Založ si blog

Hospitalizácia Igora Matoviča je nevyhnutná a je celkom určite namieste!

Myslím to celkom vážne ! A je to na prospech nie len jemu samotnému, ale predovšetkým je to na prospech celej našej spoločnosti. A ako to dosiahnuť ? Nuž presne tak, ako on chce dosiahnuť, aby sa občania SR išli testovať. Teda „dobrovoľne“ – nasilu! Je potrebné Igorovi Matovičovi dať jasnú slobodnú vôľu – buď pôjde dobrovoľne na niekoľko mesiacov na riadne psychologické a psychiatrické vyšetrenie aj s následným liečením alebo nebude môcť vykonávať funkciu Predsedu vlády SR. Má slobodne na výber, presne tak ako „slobodne“ sa dáva rozhodovať on nám.

Čo ma vedie k takémuto radikálnemu konštatovaniu ? Nuž tou povestnou poslednou kvapkou bola jeho ostatná TB, spolu s Jaroslavom Naďom – tomu sa nehodlám venovať lebo, keď padne Igor, tak Jaroslav ide okamžite dole spolu s ním! TB bola vysielaná naživo na TA3 25.11.2020 v podvečerných hodinách a nejednému občanovi SR musela vzkypieť žlč a zhorknúť v ústach, inak chutná večera. Skôr ako budem pokračovať, sa pýtam – to žiaden významný psychológ, psychiater nepozerá tieto Matovičove TB? A ak áno, prečo sa k tomu verejne nevyjadria. Neverím, že ak by im prišiel do ordinácie človek s takýmito názormi, žeby ho okamžite nezačali liečiť nie ambulantne, ale jednoznačne hospitalizáciou v zariadeniach nato určených ! Myslím to naozaj vážne a celkom úprimne, v žiadnom prípade nie ironicky a tobôž už nie posmešne.

Tak si poďme povedať, čo to vlastne včera Igor Matovič na tej TB narozprával a pritom sa tváril, tak, že to myslí smrteľne vážne. Igor Matovič sa jednoznačne chystá na ďalšie kolá povinného celoplošného testovania pochybnými AG testami a ako prvých si zobral za rukojemníkov naše deti ! Nuž tak nech si niečo také vyhodí z hlavy! Terorizovať, ponižovať naše deti si teda nedáme. A čo vymyslel? „Úžasnú“ vec! Aby naše deti mohli nastúpiť do škôl (II. stupeň ZŠ), tak sa budú musieť podrobiť povinnému AG testovaniu učitelia, žiaci-deti, rodičia, rodinný príslušníci, nepedagogický personál škôl (zamestnanci ŠJ, upratovací a údržbársky personál a všetci tí čo sa budú musieť pohybovať po chodbách škôl, aby škola mohla fungovať)! A aby to našim deťom uľahčil“, tak ich nebude na začiatok „špilkovať“, ale existuje podľa neho, jeden úžasný „nový“ spôsob, ako zistiť pozitivitu/negativitu na C-19 a tým je kloktanie. Teda do stredu každej učebne (približne 40 tisíc učební!) sa položí vedro, vedľa neho sa postaví na stolík džbán z roztokom soli kuchynskej (0,7% roztok H2O a NaCl). K stolíku budú pristupovať jednotlivý žiaci, nalejú si do jednorazového plastového pohára z uvedeného roztoku, zaklonia hlávku, poriadne vykloktajú hrdielko a následne kloktadlo vypľujú do pripraveného vedra. (ktohovie možno bude potrebné ešte jedno rezervné vedro, ak by niektorý zo žiačikov spolu s kloktadlom potreboval „vypľuť“ aj obsah žalúdka!). Takto naplnené vedro vypľutých kloktadiel sa „hermetický“ uzavrie a odnesie sa do laboratória na PCR metódu na prítomnosť C-19. Ak bude výsledok negatívny, tak to znamená, že všetci žiaci sú OK a teda môžu nastúpiť do školy na vyučovanie, ale POZOR, len v tom prípade, ak niekto z ich rodinných príslušníkov nebol zároveň AG testami označený za pozitívneho a potom sedia doma desať dní celá rodina !

Ak v laboratóriu zistia, že vedro s dvadsiatimi vypľutými kloktadlami bolo vyhodnotené, ako pozitívne na C-19, budú musieť opäť všetci žiačikovia naklusať do školy, do tej istej triedy, ale tentokrát už na Ag testovanie, aby sa ukázalo, čie vypľuté kloktadlo bolo to pozitívne, ktoré zamorilo celú vedrovú vzorku. No a ten „vinník“, pozitívny, pôjde aj s celou rodinkou pekne krásne na desať dní do domácej izolácie – do domáceho väzenia ! Takýmto postupom sa deti dostanú do škôl tak najskôr od 01.09.2021 ! No čo poviete občania SR niečo „úžasné“! No nie je toto súce na odborné vyšetrenie s následnou hospitalizáciou ! Nech si o tom urobí každý občan SR svoj názor sám. Mňa najviac zaujíma názor odborníkov – psychológov a psychiatrov !

A čerešnička na torte, avšak tá na zaplakanie, bola, keď Igor Matovič na predmetnej TB povedal toto – (prosím pozorne si to prečítajte aj viackrát, aby ste pochopili tú absurditu a chorosť tohto jeho výroku!) – „…tento týždeň, neviem dnes je streda, myslím, že v pondelok to bola, taká, taká, verejná prezentácia, Harvard…, teda epidemiológa z Harvardu, Michael Mina, ktorý je veľkým fanúšik celoplošného testovania na Slovensku antigénovými testami a ten navrhuje napríklad…, žeby sa antigénové testovanie nasadzovalo každé tri dni…“ Takže Igor Matovič má po svete fanúšikov, ktorí mu fandia a on sa snaží o to viac, aby títo jeho fanúšikovia boli čím ďalej, tým viac vo vytržení, ako sme my tu doma na Slovensku, gniavený mentálne nespôsobilým človekom. Z uvedeného výroku Igora Matoviča mi jednoznačne vychádza, že sme naozaj takým jediným svetovým pokusným laboratóriom a pokusnými zvieratami sme my občania SR ! Ak Michael Mina je takým veľkým fanúšikom celoplošného AG testovania, tak nech sa páči nech si to robí na Harvarde resp. nech do toho zapojí celé Anglicko ! (https://www.hsph.harvard.edu/hii/people/michael-mina-md-phd/)

Samozrejme, že mne tu o tohto anglického Miška nejde, tu sa jednoznačne pozastavujem nad tým, ako môže príčetný zdravý človek, ktorý je na pozícií predsedu vlády SR vypustiť takúto nehoráznosť (totálnu idiotinu) zo svojich úst a povedať to v priamom prenose všetkým občanom SR?! Vážení psychológovia a psychiatri, ani toto nie je na zamyslenie, či si tento človek nezaslúži odbornú starostlivosť vo vašich zariadeniach na lôžku ?

Takže áno, na základe vyššie napísaného (v stručnosti, iste by bola vhodnejšia podrobnejšia analýza výrokov Igora Matoviča) som úprimne  presvedčený, že Igor Matovič, ak to nedokáže sám, aby vyhľadal odbornú starostlivosť, tak by mal byť jeho okolím prinútený, aby bol „dobrovoľne“ hospitalizovaný a podrobený dôkladnému duševnému a mentálnemu vyšetreniu s následnou dlhodobou liečbou!!!

No a na záver ešte jedna „drobnosť“. Igorove kajanie sa u Zuzany Čaputovej a následne na FB, že aký už bude dobrý, poslušný, priateľský…, nevydržalo ani 24 hodín. Len tak na okraj, Zuzane Čaputovej nevadí, že ju Igor Matovič opäť osočil, očiernil v zmysle, že ona si môže povedať čo chce, ohľadne „dobrovoľného“ celoplošného testovania lebo ona nemá za občanov SR žiadnu zodpovednosť ?! Naozaj Igor? Najvyšší ústavný činiteľ našej republiky nie je zodpovedný za riadny chod štátu, kde spadá aj zdravie obyvateľstva? Nie? Tak nech sa páči Igor je potrebné si naštudovať Ústavu SR!

A čo Zuzana Čaputová, urobí opäť vyhlásenie smerom k Igorovi Matovičovi alebo sa aj nad touto Igorovou narážkou, urážkou, nonšalantne povznesie ?!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.