Pozná Zuzana Čaputová pôvod vakcíny proti COVID-19? Ak áno? Nevadí jej to? ??

27. decembra 2020, ferro, Nezaradené

To že prvým občanom SR, ktorý bol zaočkovaný jedinou  „bezpečnou“ západnou vakcínou, je, bol Vladimír Krčméry, to mi teda nestojí za komentár!

Je to dôkaz toho, kto je dnes na Slovensku najviac mediálne uznávaný a je to jasný dôkaz toho, že „naše“ média sú pôvodom všetkého „dobrého“ čo sa na Slovensku udeje. Média nám svojou propagandou dokážu zvoliť tú pravú a jedinú „správnu“ vládu a taktiež nám média „hlavného“ prúdu zvolili aj Zuzanu Čaputovú za hlavu štátu. Totiž média v predvolebnej prezidentskej kampani nenašli (lebo ani nehľadali!) na Zuzane Čaputovej, ani zrnko jej morálneho pochybenia, teda hotová Panna Orleánska!!!

A táto pani sa dnes o 10:00 hod. nechala zaočkovať tou západnou vakcínou a vôbec  ju nezaujíma, ako a na akom základe bola vyvinutá a následne vyrobená! Áno súhlasím, že ako hlava štátu ide „príkladom“ a ešte by mali byť zaočkovaní, ako prví celá vláda SR, všetci koaliční poslanci a my ostatní čakajme, čo to s nimi urobí a ako ich to „ochráni“.

Ale idem k podstate vecí. Akosi sa v „našich“ ale aj svetových médiach nič nepíše a nehovorí, z čoho je vlastne vyvinutá táto „zázračná“ vakcína, na ktorú vraj čaká celý svet, ako na nejaké spasenie!!!

Nuž stačí si dnes v niektorých „konšpiračných“ médiach všimnúť jeden „nepodstatný“ článok. Tento článok je o vyjadrení sa jedného nemeckého biskupa, ktorí jasne poukázal na nehúmannosť vývoja tejto vakcíny. Tým biskupom je Biskup Schneider.

Biskup Schneider hovorí – „Vakcíny proti korone z potratených detí musí každý kresťan odmietnuť aj za cenu mučeníctva!“ a hlavne je potrebné, aby sa k Zuzane Čaputovej dostala aj táto veta tohto Biskupa – „Som pripravený ísť do väzenia, ale neprijmem neetickú vakcínu vyrobenú z bunkových línií potratených detí!“

Takže Zuzana Čaputová a „objektívne“ média, čo keby ste občanov SR najskôr poinformovali z čoho je vyrobená vakcína proti C-19, ale poprosím skúste aspoň raz napísať a povedať tomuto národu a týmto občanom – PRAVDU!!! „Gratulujem“ Zuzane Čaputovej a všetkým tým, čo sa dobrovoľne nechajú zaočkovať touto „vysoko humánnou“ vakcínou!!!

Viac nemám čo dodať…

Zdroj:

Očkovaciu látku vyvinutú vďaka potratom si biskup pichnúť nenechá. Radšej pôjde do väzenia (hlavnydennik.sk)

Biskup Schneider: Vakcíny proti korone z potratených detí musí každý kresťan odmietnuť aj za cenu mučeníctva – Svetlo Sveta