Z. Čaputová, môže si SR dovoliť mať predsedu vlády SR, ktorému z toho čo koná, už šibe ? Určite nie, ani minútu !

23. novembra 2020, ferro, Nezaradené

Najskôr jeden citát – „Doba, ktorú žijeme, je mimoriadne náročná. Je spojená s rôznymi obavami, izoláciou, neistotou a veľkými zmenami. To všetko sa odráža na tom, ako sa cítime. Nie je preto hanbou si priznať, že to môže dopadnúť na každého z nás. Preto by sme mali venovať viac pozornosti o naše duševné zdravie…“ Toto napísala Zuzana Čaputová 7.11.2020 na svojom FB profile. Už vtedy som poukázal nato, že to podľa všetkého bol taký Zuzanin nepriamy odkaz Igorovi Matovičovi, pretože práve v tej dobe prebiehali na Slovensku najväčšie povinné akcie (buzerácie) občanov Slovenska od II. sv. vojny, nezmyselné, nič riešiace celoplošné, celonárodné testovanie AG testami!!!

A teraz citát číslo dva – „…že ľuďom kape na karbid, aj mne kape na karbid…, …všetkým nám postupne začne šibať z toho lebo je to naozaj ťažké…“ Toto povedal Igor Matovič v ostatnej nedeľňajšej relácií V politike na TA3 !

Igor Matovič sa v priamom prenose pred všetkými občanmi SR priznal, že mu kape na karbid a že mu z toho všetkého poriadne šibe ! No a keď človeku šibe, tak vydáva šibnuté rozhodnutia a celkom zákonite sa aj šibnuto správa ! Pýtam sa Zuzany Čaputovej – je možné, aby v situácií, v ktorej sa dnes SR nachádza, sme mali na čele vlády človeka, ktorému kape na karbid a šibe mu ? Odpovedám za Zuzanu – „Ani náhodou“ a preto by Zuzana Čaputová mala konať ! Ako ? Nuž jednoducho ! Ako som už viackrát písal, Zuzana Čaputová by mala verejne vystúpiť a povedať, že si myslí resp. je presvedčená, že Igor Matovič je človek nesmierne emočný a mentálne labilný a teda by nemal naďalej zastávať pozíciu predsedu vlády SR ! Áno toto je presne tá funkcia najvyššieho ústavného činiteľa SR, ktorú by si mala plniť a tou je poukazovať na nedostatky a nekompetentnosť vládnych predstaviteľov, zvlášť ak sa jedná o samotného predsedu vlády SR !!!

Tu totiž Zuzana Čaputová už nestačí, čo ste naznačili vo svojom FB profile, že si dotyčná osoba všimne, že sa s ňou niečo deje, nestačí, že si uvedomí, že potrebuje odbornú pomoc. Tu je jednoznačne potrebné takémuto človekovi osobne pomôcť, zájsť s ním za príslušným psychológom, psychiatrom. Zabezpečiť mu riadne lekárske odborné vyšetrenie a zároveň ho zbaviť tak významnej pozície v štáte, aby už nenapáchal ani zrnko škody !!! Lebo, ak sa tak nestane, tak lavína škôd, ktorú spôsobí takto šibnutý človek, nás celkom iste neminie !!!