Keď sa zakázané číslo 1488 zmení na dovolené, trestné číslo 44 ! Pozor na takéto nebezpečné zmeny čísel !

14. októbra 2020, ferro, Nezaradené

Na úvod je potrebné celkom úprimne priznať, že ak by takto fungovalo slovenské súdnictvo, ako v prípade prejednávania „trestnej“ veci Mariana Kotlebu a jeho „extrémistickej“ prezentácie veľmi „nebezpečného“ čísla 1488, tak by sme boli aj v tejto kategórií, nie len v boji proti C-19 (minimálne v „prvej“ vlne) premiantami v porovnaní s ostatkom sveta ! Áno je to tak ! Súd vo veci Mariana Kotlebu v pondelok (12.10.2020) zasadal nepretržite, bez prestávok (obed a pod.) až kým nevyniesol rozsudok niekde v neskorých večerných hodinách ! Naozaj skvele ! V našom súdnictve naozaj nevídané ! Takýto výkon samosudkyne Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku – Ruženy Sabovej, by nemal ostať bez povšimnutia a to v žiadnom prípade! Za výkon, aký podala v daný deň, by mala dostať od ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej vyznamenanie, minimálne za nesmiernu vytrvalosť a to pred „nastúpenou jednotkou“, teda pred celým osadenstvom Špecializovaného trestného súdu a pred nastúpenou „čestnou jednotkou“ Súdnej rady. Samozrejme, že „čestné“ miesto na tejto ceremónií by mala aj Zuzana Čaputová, ktorá pri každej príležitosti v súvislosti s našim justičným prostredím, nezabudne zdôrazňovať, že najme súdnictvo sa musí samo očisťovať a začať si získavať správnymi rozhodnutiami dôveru vo verejnosti ! Čo sa toho týka, tak tu samosudkyňa ŠTS nesklamala, ba práve naopak, môže v tomto smere byť príkladom pre všetkých sudcov na Slovensku, Európe, vo svete a v celom priľahlom vesmíre !

Čo sa vlastne v pondelok na pojednávaní s extrémne „nebezpečným extrémistom“ Marianom Kotlebom stalo ? Veru nič „mimoriadne“ ! Súd sa začína v obvyklom čase 8:34 hod. So svojou záverečnou rečou vystupuje tretí z Marianových obhajcov – Kupka. 10:21 Ružena prerušuje Kupku lebo vraj „vybočuje z rámca prejednávanej veci“. Veľmi zaujímavé ! Tu nastáva roztržka medzi Ruženou a Kupkom ! Nakoniec mu berie slovo a dáva ho Marianovi Kotlebovi. Hneď na začiatku je konflikt medzi Marianom a Ruženou. Marian začína svoju záverečnú reč, reč obžalovaného o 10:48 a s malými prestávkami (toaleta), neustálymi napomenutiami zo strany Ruženy  (vraj Marian hovorí od veci !) pokračuje až do večerných hodín, keď sa udeje „demokratický“ zásah Ruženy samosudkyne ŠTS, ktorá o 19:35 preruší Mariana Kotlebu, späť mu už slovo „demokratický“ nedáva a spurne prehlási, že bez nejakých ďalších okolkov vyhlási rozsudok ! Čo, už bol napísaný ? Ani súd nezoberie do úvahy záverečné reči obhajcu Kupku a samotného „extrémistu“ a „fašistu“ Mariana Kotlebu ? Nespracuje to, čo od nich počul, nie je to pre vynesenie „spravodlivého“ rozsudku dôležité resp. podstatné ? Boli to pre súd resp. Ruženu len prázdne slová bez významu ? Alebo ako si to máme vysvetliť ?! O 21:00 hod. Ružena, samosudkyňa ŠTS v Pezinku dokončila čítanie rozsudku, ktorý znie – vinný – a trest ? Nuž ten je akýsi neobvyklý ! Sú to presne 4 (štyri) roky a 4 (štyri) mesiace !!! Hneď po tomto sa na tvári prokurátora Tomáša Honza objavil prešťastný úsmev, ktorý bolo celkom jasne badať aj cez správne nasadené rúško. Tomáš je nesmierne šťastný a vytešuje sa z toho, že po 15 rokoch od zrušenia „kotlebovej“ Pospolitosti, bol konečne odsúdený vrcholový (podľa jeho slov) predstaviteľ extrémizmu !!! Niečo neuveriteľné ! Tomáš Honz sa neteší hlavne kvôli tomu, ale podľa všetkého hlavne preto, že toto jeho „víťazstvo“ ho môže „uprednostniť“ v boji o post Generálneho prokurátora SR !!! A ak by sa nejakým nedopatrením stal GP, tak potom Boh ochraňuj Slovensko, Boh ochraňuj základné ľudské práva a slobody na území SR !!!

No a teraz sa pozriem na číslo 1488. Čo toto číslo v sebe skrýva. Samozrejme, že v prvej rade vyjadruje hodnotu niečoho, jednoducho každé číslo je v prvej rade veličina a len pre niektorých „zanietencov“ to môže znamenať nejakú ich imaginárnu predstavu, symboliku. Napríklad v roku 1488 n.l. – Bartolomeo Diaz oboplával Mys dobrej nádeje, alebo 21. apríla 1488 sa narodil nemecký učenec, básnik, satirik a reformátor Ulrich von Hutten. S tých smutnejších výročí – 11. júna 1488 umrel škótsky kráľ Jakub III. 10. októbra 1488 umiera taliansky renesančný maliar Andrea del Verrocchio atď. atď.

A teraz číslo, ktoré je trestom pre „extrémistu“ Mariana Kotlebu. Samosudkyňa Ružena sa rozhodla že to bude „primeraný“ trest 4 roky a 4 mesiace – teda, keď tieto dve čísla spojíme tak je to 44 !!! Haló Tomáš Honz ! Mali by ste spozornieť a podať na Ruženu – samosudkyňu trestné oznámenie za propagáciu extrémistických, fašistických symbolov skrytou formou ! Veď matematika a symbolika nepustí – 44*2 = 88 !!! Ja neviem či Tomáš Honz vo chvíli vyhlásenia rozsudku nad „fašistom“ Marianom Kotlebom v tej eufórií radosti zabudol všetky nacistické hitlerovské symboly alebo úplne stratil pamäť čo sa čísel a ich významu týka ?! Veď toto je jasný dôkaz toho, že výška trestu má byť výstražná pre ostatných Marianovi podobných „fašistov“, ale nie v dĺžke jeho trvania, ale v symbolike, ktorú toto číslo predstavuje. Zájdem do Tomášových absurdnosti a celkom dôrazne upozorňujem, že ak číslo 88 (HH – ôsme písmeno v anglickej abecede) je skratka znamenajúca podľa Tomáša Honza, nacistický pozdrav Hail Hitler, tak potom polovica z tohto čísla 44 automaticky a logicky znamená taký malý, polovičný nacistický pozdrav hail hitler ! Ja viem absurdnosť nad absurdnosti, ale striktne sa držím logiky Tomáša Honza a presvedčenej samosudkyne Ruženy, že Mariana Kotlebu odsúdila „spravodlivo“ ! A k tomuto čísielku Ruženy ešte jedna poznámka a dávam opäť do pozornosti Tomášovi Honzovi. Ak by sa Ružena rozhodla a ešte by vo výške trestu pritvrdila, tak mohla Mariana Kotlebu odsúdiť za číslo 1488 na 4 roky, 4 mesiace a 4 dni a potom podľa nacistickej symboliky by to bolo číslo 444 a ak Wikipédia neklame, tak samostatne číslo 4 je štvrte písmenko anglickej abecedy a nie je ním žiadne iné ako d resp. D ! teda nacistický symbol 444 sa da napísať aj ako DDD a vraj to znamená nacistickú symboliku – Deutschland den Deutschen = Nemecko pre Nemcov ! Teda, ak trochu použijeme Tomášovu zvrátenú fantáziu, tak Ruženkin trest 4 roky, 4 mesiace sa da napísať aj ako 44 = DD a teda skryte preferuje na verejnosti 444 = DDD ! Či nie Tomáš Honz ?! Neviem, len sa pýtam, či by sa aj to nedalo nejako použiť na odstránenie človeka, ako slušného občana a odpísať ho tým, že za akési čísielko mu dáme nálepku – ODSÚDENÝ, TRESTANÝ, ZLOČINEC NAJHRUBŠIEHO ZRNA, VYVRHEĽ SPOLOČNOSTI a pod. !!!

No ale čo čert nechce, zistil som, že číslo 44 znamená aj niečo úplne iné, ba priam dnes, v našej vypätej kovid situácií aj niečo anjelské !!! Áno číslo 44 je jedno z Anjelských čísel a vraj znamená – „Anjeli ťa obklopujú. Požiadaj ich aby ti pomohli s čímkoľvek čo prinesie mier tebe a tvojim blízkym. Nehovor im ako napraviť situáciu, len ich požiadaj aby ju napravili. Božská nekonečná múdrosť Stvoriteľa ťa prostredníctvom anjelov dovedie k najlepšiemu riešeniu.“ (https://anjelske.eu/anjelske-cisla/anjelske-cislo-44.php) žeby aj Ruženka po Krajčim, Hegerovi bola osvietená duchom svätým ?! Neviem len sa pýtam !

Tak som zvedavý či toto mala Ružena- samoderžavie na mysli, keď pre Mariana vymeriavala trest, lebo tu sa mohla, ako sudkyňa-samoderžavia rozhodnúť tak, ako sama uznala za vhodné a „spravodlivé“ a odčinila tým pravdepodobne to, že v inom, oveľa viac mediálne sledovanom súdnom procese  sa rozhodovalo hlasovaním v senáte a tam bol pomer hlasov (vraj) 2:1, kde ten jeden hlas mal byť Ruženkin, ale bolo to nič platné lebo iný Marian sa takýmto senátnym súdnym rozhodnutím stal nevinným a teda teraz, aby sa svedomie Ruženky pravdepodobne upokojilo, tak sa stal vinným úplne iný Marian a úplne v inej oveľa „dôležitejšej“ „trestnej“ veci .

Rozumiem tomu, že súdne rozhodnutia sa nekomentujú, len sa môžu zobrať na vedomie, ale ak aj v odvolávacom konaní dôjde k tomu, že NS SR potvrdí prvostupňové súdne rozhodnutie, tak tu potom bude musieť byť núdzový stav už naveky lebo sympatizanti a hlavne voliči Mariana „Vinného“ Kotlebu asi len tak tichučko sedieť nebudú!  Pozor na to, všetci „spravodliví“ „demokrati“ a hlavne „nie“ extrémisti !!!