať, ako tak sa vie naučiť texty a frázy, ktoré sa od nej očakávajú, ktoré bude neustále do kola omieľať (napr. hodnotové nastavenia a pod.), aj výzor je celkom v poriadku a čo je najdôležitejšie, je to žena a ktože si už dovolí, nevyberaným spôsobom útočiť na ženu – viď Istanbulský dohovor, ktorý rieši „jedinú“ tému a tou je týranie žien! Takže kandidát, kandidátka, ako stvorená na to, aby bola niekým dosadená na najvyššiu ústavnú pozíciu v Slovenskej republike a ostatné už pôjde oveľa ľahšie. Samozrejme musí sa vo verejnosti navodiť atmosféra, že ľud si ju zvolil sám, slobodne, bez nátlaku – o tomto nezmysle ďalej v texte

Takže máme tu 21. február 2018, približne rok pred konaním prezidentských volieb v SR. O dva mesiace nato, 29.5.2018 Zuzana Čaputová, úplne náhodou“ ohlasuje svoju kandidatúru na prezidenta SR. V prvom prieskume verejnej mienky, kde ju už zaregistrovali, ako legitímnu kandidátku, konkrétne FOCUS 2.10.2018, ukazuje, že občania – voliči SR, Zuzanu Čaputovú poznajú tak, že získava chabých 5,2 % a v tom istom čase má Miroslav Lajčák už 26% (a to svoju kandidatúru v tom čase ešte neohlásil definitívne a ani tak nikdy neurobil – jednoducho bol známy všetkým občanom – voličom SR !!!) a toto predsa, takto nemôže byť! No a potom sa  začne „Čaputová ošiaľ“!!! Ona bola niekým vybratá a ona sa aj musí stať prezidentkou! Niet „objektívnych“, „slovenských“ médií hlavného prúdu, ktoré by ju okamžite nezačali velebiť! Ani jediného jedného zlého slovka na Zuzanku, vo všetkých politických reláciách je ospevovaná, dávaná do popredia, žiadne nepríjemné otázky, žiadne poukazovanie na jej nedostatky, NIČ, NIČ a výsledkom je absurdita obludných rozmerov, keď agentúra AKO v deň (1.3.2019) pred moratóriom na uverejňovanie predvolebných prezidentských preferencií, „objektívne“ namerala Zuzane Čaputovej rozprávkových 52,9 %! Teda od 2.10.2018 do 1.3.2019, za päť (5) mesiacov, je nárast Zuzaniných preferencií o 900%!!! A dovtedy všetkým kandidátom, ktorí boli pred ňou, taktiež vplyvom „objektívnych“ médií preferencie zo dňa na deň klesajú o desiatky percent!!! Je toto v poriadku???

Takže, nie Zuzana Čaputová vyhrala prezidentské voľby, ale tie jej vyhrali „objektívne“ média a s najväčšou pravdepodobnosťou sila kapitálu, pravdepodobne z väčšej časti mimo hraníc SR!

Toto bol nevyhnutný úvod, aby bol správne pochopený nasledujúci text.

Dovolím si tvrdiť, že Zuzana Čaputová od samého počiatku, kedy bola, podľa môjho názoru a presvedčenia, protiprávne (nie v súlade s Ústavou SR!) ustanovená na slovenský najvyšší politický stolec, pre občanov SR, pre ľud Slovenska, nepohla ani prstom!!! Nič, len krásne rečičky, akože kritika Igora Matoviča, kritika jeho bludarčín, ale v konečnom dôsledku tíško, nič, všetko je v poriadku! Udalosti posledných dní jasne dokazujú, že Zuzana Čaputová, nie je hodná byť na tejto pozícií už ani deň! Prečo? Nuž preto.

Diktátor Igor Matovič dňa 13.1.2021 nahnal svojich koaličných poslancov do NR SR, aby mu tam narýchlo schválili niekoľko návrhov zákonov a noviel zákonov. Tieto im predloží 45 minút pred začiatkom schôdze a poslanci vládnej koalície sú takí géniova, že za tak krátku dobu si tieto komplikované návrhy naštudujú, porozmýšľajú o nich, nechajú si ich odborne preveriť a následne ich jednohlasne schvália. Nevedia čo schvaľujú, ale Igor prikázal, tak stlačíme „ZA“. Lebo ak nie, je po koalícií, je po teplých flekoch, je po províziách napr., z takého Programu pre obnovu ekonomiky zničenej C-19 a pod. Zo strany Igora Matoviča sa jednoznačné jedná o pokus o trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa a to spôsobom vydierania! Halóóó pán Žilinka, kde ste, kde je ten „lev“???

Tieto okamžite po schválení koaličným buldozérom, putujú do prezidentského paláca a Zuzana Čaputová ich, na spakruky okamžite podpisuje! Tu sú len dve vysvetlenia. Buď Zuzana Čaputová, ani len netušila, čo podpisuje alebo druhá možnosť, dávno predtým, ako sa to dostalo narýchlo do NR SR, bola o tom informovaná a bola informovaná, že je potrebné to rýchlo podpísať… Nuž občan vyber si, ktorá z týchto jediných dvoch možností je pre teba prijateľnejšia? Pre mňa ani jedna! HNUS! Následne 17.1.2021 večer, vystúpi diktátor Igor Matovič so svojim pomäteným, nezmyselným, despotickým nariadením, vraj vlády SR a oznamuje občanom SR, že budú opäť povinne testovaný psími AG testami, ale pohodička, budú mať na to plných deväť dní a preto, kto sa ani za tak dlhú dobu nenechá ošpilkovať, tak po tomto termíne, od 27.1.2021, nebude môcť ísť do práce, ba ani do voľnej prírody! A aká je reakcia Zuzany Čaputovej? Žiadna! Zuzana Čaputová na svojom FB profile nám občanom SR na druhý deň 18.1.2021 „bombasticky“ oznamuje, že sa jej zmenil vedúci prezidentskej kancelárie a tým pádom bude pracovať ešte „efektívnejšie“ pre blaho národa a ľudu slovenského! Niečo neskutočné! Veď práve v ten deň sa mala Zuzana Čaputová v priamom TV prenose postaviť pred „svoj“ ľud, pred Slovákov, pred občanov SR a dať im jasný odkaz, že ako hlava nášho štátu, stojí pri nás a že nariadenie Igora Matoviča a jeho vlády, s plnou vážnosťou považuje za absolútne nezmyselné, neefektívne a bude rozumieť každému občanovi, ktorý sa vzoprie takémuto nezmyslu a že sa nebude čudovať občanom SR, ak si uplatnia Čl. 32, Ústavy SR, ktorý sa dá jednoducho pomenovať – demokratické uplatnenie si Občianskej neposlušnosti! Nie, Zuzana Čaputová mlčí! Avšak, už o málo hodín nato, takmer ako prvá zo všetkých svetových politikov, ponížene posiela do Bieleho domu blahoprajný telegram Joeovi Bidenovi, k tomu, že bol zvolený ľudom USA za ich 46. prezidenta, pravdepodobne na základe volebného podvodu – čas ukáže. Takže Zuzana Čaputová sa nevenuje svojmu utláčanému, zbedačenému ľudu, ale ľudu USA! Opäť vykonala hlboký úklon pred USA administratívou a vo svojom blahoprajnom telegrame nezabudne napísať takúto obludnosť – „…Novému prezidentovi som sa tiež poďakovala za jeho dlhodobý záujem o strednú Európu, ktorý ukázal už v minulosti pri podpore integrácie nášho regiónu do Severoatlantickej aliancie. Teším sa, že nová americká administratíva má úprimný záujem o medzinárodnú spoluprácu.“ Takže Zuzana Čaputová chváli J. Bidena zato, že nás vtiahol do NATO, ktoré podľa môjho názoru malo zaniknúť dňom rozpustenia a zániku Varšavskej zmluvy! A zároveň verí v dobrú medzinárodnú spoluprácu. Nuž, ak týmto Zuzana Čaputová myslela, že sa ešte viac budeme vtierať do priazne USA administratívy a že budeme ešte viac servilnejší, poslušnejší vo vzťahu k USA administratíve, tak potom áno, môžeme to zakryť, zabaliť aj do vyjadrenia – „…medzinárodná spolupráca medi USA a Slovenskom…“

Zuzana Čaputová sa doma nepostaví na ochranu zdravého rozumu, nepostaví sa za ľud SR, nepomenuje veci pravými menami, nepovzbudí ľud SR, aby sa demokratický vzoprel tyranovi, despotovi, pomätenému diktátorovi Igorovi Matovičovi, NIE, toto neurobí! Ale čo urobila? Prijala nič pre Slovensko znamenajúcu bieloruskú rebelku Svjatlanu Cichanovsku! Toto jej prijatie mi pripadalo, že nie Zuzana prijala Svjatlanu, ale naopak, Svjatlana prijal Zuzanu a tlmočila jej odkaz západných mocností, ako sa má Zuzana zachovať k nej, k jej opozičnej bieloruskej rozvratnej činnosti! Áno, presne takto mi to pripadalo!

Zároveň sa Zuzana Čaputová okamžite zapojila do ochrany, „veľmi“ v Rusku „utláčaného“, západom všemocne podporovaného, ruského bludára A. A. Navaľného. Na jeho ochranu napísala na Twitteri „srdcervúci“ komentár a svoje stanovisko – „Navaľného zatknutie nezlomí tých, ktorí v Rusku veria v slobodu. Politickí oponenti by mali debatovať v slobodnej a férovej diskusii, nie byť väznení za názory.“ Naozaj Zuzana Čaputová? A čo u nás doma? Platí toto vaše vyznanie smerom k Navaľnému, aj u nás na Slovensku?

Takže, pre mňa je len jeden záver. Zuzana Čaputová má starosť o kde koho vo vete, ale osud a životy občanov vlastného štátu, sú jej ukradnuté a nepohne ani prstom, aby niečo pre tento, diktátorom Igorom Matovičom, zúbožený ľud, národ, vykonala! A preto zdieľam názor tých Slovákov, občanov SR, ktorí si jednoznačne myslia, že s politickým pádom diktátora Igora Matoviča, by mala politický padnúť aj Zuzana Čaputová! A to čo najskôr!

Takéhoto prezidenta, prezidentku, Slováci a ľud Slovenskej republiky, nielenže nepotrebuje, ale je mu jednoznačne, len a len na škodu!!!

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.