Založ si blog

Zuzana Čaputová, trest ktorý Vás čaká a neminie, bude vykonateľný ! ! !

Dnes z mojej strany absolútne bez servítky. Vo svojom včerajšom článku pod názvom „Zuzana, Čaputová, Igor Matovič to  „nedá“, ste na rade. Dáte to vy?!“ , som bol voči Zuzane Čaputovej absolútne korektný a hlavne vecný. Zhodou okolnosti, krátko nato, Zuzana Čaputová  verejne vykonala prehlásenie, že po stretnutí s najvyšími predstaviteľmi OS SR nadobudla presvedčenie, že v stave v akom sa nachádza pripravenosť celoštátneho plošného testovania, je takéto testovanie NEVYKONATEĽNÉ ! Zároveň správne vyzvala Igora Matoviča, aby nerozdeľoval občanov SR na občanov prvej a druhej kategórie a odstránil najzávažnejšiu neústavnosť a protizákonnosť takéhoto celoplošného, celoštátneho testovania. Tá spočíva v tom, že nedal občanom možnosť sa slobodne rozhodnúť, či sa tohto testovania zúčastnia alebo nie. Správne upozornila, že dobrovoľnosť nemôže a nesmie byť podmienená žiadnym zákazom resp. príkazom, pretože potom sa už o dobrovoľnosti nedá hovoriť už ani náhodou. Avšak svoju výzvu nepodložila žiadnou podmienkou. Nechali si otvorené zadné vrátka a Igor Matovič to podlo, ako vždy zneužil. Vy Zuzana Čaputová,  ste Igora Matoviča neupozornili na to, že ak z tohto celoplošného testovania neodstráni „dobrovoľnosť“ a nenahradí ju absolútnou dobrovoľnosťou, tak ako hlavná veliteľka OS SR vydáte rozkaz, aby sa Armáda SR z takejto neústavnej a protizákonnej akcie stiahla späť do kasárni a okamžite by išla do plnej bojaschopnej pohotovosti !!! Následne začal Igor Matovič robiť kroky, ktoré možno jednoznačne nazvať ako vlastizrada a zrada na vlastnom národe. Začal mediálnu kampaň, že už sa nám prihlásilo toľko a toľko zdravotníkov, chýba úž len tak málo a my to dáme ! S najväčšou pravdepodobnosťou dal príkaz, aby nás všetkých občanov SR, bez ohľadu nato, či sme zdravotníci, lekári a ľudia, ktorí majú oprávnenie vykonávať stery nosohltanu obťažoval, takouto nehoráznou SMS správou, na ktorú sa nedalo odpovedať – „MO SR. Ak ste zdravotník alebo študent medicíny, pomôžte pri plošnom testovaní na COVID-19 a ochráňte tak seba a svojich blízkych. Viac na www.somzodpovedny.sk“ Niečo nehorázne ! Pýtam sa Zuzana Čaputová aj vy ste dostali takúto SMS správu ?!

Zuzana Čaputová na včerajšom sedení s najvyššími veliacimi dôstojníkmi OS SR, ste sa ich opýtali, koho príkazy a rozkazy oni vlastne počúvajú ? Lebo jediný rozkaz, ktorý im môže niekto dať, ste dnes jedine vy, ako hlavný a najvyšší veliteľ OS SR !!! Opýtali ste sa ich, prečo začali vojenskú akciu pod bojovým názvom „Som zodpovedný“, bez vášho vedomia, ako ich najvyššieho veliaceho predstaviteľa a na čí rozkaz, začali takto celoštátne plniť vojenskú úlohu ? Vy ste im mali jasne povedať, že ihneď potom, ako vám dajú potrebné a všetky informácie o tejto neústavnej a protizákonnej vojenskej operácií, ich všetkých zodpovedných postavíte pred riadny „vojenský súd“ (žiaľ ten už dnes neexistuje!), pretože jednoznačne porušili všetky slovenské zákony o pôsobnosti OS SR na území SR !!! Oni nemôžu, nesmú konať v tak závažnej celoštátnej vojenskej operácií bez vedomia a bez vydania rozkazu hlavného veliteľa !!! Preto sa svojim konaním dopustili obzvlášť závažného protispoločenského konania a nedá sa to inak nazvať, ako VOJENSKÝ PREVRAT ! Áno je to presne tak, lebo moc do svojich rúk nad velením OS SR samozvane prevzal Igor Matovič prostredníctvom ministra obrany SR Jaroslava Naďa. Zatiaľ čo pri prvej vlne C-19 sa všetci ministri vyjadrovali (na čele s Igorom Matovičom), že situáciu v štáte riadi pandemicka protiepidemiologická komisia zložená z vybraných epidemiológov, čo bolo tiež protiústavné a protizákonné, tak dnes tí isti ministri celkom otvorene hovoria, že dnes celoplošné testovanie ma plne v rukách Armáda SR a všetci počúvajú jej príkazy a nariadenia ! Pýtam sa, to čo je ? Sme vojenský štát ?! Tu vládne vojenská chunta pod velením Igora Matoviča?!

Ale späť k Zuzane Čaputovej. Po jej predpoludňajšom, nie celkom zrozumiteľnom vyjadrení sa k celoplošnému testovaniu, mala Zuzana Čaputová čakať istý čas, aké kroky podnikne Igor Matovič a hlavne či odstráni najväčšiu prekážku dobrovoľnosti účasti na testovaní – zrušenie vydávania negatívnych certifikátov, na základe ktorých istá časť obyvateľstva získa „priepustku na slobodu“ a tí ďalší, ktorí budú celkom zdraví a nezúčastnia sa hrdo a dobrovoľne tejto protiústavnej a protizákonnej vojenskej operácie, budú uvrhnutý do domáceho väzenia  minimálne na 10 dní !!! NIE, Zuzana Čaputová nepočkala a zbabelo učinila ďalšie prehlásenie a vyzvala nie Igora Matoviča, ale všetkých občanov SR, aby sa takéhoto testovania zúčastnili za platného terajšieho stavu, že „dobrovoľnosť“ je zachovaná a tí, ktorí nepôjdu na testovanie sa automatický stávajú občanmi druhej, tretej a x-tej kategórie !!! To Zuzana Čaputová súhlasí s tým, aby v dlhých niekoľko hodinových radoch stáli celé rodiny aj s malými deťmi pod 10 rokov lebo ich nemajú kde „odložiť“ na tých niekoľko hodín, čo budú ako ovce čakajúce na porážku, stáť v nezmyselne dlhom rade, kde im hrozí, že sa nakazia na všetky respiračné ochorenia ?! Zuzana Čaputová neurobila nič, aby bolo z tohto celoplošného testovania odstránené „dobrovoľníctvo“ a teda je spoluzodpovedná a bude čeliť súdu všeľudového trestného tribunálu ! Avšak tentoraz nie protizákonne a protiústavne, ako to robia oni s nami, ale výhradne na základe ústavnosti a zákonnosti, ktoré platia na území SR a trest, ktorí z tohto všeľudového súdu vyjde bude okamžite VYKONATEĽNÝ !!!

A ešte jedna veľmi podstatná vec! Vláda SR včera odsúhlasila, že pozve na územie SR príslušníkov ozbrojených síl cudzieho štátu bez prerokovania a odsúhlasenia v NR SR !!! Zuzana Čaputová, veď toto je nemožné ! Vy o tomto neviete, ako hlavná veliteľka OS SR ? Komu budú tieto cudzie vojenské jednotky (jednotlivci), veliteľsky vojensky podliehať na území SR ?! Vám, ako hlavnému veliteľovi OS SR alebo Jaroslavovi Naďovi na príkazy Igora Matoviča ?. Ich pobyt a pohyb na zvrchovanom území SR je protizákonný, protiústavný a mali by ste uplatniť všetky svoje prezidentské právomoci, aby títo príslušníci bez súhlasu NR SR nesmeli byť vpustený na naše územie, ako príslušníci cudzej armády !!! Na to to si dajte obrovský pozor !!!

Na záver dávam Zuzane Čaputovej do pozornosti tento pre ňu veľmi dôležitý článok Ústavy SR – Čl. 107 – „Prezidenta možno stíhať iba za úmyselné porušenie ústavy alebo za vlastizradu. O podaní obžaloby na prezidenta rozhoduje Národná rada Slovenskej republiky trojpätinovou väčšinou hlasov všetkých poslancov. Obžalobu podáva Národná rada Slovenskej republiky na Ústavný súd Slovenskej republiky, ktorý o nej rozhodne v pléne. Odsudzujúce rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky znamená stratu funkcie prezidenta a spôsobilosti túto funkciu opätovne získať.“ Podľa môjho názoru Zuzana Čaputová svojim konaním nezamedziť „dobrovoľnosti“ účasti občanov na celoplošnom vojenskom testovaní úmyselne a vedome porušila Ústavu SR !!!

Takže záver je jednoznačný ! Zuzana Čaputová, Igor Matovič a spol. budú čeliť trestnému občianskemu tribunálu a tento trest bude jednoznačne VYKONATEĽNÝ !!! Podotýkam, že to nebude a nesmie byť v rozpore s Ústavou SR a všetkými platnými zákonmi na území SR, ale len a na základe nich ! My občania SR si ctíme Ústavu SR a všetky platné zákony na území našej milovanej Slovenskej republiky !!! My ne sme ako oni, My nie sme diktátori, my nie sme predovšetkým ovce ani iná pokusná zver, aby bolo s nami takto neľudsky zaobchádzané !!!

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.