Naše deti majú zachrániť politický zadok Igora Matoviča a SR od „pandémie“ COVID-19 !

1. septembra 2020, ferro, Nezaradené

Zajtra ráno sa naše deti vyberú do škôl, aby opäť po dlhšom čase zasadli do školských lavíc v novom školskom roku 2020/2021.

Normálne by som im aj závidel, v dobrom slova zmysle, lebo ja som takto, ako prváčik putoval do školských lavíc v školskom roku 1972/1973 a opúšťal som ich, ako promovaný inžinier v školskom roku 1989/1990. Samozrejme, že som nebol „večný študent“, lebo v rokoch 1983 až 1985 som pracoval a následne prišlo na rad denné štúdium na VŠ. Ale to dnes nie je podstata môjho článku. Ja dnes našim deťom nielen že nezávidím, ale ich doslova ľutujem !

Igor Matovič si zobral naše deti za rukojemníkov v tom zmysle, že naše deti, keď budú prvé dva týždne povinne nosiť rúška výhradne v objektoch škôl, tak SR sa vyhne korona katastrofe ! Niečo neuveriteľné ! Toto by si voči našim deťom nedovolil žiadny zo súdruhov spred novembra 1989. Deti a poctivo pracujúci ľud, boli aj pre súdruhov posvätní !!!

Čo je na tomto nezmyselnom epidemiologickom opatrení logické a rozumné ?! No NIČ ! Ale zhola, že NIČ ! Tak deti sa pred začiatkom vyučovania, pred objektmi škôl môžu stretávať v ľubovoľnom počte a bez rúška, koľko chcú, to isté po vyučovaní a tu sa navzájom nemôžu „nakaziť“ „nebezpečným“ COVID-19, ale ako náhle sa ocitnú v školskom objekte, zaúčinkuje neviditeľná sila a ak by náhodou niekto z nich nemal rúško resp. by ho mal „na pol žrde“ (pod nosom), tak sú okamžite všetci ohrození na zdraví a živote !!!

Toto je niečo tak nebezpečné, aby sme naše deti vystavovali takejto demagógii, strašeniu, ale hlavne manipulácií ! Ba dokonca v jednom „mienkotvornom“ médiu (SME  – https://domov.sme.sk/c/22477258/ucitelka-strazovska-ak-ziak-nema-rusko-upozorni-ho-aj-spoluziak.html) sa objavil veľmi nebezpečný článok, ktorý hovorí o tom, že medzi jednotlivými žiakmi v škole môže a pravdepodobne aj dôjde k šikane, ba možno aj k fyzickému ataku, kvôli noseniu či nenoseniu rúška ! V tomto článku, istá učiteľka p. Strážovská (ZŠ v Bratislave) sa vyjadruje aj takto – „Keď vidíme, že nejaké dieťa rúško nemá, tak ho upozorníme. Ale ani v júni s tým nebol problém. Deti sa aj navzájom sledujú a povedia si…“ No povedzte zdravo zmýšľajúci rodičia, je toto normálne ?! Tak oni z našich detí idú urobiť špehov a donášačov ! Áno ja to presne takto vnímam ! Toto sa v socialistickej škole nedialo, aby sa žiaci navzájom kvôli nejakej štátom nariadenej veci sledovali, špehovali a navzájom na seba donášali ! Ja som niečo také nikdy v detstve nezažil a že som teda chodil do veľkej mestskej školy, keď sme chodievali na dve smeny (ráno, poobede) a jeden ročník na ZDŠ, mal triedy od „A“ až po „F“ a z uvedeného dôvodu sme sa ani navzájom všetci nepoznali.

Napr. v našej domácnosti sme už od začiatku, teda niekde od marca tohto roku nevykonávali žiadne mimoriadne epidemiologické opatrenia. Všetko u nás fungovalo a stále funguje, ako pred „korona krízou“. Dodržiavanie bežnej hygieny (umytie rúk po použití toalety, po návrate z vonku a pod.) bolo, je a vždy u nás bude samozrejmosťou, snažiť sa zdravo stravovať a mať čo najviac pohybu na čerstvom vzduchu, na slniečku a budovať si prirodzenú imunitu svojho organizmu. U nás sa z rúška nerobil „zázrak“ ja som ho vlastne vôbec nenosil a ostatná rodina len tam, kde to bolo povinné, lebo ak náhodou nemáte niekde rúško, tak ste okamžite označený za nebodaj vraha !!! A kto ho vie, možno aj niekto z nás prekonal tento „diablov“ vírus a ani o tom nevieme resp. sme to nijako nepocítili. A poviem na plné ústa, nikdy by som sa dobrovoľne nedal testovať na tento „nebezpečný“ vírus a nikdy ani ja, ani všetka moja blízka rodina, by sme si sami od seba, z vlastnej iniciatívy nenechali strkať vatové špilky hlboko do nosa a hrdla ! NIKDY !!!

Igor Matovič si opäť ide niečo dokazovať a po dvoch týždňoch urobí ďalšiu zo svojich infantilných tlačoviek a oznámi celému Slovensku, že vďaka opätovným epidemiologickým proti koronavírusovím opatreniam, ktoré si odniesli v najväčšej miere naše deti !, sme v boji proti „zákernému“ COVID-19 na čele Európy, sveta, galaxie a všetkých priľahlých paralelných vesmírov. Veď si už konečne uvedomme, že vírus tu síce je, ale jeho škodlivosť nie je taká alarmujúca, ako sa prezentuje. Áno aj ja som v počiatkoch vnímal správy o novom víruse s istým rešpektom, ale tento pominul u mňa v plnom rozsahu ihneď potom, ako sa objavila prvá správa o prvom „vyliečenom“ (kto a čo ho vyliečilo, keď ešte ani dnes po 10 mesiacoch nie je oficiálna vakcína či liek ?!) človekovi ! Neskôr sa rétorika médií a politikov zmenila z vyliečených na tých, čo túto „zákernú“ chorobu prekonali a pod. zmiernenie výrazov. Ja sa dnes pýtam, prečo si Igor Matovič nepozve do haly v Trnave, kde oslavoval v noci svoje volebne víťazstvo, všetkých tých, do dnes na Slovensku „vyliečených“ (okolo 2500!) „pacientov“ na COVID-19 a neopýta sa ich na zázračnú medicínu, čo ich z toho dostala a prečo sa ich neopýta, aký to malo u nich priebeh a či by sa dali testovať, ak by nebola takáto hystéria okolo toho vyvolávaná a stále udržiavaná na najvyššom stupni paniky ?! A následne by mal urobiť pred celým Slovenskom a pred celým svetom tlačovú besedu, kde by oznámil výsledok tohto jeho smelého stretnutia, samozrejme bez rúška a mohol by byť prvým predsedom vlády na svete, ktorý by oznámil, že na Slovensku sa COVID-19 vyskytuje, bude už navždy vyskytovať, ale pre bežného zdravého jedinca (99% populácie) nepredstavuje väčšie riziko, ako bežná chrípka. Lebo ako vieme „bežná“ chrípka sa sama od seba nevylieči, ale je potrebné si naordinovať minimálne acylpyrín !!! A smelo prehlási, že SR upúšťa od akýchkoľvek epidemiologických nadštandardných opatrení (povinné rúška – lebo toto je asi jediné opatrenie, ktoré nás zachráni aj od pádu meteoritu na naše územie!) a zotrváva, nástojí na dodržiavaní bežných hygienických štandardoch pre všetkých občanov SR a to bez výnimky !!! Teda bežná klasická hygiena, pravidelné umývanie sa, udržiavanie svojich príbytkoch v čistote a pod.

Záver je jediný.

Igor Matovič, manipulátor, diktátor musí skončiť na pozícií predsedu vlády SR čo najskôr, bezodkladne tzn. ihneď !

Možno to naše deti tie dva týždne vydržia, ale garantujem Igorovi Matovičovi, že potom to už bude pre neho úplne iná „pesnička“ !!! Pretože Igor Matovič – hra sa skončila !!! Na rad prichádzajú všetky demokratické a našim zákonom dovolené nátlakové akcie, aby ste na poste premiéra SR skončili tak rýchlo, ako je to len možné ! Ostatne vy si to aj uvedomujete lebo ste sa v tomto zmysle vyjadrili aj pri vašom infantilnom slávnostnom prejave pri príležitosti 76 výročia SNP, kde ste povedali, že na takomto podujatí ste prvý krát a možno aj posledný v pozícií premiéra vlády SR lebo vraj politika je už taká ! Nuž čo na to povedať ? Snáď, že je to celé choré !!!