Prehlási Igor Matovič o Donaldovi Trumpovi, že je blázon nebodaj aj dilino !

11. októbra 2020, ferro, Nezaradené

Veru, veru, takýmito a onakvejšími výrazmi častuje (ne)predseda vlády SR všetkých občanov SR, ktorí majú iný názor, ako on – slovutný Igor. Zvlášť ak sa jedná o rozchádzajúci sa názor na C-19 !

Čo čert nechcel, aj prezident svetovej veľmoci – USA, Donald Trumpa jeho manželka mali tu smolu a bolo im Covid testom preukázané, že sa nakazili C-19. Čo sa následne stalo ? Nuž nič mimoriadne ! Žiadna panika, nič, len celkom prirodzený postup. Donald Trump bol z celkom jasných dôvodov prevezený (išiel celkom zdravo po vlastných) do nemocnice, kde sa podrobil komplexnejšiemu vyšetreniu a keď po troch dňoch bola jeho zdravotná situácia takmer bezpríznaková na C-19, bol „prepustený“ do domácej „liečby“ . Lekár prezidenta Dr. Sean Conley jasne prehlásil – „Prezident nemá žiadne symptómy ochorenia Covid-19“. Následne sa USA obyvateľom, zo sídla prezidenta USA, prihovorí samotný Donald Trump, ako ináč, presne ako zdravo uvažujúci a zmýšľajúci človek a povie toto – „…naučil som sa toho veľa o koronavíruse a jedna vec je istá, nedovoľte aby vás ovládol, nebojte sa ho, porazíte ho…, …koronavírus porazíme!“ A tieto naozaj nie len povzbudzujúce slová, ale celkom jasne vystihujúce neoprávnenú paniku a strach okolo C-19, Donald Trump predniesol s úsmevom na tvári, tak ako by to mal spraviť každý veľký štátnik, či už panuje veľkému alebo malému štátu (rozlohou), či už panuje malému alebo veľkému národu (počtom obyvateľov) !

Pýtam sa Igora Matoviča, kedy bude mať „boha pri sebe“ (citujem ho), vystúpi pred úrad vlády a prednesie k občanom SR presne takéto povzbudivé slová a to bez rúška ?! Lebo ak to neurobí, tak potom sa pýtam, kto je tu väčší blázon, dilino – Igor alebo Donald ? Ja som si už odpovedal. A čo ty občan SR, verím, že naše odpovede sú zhodné !!! Z odpovede je jasné, že ďalšie zotrvanie Igora Matoviča v kresle predsedu vlády SR je pre našu republiku a pre nás občanov SR absolútne neprijateľné a likvidačné !!!

Dôvetok :

Kedy aj Igor Matovič vykoná podobný hrdinský čin a pôjde občanom Slovenskej republiky a dá sa otestovať na C-19 ! Veď neustále narieka, že málo testujeme, že je potrebné testovať aj bezpríznakových ! Takže Igor poďme a bude o jedného viac v testovaní, čím sa opäť vylepší štatistika testovaných na Slovensku. Netreba sa báť, aj keby vám test ukázal „pozitívny“ na C-19, stále sa môžete zachovať ako Donald !