Zuzana Čaputová, Igor Matovič – VÝBORNE! !! LEN TAK ĎALEJ! !!

18. novembra 2020, ferro, Nezaradené

Diane za posledné dni si jednoznačne vyžaduje čas na riadny výdych z toho, čo nám „demokratickí“ politici a „demokratické“ média, na čele s RTVS, predviedli. Farizejstvo, pokrytectvo, despotizmus, diktátorstvo, to všetko nám vo svojich komentároch odkázali Zuzana Čaputová, Igor Matovič a spol. + „objektívne“ neoliberálne média !

  1. november 2020 by sa nemal skončiť, mal by jednoznačne pokračovať presne tak, ako pokračoval 17. november 1989 !

17.november 2020 je jednoznačným začiatkom konca Zuzany Čaputovej, Igora Matoviča a spol. a jednoznačne sa blíži koniec aj neoliberálnych médií, ktoré si uzurpujú právo na jedinú „pravdu“ !

Zuzana Čaputová bola za posledné dni jalová. Jej vyjadrenia boli o ničom ! Stále dookola mlela len jedno jediné, aby protesty boli pokojné lebo násilie nič nevyrieši, aby ľudkovia radšej ostali doma zavretí vo svojich príbytkoch a podobné bludy. Nezastala sa ich ani jedným, jediným slovkom ! Ba dokonca sa neohradila ani voči výrokom Igora Matoviča a jeho vládnych poskokoch, že na námestiach sa 17. novembra 2020 stretnú komunisti, extrémisti, fašisti, mafia a vrahovia ! Toto mala Zuzana okamžite zmietnuť zo stola a Igora Matoviča mala označiť za despotu a diktátora. Samozrejme, že to neurobila lebo si myslí to isté. Nuž Zuzana, Igor a spol. – prečo ste sa nešli na tie námestia pozrieť ? Veď ste čistí, vy občanom SR predsa pomáhate, vy im neškodíte…, tak potom prečo ste tam medzi ten ľud nešli ??? Ak by ste tam boli, tak by ste videli, že tam boli aj, presne tí istí ľudia, čo pred 31 rokmi ! Tí istí, čo vtedy kričali „To je ono!“, ale ani vo sne ich vtedy nenapadlo, že po 31 rokoch budú musieť, už ako ťažko skúšaní seniori opäť vyjsť do ulíc a dožadovať sa svojich občianskych práv a slobôd ! Zato si vyslúžili nálepku – fašisti, extrémisti, komunisti, násilníci…

Zuzana, Igor a spol. nehanbíte sa ?! Nuž, ale ako píšem v názve tohto článku – „Výborne, len tak ďalej“ lebo táto vaša proti ľudská politika, politika strachu, politika obmedzovania základných ľudských práv a slobôd, politika zákazu práva na prácu, vám prinesie jedno jediné, skorý politický pád a to na samé dno !!! A áno „demokratka“ Zuzana, nemusíte sa obávať, národ slovenskí a občania SR to všetko vykonajú tak, ako im Ústava SR a zákony platné na území SR umožňujú. Nie, nebude žiadne fyzické násilie, ale bude to násilie politické, spoločenské a teraz už naozaj vo verejnom záujme ! Áno bude to veľmi ťažké lebo vy sa neštítite použiť tie najprízemnejšie diktátorské a despotické prostriedky, ktoré teraz mocenský ovládate ! Ale všetko je len do času ! Pred PV 2020 sa Zuzanin hodnotový vzor Andrej Kiska, v predvolebných debatách vyjadroval, že „…my musíme prevziať moc…“, vtedy sme si málokto uvedomovali, čo tým Andrej vlastne myslel. V posledných dňoch to jasne vyplávalo na povrch ! Totiž Andrej Kiska sa nevyjadroval, že potrebujú získať dôveru občanov, aby mohli vládnuť, ale jednoznačne potrebovali získať dôveru občanov, aby mohli získať nad nimi moc a v týchto dňoch im to dávajú jasne najavo !!!

Takže Zuzana, Igor a spol, ale aj neoliberálne „objektívne demokratické“ média, áno máte dnes nad občanmi SR MOC ! MOC, ktorú špinavým a podlým spôsobom zneužívate ! Igor Matovič si z pozície despotu, diktátora nechá strážiť ulicu, na ktorej býva, len aby sa mu pred jeho oneskorene skolaudovanú vilu neprišli „spokojní“ ľudia posťažovať! Uzavrie štátnu verejnú komunikáciu, ako keby to bol jeho osobný súkromný pozemok ! (https://www.hlavnydennik.sk/2020/11/17/policia-uzatvorila-ulicu-kde-byva-matovic-ocelove-zabrany-na-pristupove-cesty/) O tomto „objektívne“ média neinformovali, ba ani „najobjektívnejšia“ RTVS !!! A čo podlé a zákerne spravila RTVS, ktorú platíme my všetci ? Samozrejme do aleluja ukazovala zábery zo 17. novembra 1989, kde sú v prvých radách vytláčaní a obuškami mlátení tí protestujúci, ktorí neuposlúchli výzvu poriadkových síl a to presne tak ako dnes ! Žiaden rozdiel a toto už RTVS neukázala, ani nato nepoukázala ! Zároveň do aleluja ukazovala, ako vtedy na tribúne reční Milan Kňažko a dnes za odmenu (vraj bývalý eštebák) environmentálny minister, Ján Budaj ! Ale načo nezabudli, bolo, keď občanom SR nastrihali dokrútku o tom, ako Zuzana Čaputová bola položiť veniec na „veľmi“ významné miesto, kdesi v Devíne, tak to uviedli takýmto nehoráznym, drzým komentárom – „…viacerí politici demokratickej platformy…“ Takýmto nehoráznym manipulatívnym oslovením, označili Zuzanu Čaputovú, Jána Budaja a spol. To čo si RTVS dovoľuje ??? Takže my všetci ostatní, čo nesúhlasíme s mocenským diktátom tejto vlády a s postojom Zuzany Čaputovej k tomuto despotizmu Igora Matoviča a spol. nie sme demokrati ? My sme aká platforma pre RTVS ??? Za takéto komentovanie sa po parlamentných voľbách budú publicistické redakcie RTVS a samozrejme aj celé terajšie vedenie RTVS spravodlivo spovedať nám demokratickým občanom SR !!! Naozaj jedno veľké HNUS !!!

Nateraz všetko lebo, ako v úvode píšem, je potrebné toto všetko mocenské svinstvo „stráviť“, aby sa nám nestalo, že budeme šiť horúcou ihlou, aj keby si to naši „demokratickí“ politici spravodlivo zaslúžili.

Jedno je však isté, 17.november 2020 bol taký symbolický začiatok občianskej nespokojnosti a mali by sme v tom zotrvať aj počas nasledujúcich chladných dní (presne tak, ako to dnešní päťdesiatnici urobili pred 31 rokmi!) a dotiahnuť to dokonca ! To znamená, demokratickou cestou zvrhnúť toto zlo, ktoré tu dnes máme na čele štátu (Zuzana Čaputová) a vlády SR (Igor Matovič) !!!