Založ si blog

Pre mňa je to podvod, manipulácia a stojím si za tým!

Hneď na úvod upozorňujem, že všetko čo napíšem v tomto článku je môj osobný názor, ktorý som získal na základe vlastných skúsenosti, na základe sledovania okolia a na základe skúsenosti a prípadov z môjho blízkeho okolia. Teda žiadne konšpirácie, žiadne absolútne tvrdenia, žiadne názory a tvrdenia na základe – „Jedna pani povedala“, NIE, len a len vlastné životné skúsenosti a skúsenosti nadobudnuté od marca 2020! Nikoho nejdem presviedčať, nikoho nejdem nútiť, aby si tento môj názor zobral za svoj, NIE, každý má právo si svoj názor urobiť sám a nikto nemá právo mu zakazovať ho nemať! Budem vychádzať a veci komentovať na základe faktov a nie „faktov“ o ktorých počúvame denne od marca 2020, či už z úst našich vrcholových politikov, najmä Igora Matoviča alebo z „objektívnych“ médií.

Áno budem sa dnes bez servítky zaoberať situáciou okolo C-19. Áno som presvedčený, že sme celosvetovo podvodne klamaní a nadmieru manipulovaní o tom, že C-19 je niečo, čo nás všetkých bez výnimky zabije, zahubí ! Nepopieram a ani som  nikdy nepopieral, že nový C-19 neexistuje. Nie, ba dokonca som presvedčený že existoval dávno predtým, ako nato niekto v „Číne“ prišiel, ale ešte nedozrel čas na jeho medializáciu a tak prišiel na rad oficiálne niekde v novembri 2019 a aby to bolo od začiatku dôveryhodné, tak kde inde, ako v komunistickej Číne?! (čudujem sa, prečo nie v Rusku?!) Lebo len v takom „prehnitom“ režime sa môže objaviť takáto nebezpečná pliaga! Toto považujem za prvý podvod a prvú manipuláciu, ktorá ako pevný základ stala na začiatku následne budovaného „domu“ nazvaného Pandémia nového vírusu SARS-CoV-2 (C-19)! Potom to niekto pravdepodobne zariadil tak, aby sa to rýchlo rozšírilo do celého sveta, veď predsa nenecháme, aby trpela len komunistická Čína, ale nech trpí celý svet a to zásluhou Číny!

Ale idem zo sveta domov. Nebudem sa zaoberať začiatkami, prejdem rovno k dnešnému stavu. Avšak je potrebné poznamenať, že aj C-19 je viróza a ako vieme viróza je zväčša sezónne ochorenie. Nebudem hovoriť o obyčajnej a neobyčajnej chrípke, NIE, budem hovoriť o viróze, ako takej. Teda je potrebné si všimnúť, ako sa nám C-19 chová. Keď sme išli z marca do teplých dní, tak prípadov ubúdalo a dnes, keď ideme do krátkych, chladných sychravých dní, tak prípadov pribúda. Presne takto je opísaná „bežná“ chrípka viď napr. Wikipédia. Tu sa dočítame, že chrípka sa vyskytuje predovšetkým v zimnom období, na severnej pologuli zväčša od októbra do konca februára. Že chrípka sa spravidla vyskytuje každých šesť mesiacov! A tu nám niekto hovorí a straší nás, že C-19 bude mať aj tretiu vlnu! Nie vážení, C-19 sa bude ako vírusové ochorenie, pravdepodobne opakovať každých šesť mesiacov – jeseň/jar! Tu ešte odcitujem jednu závažnú informáciu, na Wikipédií sa v časti „Prevencia“ voči chrípke, okrem iného píše aj táto nesmierne závažná veta – „Proti chrípke existuje očkovanie, ale pre vysokú schopnosť mutácie vírusu sú jednotlivé vakcíny účinné len približne jeden rokSvetová zdravotnícka organizácia určuje zloženie vakcíny každý rok tak, aby obsahovala najpravdepodobnejšie kmene vírusu. Chrípková vakcína je odporúčaná ľuďom z rizikových skupín, ktorí by mohli mať komplikácie.“ (Chrípka – Wikipédia (wikipedia.org) A my dnes počúvame, ako sa čaká na zázračnú vakcínu na C-19 ! A nemôže to byť žiadná iná, len tá z USA alebo zo západnej Európy, ale i tak, musí byť tá spoločnosť nejako napojená na USA ! Prečo asi? A nikoho nevyrušuje fakt, že vakcína na doteraz známu virózu-chrípku je každoročne iná ?! To potom znamená, že aj vakcína na C-19 bude musieť byť každoročne iná, podľa toho, ako bude tento vírus mutovať a teda sa budeme musieť „dobrovoľne“ vakcinovať/očkovať každoročne?! Čosi tu nesedí!

No, ale ako píšem v úvode článku idem na osobné skúsenosti s obzvlášť „nebezpečným“ C-19. Už v predchádzajúcich článkoch na túto tému som písal, že ja, moja najbližšia rodina, blízka rodina, ale aj vzdialenejšia rodina, sa snažíme od vypuknutia „pandémie“ C-19 viesť v rámci možnosti (čo a ako nám Igor Matovič dovolí!) normálny život, presne tak, ako pred C-19. To znamená, všade tam, kde sa čo i len trochu dá, tak bez rúška (s odporom – s rúškom na tvári do obchodu, na poštu, na čerpaciu stanicu!). Hygiena bežná, ako predtým – umývanie rúk, čistota v domácnosti, obliekanie nie len podľa najnovšej módy, ale v chladných jesenných a zradných jarných „teplých“ dňoch žiadne holé pupky, holé krky a holé kríže! Od marca som sa stretol s množstvom cudzích ľudí, hlavne v letnom období v našich horách a veľhorách, samozrejme bez rúška. Boli to stretnutia s množstvom turistov zo zahraničia, hlavne z ČR a tam teda majú tiež „katastrofu“ z C-19! A nič ! Sme zdraví, ako nikdy predtým lebo sme neboli ani nachladení – stravujeme sa zdravo – čo príde, nevyberáme, hlavne veľa ovocia a zeleniny. Najsamozrejmejší je pohyb na čerstvom vzduchu a ak je to na priamych slnečných lúčoch, tak je to ideálne. Jednoducho neustále si budovať a posilňovať imunitu svojich organizmov a to aj tým, že dovolíme nášmu organizmu, aby celkom prirodzene prichádzal do styku so všetkými voľne „pohybujúcimi sa“ vírusmi, C-19 nevynímajúc ! A k tomuto všetkému nás vyzýva, čuduj sa svete aj WHO – viac pohybu, menej kíl nadváhy, zdravá výživa – vitamíny a pod. !!!

A teraz skutočne príbehy. Po celoplošnom testovaní na prelome októbra/novembra 2020 sa stala aj takáto udalosť – v práci, v jednej kancelárií sedia štyri osoby. Poznajú sa a tak sedia aj počas „pandémie“ bez rúšok. Po celoplošnom testovaní AG testami sú tri z nich označené, ako pozitívne a jedna, ako negatívna. Pozitívne automaticky ostávajú v domácej izolácií-väzení a tá štvrtá, negatívna dostáva od zamestnávateľa pokyn, aby tiež ostala doma na C-19 Penke a zároveň sa ma hlásiť u svojho všeobecného lekára pre ďalšie pokyny. Všeobecný lekár nariaďuje korona penku a zároveň túto AG negatívnu osobu objednáva na PCR test. Táto osoba absolvuje PCR test s výsledkom, div sa svete, tiež negatívnym! Ako je to možné? Tri osoby z kancelárie AG pozitívne a jedna osoba z kancelárie AG negatívna a aj PCR negatívna na C-19! Nuž zázrak alebo obyčajná prirodzenosť ? Áno, pre mňa obyčajná prirodzenosť, ako pri bežných doteraz známych respiračných virózových ochoreniach. Z tých troch pozitívnych osôb mala počas desaťdňovej domácej karantény/väzenia, len jedna mierne príznaky respiračného ochorenia (mierne zvýšená telesná teplota) a lekár jej naordinoval, ako ináč, ihneď antibiotiká (akoby obyčajný paralen resp. acylpyrín nestačil!) a táto osoba sa za tri dni úplne zotavuje! Po desiatich dňoch, všetky štyri osoby sa opäť stretávajú na svojom pracovisku, opäť v tej istej kancelárií a samozrejme, keďže sa poznajú, tak opäť bez rúška! Život ide ďalej, ale ta trauma, ktorú museli prežiť (a aj ich rodiny!) lebo média, vláda – Igor Matovič, ich vystrašili do špiku kosti, že už všetci skončia na pľúcnej ventilácií, ale našťastie skončili späť v práci, kde i napriek tomu že tri boli úplne zdravé a jedna z tých troch, mala zdravie dvakrát potvrdené negatívnymi testami (AG aj PCR), museli desať dní všetky, zbytočne sedieť doma!!! Naozaj nemám slov !

Ďalšia príhoda je podobná, ale teraz len s jednou osobou. Osoba sa vystrašila lebo zistila, že bola v kontakte vraj s pozitívnou a teraz že čo má robiť. Nuž rada bola jednoduchá. Zavolaj si svojmu všeobecnému lekárovi, nahlas to do zamestnania a riaď sa pokynmi lekára. Osoba tak učinila a keď sme sa po nariadenej desaťdňovej karanténe/väzení opäť stretli a bez rúška porozprávali, ako to vlastne všetko prebiehalo, tak som sa dozvedel takýto príbeh. Daná osoba išla na PCR test, ten ju označil za pozitívnu a teda jej strach narástol do nebotyčných výšin ! Dostala zvýšenú teplotu (to asi z toho stresu), lekár jej naordinoval bežné antibiotikum, ako roky predtým, keď táto osoba mala „bežnú“ chrípku. Osoba sa vylieči a nemá ani najmenší náznak respiračného ochorenia, ide riadne po desiatich dňoch do práce. Pri osobnom stretnutí mi horlivo vysvetľuje, aké to bolo náročné prekonať ten „nebezpečný“ C-19, že to bolo presne tak, ako to opisovali v médiach atď. atď. Nuž tak som túto osobu zastavil v „rozlete“ a pýtam sa – Hovoríš, že si nemal/nemala chuť, ba ani čuch nebol celkom ako predtým? Nuž povedz mi, keď si mal/la chrípku pred rokom cítil/la si či piješ kávu alebo obyčajnú čistú vodu ? Osoba odpovedá veru, ani vtedy som nemal/la chuť. Pýtam sa, vtedy pred rokom, keď si mal/la tú chrípku bol/la si malátny/a, nič sa ti nechcelo, bolelo ťa celé telo presne tak ako dnes? Osoba odpovedá, veru máš pravdu, aj vtedy to bolo rovnaké. Hovorím jej, no vidíš zatiaľ žiaden rozdiel. Mal/la si aj vtedy zvýšenú telesnú teplotu, ako dnes? Odpoveď je, áno ba aj vyššiu! Pýtam sa teda ďalej. A vtedy ti lekár predpísal tiež antibiotika, presne, ako dnes ? Osoba odpovedá- Áno. Idem ďalej – a vtedy si sa za ich pomoci vyzdravela presne tak ako dnes? Osoba odpovedá – áno, presne ako dnes. No a tu už to poviem danej osobe naplno – počúvaj, tak akýže je to rozdiel mať „bežnú“ chrípku a ochorenie na C-19, keď ťa vyzdravel ten istý liek, ako pred rokom? A hlavne, pýtam sa ďalej, ako je možné, že si bol/la označená ako chorý/rá na C-19, vyliečili ťa bežné medikamenty a pritom celý svet tvrdí, že na ochorenie C-19 nemáme liek a čakáme ako na spasenie na akúsi vakcínu ?! Veru po tomto našom rozhovore bola táto osoba zahanbená, ako sa nechala našou vládou, médiami, takto oklamať a zmanipulovať!

A takýchto prípadoch máme nie len u nás, ale aj na celom svete desiatky miliónov. Ale keď si niekto zaumienil, že keď sa bude tento vírus C-19 kontrolovať a bude sa mu prisudzovať každé jedno úmrtie, tak ovládne svet, tak sa jeho prianie stáva skutočnosťou. Túto bolestnú skutočnosť prežívame aj my tu na Slovensku a to dennodenne a istý infektológ, doktor všetkých lekárskych vied Igor Matovič nás tu gniavi jeho chorými nápadmi ako pliage zakrútiť krkom. Je len jediný spôsob, ako jej zakrútiť krkom. Jednoznačne je potrebné to mediálne nesledovať a nešíriť paniku medzi ľuďmi. Ten kto sa chce testovať nech sa páči, Igor Matovič mu nato vytvoril nadštandardné podmienky. Kto nechce nosiť rúško nech nenosí. Kto chce nosiť rúško, nech nosí. Kto sa cíti resp. pociťuje príznaky, nech sa skontaktuje so svojim všeobecným lekárom (na začiatok stačí aj telefonicky) a nech sa riadi jeho pokynom. Ak bol niekto označený PCR testami resp. „presnými“ AG testami za pozitívneho na C-19 a nepociťuje žiadne príznaky, tak nech nepodlieha panike, nech nechce byť okamžite hospitalizovaný v nemocnici, ale nech ide pekne domov a nech oddychuje. Ak po dvoch dňoch zistí, že mu nič nie je, ale aj napriek tomu dnes nemôže ísť do práce, tak nech žije aspoň doma aktívne (hádam, keď pôjde vyniesť smetí, tak sa ešte svet nezrúti)  A ak sa po desiatich dňoch opäť vráti do normálneho „bežného“ života, nech si rozmyslí, či ako bezpríznakový sa pôjde dať opätovne otestovať…

Najdôležitejšou, podľa mňa zbraňou proti šíreniu sa C-19 je, aby sa úplne zdravý, bezpríznakový ľudia nedávali zbytočne testovať a už vôbec nie AG testami, ktoré sú určené výlučne pre príznakových!!! Týmto zamedzíme šíreniu paniky v spoločnosti a zbytočnému preplňovaniu našich nemocníc úplne zdravými ľuďmi !

Nuž rozumných opatrení je viacero, ale tie sa budú môcť aplikovať v celej našej spoločnosti až vtedy, keď sa na čelo vlády SR dostane človek príčetný a hlavne zamedzí mediálnemu korona ošiaľu !

No a na záver si je potrebné uvedomiť ešte jednu vec. Prečo sa v médiach a z úst Igora Matoviča nedozvedáme aj o samo vyliečených, ktorých dnes štatistiky na Slovensku denne vykazujú jeden, až jeden a pol krát viac, ako pozitívne označených pochybnými AG a PCR testami! To nikoho nezaujíma? Takáto informácia sa nemá nadmieru medializovať? A tí ktorí umreli a boli označení, že umreli na C-19, naozaj umreli len „vďaka“ C-19???

Nuž nech si každý odpovie sám. Pre mňa osobne je to jeden kolosálny celosvetový podvod a nemienim sa mu poddať.

A samozrejme, že dnes o C-19 na južnej pologuli počujeme málo lebo majú jar a idú do leta. Takže jasný dôkaz sezónnosti aj toho korona respiračného vírusu. Aj nás čaká postupné opadávanie C-19, ale nebude také výrazne, ako bolo na jar lebo nás čaká ešte veľa chladných a krátky zimných dní!!!

A úplne na záver sa ešte musím vyjadriť k Matovičovému chváleniu sa, ako sme to (teda on!) na jar zvládli na jedničku. Nuž Igor Matovič, nie vy ba ani my, ale príroda sama ! Lebo na jar sme išli do dlhších a teplejších dní-viac slnečného svitu, viac pohybu na čerstvom vzduchu a hlavne dali sme dole rúška! Áno, toto bola príčina našej „výhry“ nad C-19 a inými respiračnými vírusmi ! To isté nás čaká aj po tejto sezónnej jesenno/zimnej vlne !!!

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

bombic

Londýnsky súd rozhodol o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Ten odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.