Založ si blog

Z. Čaputová – „Čísla samovrážd u nás stúpajú! “ I. Matovič – „Nevadí, psie AG povinné testovanie ich ešte upravia! “

Opäť máme za sebou ďalšiu čiernu nedeľu. Koľko ich ešte budeme musieť zažiť? To záleží len na nás!

Nedeľa nebola čierna z pohľadu „pandemickej“ situácie, ale jednoznačne čierna z pohľadu, čo naši najvyšší s nami idú opäť vystrájať.

RTVS vo svojej propagandistickej, politickej relácií „O 5 minút 12“, preukázala, že nie je hodná toho, aby bola platená z peňazí nás všetkých. Opäť nerešpektovala, že divákmi RTVS nie sú len voliči OĽANO a spol., ale, že je tu oveľa väčšia skupina, čoraz viac nespokojných občanov SR, ktorí s „vládnutím“ týchto diletantov nesúhlasia. RTVS nám na úvod ponúkla „čerešničku“ v podobe Zuzany Čaputovej. Avšak „čerešnička“ musela byť prednáhravaná už v piatok lebo Zuzana je tak pracovne zaneprázdnená, že prísť do štúdia RTVS na živé vysielanie v nedeľu, jednoducho nemôže! Alebo si máme vytvárať rôzne „konšpiračné“ teórie prečo musela byť s ňou relácia prednáhravaná?! Možno preto, že ak by sa Zuzana v niečom pomýlila, tak by to pri priamom prenose nemohlo byť vystrihnuté?! Ospravedlňujem sa všetkým sympatizantom a obdivovateľom Zuzany Čaputovej, za takúto moju nehoráznu „konšpiráciu“. Veď Zuzana vie, tak pekne a plynulo rozprávať, kdeže ona, ona nie je ten typ politika, ktorý by potreboval vymoženosti vystupovať pred občanmi SR výhradne zo záznamu! Nuž nechám „konšpirácie“ „konšpiráciami“ a prejdem rovno k jej „famóznemu“ vystúpeniu zo záznamu na obrazovkách „nezávislej“ štátnej RTVS. Pominiem všetky tie prázdne frázy, ktoré tam narozprávala a povenujem sa hlavným veciam, ktoré som postrehol. Nuž prvá vec, ktorú som na začiatku očakával od „nezávislého“ moderátora RTVS Mareka Makaru bola tá, že sa našej „prezidentky“ opýta, kde bola celý ostatný týždeň, v situácií, keď podľa Igora Matoviča na Slovensku zbytočne umrelo až 4300 občanov SR a vrahom, podľa Igora, je jednoznačne člen jeho „vlády“, vicepremiér, teda jeho zástupca Richard Sulík? Totiž, kto sleduje Čaputovej „aktivitu“ na jej FB profile, si musel všimnúť jej odmlčanie sa od 9.1.2021 do včerajšieho dňa 17.1.2021. Počas týchto dní Zuzana Čaputová neuviedla ani jeden FB status. To znamená, že niekde musela byť! Kde bola? Veď podľa istej „investigatívnej novinárky“ z istého enkového Denníka, má občan právo vedieť o najvyšších ústavných činiteľoch všetko a oni to musia s pokorou zniesť lebo zásah do ich súkromia je vo verejnom záujme oveľa väčší, ako u bežného občana! Veď keď Fico, prečo nie aj Čaputová? Však „investigatívna“ Monika? Prečo sa Zuzany Čaputovej nato Marek Makara neopýtal aj s dôležitou pod otázkou, či si aj ona vybavila u Janka Mikasa papalašskú pandemickú výnimku…? Toto bol len úvod, ktorý mal zaznieť v úvode danej relácie, pre mňa osobne, až tak nepodstatnej veci lebo súkromie Zuzany Čaputovej ma absolútne nezaujíma!

Hlavné vyjadrenia z úst Zuzany Čaputovej prišli až v priebehu relácie. Najpodstatnejšia vec, informácia, ktorá zaznela z úst Zuzany bola táto – „…všetci vieme, že nám vzrastá počet samovrážd…“ Tak toto vážení, je nesmierne vážna informácia, ktorá zaznela z úst dnes najvyššieho ústavného činiteľa SR. Po toto vyjadrení sa Zuzany o vzrastajúcom počte samovrážd u nás na Slovensku, mala prísť od moderátora Mareka Makaru okamžite otázka – „…viete nám povedať o aké číslo, čísla ide? Aký je tento nárast v číselnom vyjadrení? Sú informácie prečo títo ľudia spáchali a naďalej pravdepodobne budú páchať tieto samovraždy vo zvýšenej miere? A nemal by sa práve týmto zaoberať Igor Matovič, že na základe jeho diktátorskej, nekompetentnej politiky, proti vlastnému národu, proti vlastnému ľudu, si naši občania sami siahajú na svoje životy?“ Nie, takéto otázky na Zuzanu nepadli lebo pravdepodobne ani padnúť nemali resp. nesmú byť kladené mimo vopred dohodnuté, starostlivo pripravené otázky!

Ale ja sa pýtam, kto je zodpovedný za tieto „samo úmrtia“??? Tu nám oficiálna propaganda bude tvrdiť, že toto je slobodné rozhodnutie občana? Naozaj? To občan si sám z vlastnej vôle siahne na svoj život a nemá na to patričný, jasný dôvod? Nemôže byť tým dôvodom hlavne to, aké proti ľudské opatrenia robí táto diktátorská, despotická „vláda“? Že ľudia prichádzajú o živobytie? Že ľudia sú držaný v neustálom strese a strachu z akejsi veľmi nebezpečnej „pandémie“?!

Ďalšia „myšlienka“ ktorú Zuzana vyslovila v predmetnej relácií stojí tiež za povšimnutie. Zuzana Čaputová ďalej povedala – „…keď som počas tej pondelkovej tlačovej konferencie, pána premiéra počula vetu, o tom, ako budú, zdravotníci, samosprávy a dobrovoľníci potiť krv, keď budú robiť plošné testovanie, hm pre mňa je to mrazivé…“ Nuž Zuzana Čaputová tieto mrazivé nehorázne slová Igora Matoviča vás mali okamžite rozmraziť a mali ste Igora Matoviča okamžite vyzvať, aby neodstúpil len z pozície „riadiaceho“ celú „pandemickú“ situáciu, ale mali ste ho okamžite vyzvať na jeho podanie demisie, ako predsedu vlády a mali ste jasne deklarovať, že vy vykonáte všetky kroky, ktoré vám Ústava SR umožňuje, aby bol čím skôr zbavený, tak významnej ústavnej funkcie v našom štáte!!!

Toľko k „zamrazenej“ Zuzane Čaputovej!

V uvedenej relácií si propagandistická RTVS, v druhej časti pozvala do štúdia Ivana Bošňáka – dátového analytika, čiže žiaden odborný medicínsky názor, len suché čísla a dátové predpovede. Samozrejme, že nemohol chýbať Vladimír Krčméry, ktorého Marek Makara predstavil, ako odborníka na tropickú medicínu. Tu sa musím opäť chvíľu zastaviť. Pýtam sa, čo má Slovensko, ktoré sa nachádza v severnom miernom podnebnom pásme, spoločné s tropickými oblasťami. Prečo na Slovensku o riešení chorôb vyskytujúcich sa na našom území, potrebujeme poznatky a riešenia z tropických oblastí našej zeme a to hlavne z tropických oblastí Afriky. To si Marek Makara nevšimol a hlavne aj Vladimír Krčméry, že naša životná úroveň je neporovnateľne vyššia, ako v tropických oblastiach chudobnej Afriky. To si všetci, ktorý jednoznačne uznávajú názory na riešenie „pandémie“ na našom území nevšimli, že my na Slovensku, máme aj také niečo, ako kúpeľne, kde tečie čistá, nezávadná voda a dokonca aj teplá, dokonca páni a dámy, po celý rok? To si títo odborníci na riešenie „pandémie“ na území Slovenska nevšimli, že na rozdiel od tropickej časti Afriky, nechodíme na toaletu resp. potrebu do buše alebo za nejaký väčší krík, ale že máme sociálne zariadenia so splachovačmi? To my tu potrebujem poznatky z tropickej Afriky, kde sa aplikuje tropická medicína pre práve túto špecifickú a zaostalú časť sveta??? Prečo nepočúvame a nepustíme k hlavnému slovu odborníkov na riešenie respiračných ochorení, tých slovenských odborníkov, ktorí sú fachmanmi v liečení a riešení našich, stredoeurópskych respiračných ochorení – chrípkových epidémií?  Naozaj nechápem, čo má spoločné tropická medicína s našou stredoeurópskou medicínou???

Vladimir Krčméry sa v predmetnej relácií vyjadril, že – „Pandémiu zvládneme kombináciou očkovania, testovania a prísneho Lockdawnu“ To naozaj, len toto sú nástroje na zvládnutie dnešného Covid ošiaľu? Prečo sa ho Marek Makara neopýtal, na prevenciu? Na užívanie vitamínu D, vitamínu C, zinku a iných imunitu podporujúcich výživových prvkov? Prečo sa ho neopýtal, aký má tropický „liečiteľ“ názor na liek Ivermektín, o ktorom je už viacero štúdií, že pri novom koronavíruse jednoznačne pomáha a lieči, nech už je choroba v akomkoľvek štádiu??? A že tento liek ľudstvo pozná už niekoľko desiatok rokov? Nie, v štúdiu ani raz nezaznela otázka na prevenciu, vždy sa hovorilo len o reštrikciách a represiách!!!

Nuž a úplne som ostal, ako obarený, keď som si pred touto reláciou prečítal, že medzi pozvanými hosťami bude, aj „naj“ český „odborník“ na riešenie „pandémie“ C-19 – evolučný biológ Jaroslav Flegr. Ale úplne ma Marek Makara odrovnal vtedy, keď tohto pána divákom RTVS predstavil aj týmito slovami – „…pohľad na pandémiu doplníme aj o skúsenosti z Českej republiky, kde situácie je už dlhšie opäť kritická. Porozprávame sa s evolučným biológom Jaroslavom Flegrom, ktorý dlhodobo upozorňuje na vážnosť situácie, kde jeho častokrát až apokalyptické predpovede v súvislosti s pandémiou sa napĺňajú takmer do bodky…“ Podčiarkujem to – „…takmer do bodky…“ Nuž občan Slovenska, ktorý nemá o Jaroslavovi Flegrovi ani tušenie, kto to vlastne je a aké mal vyjadrenia smerom k vývinu „pandémie“ v ČR, tak po takomto bombastickom predstavení od nášho „nezávislého a objektívneho“ moderátora, mohol nadobudnúť dojem, že teraz vystúpi prinajmenšom novodobá Sibyla, Nostradamus alebo baba Vanga! Nuž občan SR, ja tohto pána z poza rieky Moravy občas sledujem a v pamäti mám jeho pamätnú apokalyptickú predpoveď pre vývoj „pandémie“ v ČR, ktorú Jaroslav Flegr vyslovil 22. októbra 2020 – „ Ode dneška za 30 dnů už budeme mít tisíc, přes tisíc denně, tisíc lidí bude den co den umírat a s tím už nic neuděláme, protože ti lidé už jsou nakažení,“ a pokračoval – „I kdyby teď, ode dneška, zabrala ta opatření, která byla zavedena, a zabrala stoprocentně, tak stejně za měsíc bude denně umírat tisíc lidí,“ Takže, ako ? Marek Makara, naplnili sa tieto Flegrove predpovede vývoja „pandémie“ v ČR do bodky??? Podľa vás asi áno, keď ste ho takto bombasticky predstavili na obrazovkách RTVS!!!

Viac k tejto relácií, dnes pre mňa politicky propagandistickej RTVS, nemám čo dodať“ Jednoducho HNUS!!!

No a večer v túto čiernu nedeľu, prichádza na scénu Igor Matovič, so svojim, duchom vstúpivším do neho samého, ministrom zdravotníctva Marekom Krajčim a „vojakom“, tentoraz nie v US Army maskáčoch,  ministrom práce a sociálnych vecí Milanom Krajniakom. Igor sa postaví pred kamery a oznámi všetkým Slovákom „radostnú“ správu. Celoplošné testovanie bude a bodka! Bude povinné! Ešte sa na chvíľu vrátim k Vladimírovi Krčmérymu, ktorý takéto testovanie nazval sofistikovanejšie – „motivačné testovanie“! Večer sme pochopili, čo je to „motivačné testovanie“, naša motivácia dať sa otestovať psími AG testami spočíva v tom, že ak chceme ísť do práce, tak musíme ísť na psie AG testy!!!

A bude tak nezmyselné, že to až bolí. Naozaj dnes len veľmi stručne. Takže povinné – motivačné psie AG testovanie bude prebiehať od 18.1.2021 do 26.1.2021 a od 27.1.2021 bude môcť vyjsť na ulicu len ten, ktorý bude mať modrí „certifikát zdravia“ – NEGATÍVNY! Kto ho nebude mať, bude musieť v napätí doma sedieť a čakať, až do 3.2.2021, kedy bude vyhodnotenie predošlého celoplošného „motivačného“ testovania a na základe, dnes ešte neurčeného čísla, sa Slovenska republika rozčesne na 36 okresov s vyšším premorením a 37 okresov s nižším premorením (alebo opačne?) na C-19 a v tých okresoch, kde bude premorenie nižšie, tak tam si môžete s tým modrým „certifikátom zdravia“, však viete čo? A v okresoch s vyššou mierov zamorenia na C-19, ktoré určili psie AG testy, sa bude opäť motivačne testovať a takto to pôjde až do aleluja.

Nie, nemám dnes už viac psychických síl sa týmto bludom zaoberať, ale určite sa k tomu vrátim v najbližšom mojom článku…

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.