Založ si blog

Druhá vlna idiotizmu je tu ! Ďalšiu už nedopusťme !

Včera (13.8.2020) od 10:00 do večerných hodín zasadala vláda SR pod vedením predsedu vlády Jána Mikasa a členov jeho vlády SR – odborného epidemiologického konzília. Komparz im robili niektorí, akože predstavitelia „vlády SR“ a nejakú chvíľu sa zdržal aj hlavný komparzista Igor Matovič, ale keďže to bolo na neho pravdepodobne veľmi emočne vypäté, tak sa zdekoval a nechal ich dumať samotných. A čo vydumali ? Nuž idiotizmus nehrubšieho zrna ! Deti druhého stupňa a stredných škôl budú musieť prvé dva týždne povinne nosiť rúška v škole, všade kde sa len pohnú ! Hneď na úvod – dajte našim deťom pokoj, nešikanujte ich a netýrajte ich ! Pýtam sa čo je to za idiotský nápad, aby sa v slnkom prehriatých triedach naše deti parili ešte aj tým, že budú vdychovať a vydychovať cez rúško. Toto môže vymyslieť a odsúhlasiť naozaj len … ! Deti celé prázdniny sa pohybujú kade dade ! U starích rodičoch, v detských táborov, po dovolenkách v rámci Slovenska, niektoré boli aj v zahraničí a keď sa vrátia tesne pred koncom prázdnin domov, tak majú tendenciu sa okamžite so svojimi spolužiakmi stretnúť a porozprávať sa čo kto zažil. Tento rok majú na to celkom dobrú príležitosť lebo kalendár nepustí. August končí v pondelok (31.8.) na druhý deň utorok (1.9.) je štátny sviatok a do škôl nastupujú až v stredu 2.9. Čo z toho vyplýva ? vyplýva z toho jedno jediné . Je veľký predpoklad, že väčšina detí bude doma už v nedeľu 30.8. a teda nasledujúci pre nich ešte dva voľné dni sú ideálne by sa stretli pred nástup do škôl so svojimi spolužiakmi, či už rovesníkmi alebo aj z iných ročníkov. Samozrejme poniektoré sa na znak dlhšieho nevidenia sa, budú aj objímať a pod. Samozrejme to všetko bez rúška ! Ešte raz plné dva dni a najkritickejší je 31.8. (pondelok), pretože deti majú ešte prázdniny, ale rodičia sú v ten deň pravdepodobne v práci a kontrola nad ich deťmi je nulová ! No a potom príde deň „D“ nástup do škôl. Deti sa opäť ešte vo väčšom počte stretnú na školskom dvore resp. pred školou, budú sa rozprávať, objímať, vystrájať a pod. Následne otvoria školu nasadia si rúška a celý deň sa budú v nich pariť. A keďže majú ochranu dýchacích ciest (horných) tak sa im už v objekte školy nemôže nič stať ! Následne vyučovanie skončí vyjdú von zo školy, samozrejme predýchané, prepotené rúška dole, lebo sa budú chúdence dusiť a opäť sú  vystavené preveľkému nebezpečenstvu ! Pre boha už sa zobuďme !!! Je nad slnko jasné že nový COVID – 1 je dnes asi tak škodlivý a má takú škodiacu silu pre náš dobre vyvinutý imunitný systém ako trikrát vylúhovaný čaj !!!

Áno aj ja sa priznávam, ako sa denne priznáva Igor Matovič čo všetko on už vo svojom živote porušil, čo si nesplnil atď., že odkedy prišiel prvý idiotský príkaz nosiť  rúško ihneď potom, ako opustíme svoje obydlia, tak som ho od prvého okamihu nenosil. Mal som ho pod bradou a z ťažkým srdcom som si ho nasadil, len keď som musel ísť na poštu alebo vo výnimočnom prípade do potravín. Väčšinou chodievala manželka a ja som ju čakal vonku, aby som jej následne pomohol z nákupom ! Takže NAKA a iné represívne zložky, nech sa páči som plne k dispozícií ! Ďalšia moja skúsenosť s týmto „nebezpečným“ vírusom je tá, že moji rodičia, ktorí už od detstva mali ťažký život (tvrda práca na poliach atď.) v povojnovom období (dnes majú mama 76 r. a otec 80 r.), mi jasne povedali hneď od začiatku „…syn môj, nieže teraz neprídeš na návštevu, inakšie veci sme my v živote prekonali, takže nevymýšľaj a príďte, celá rodinka !“ Áno prišli sme vždy keď to bolo možné, lebo mali sme s manželkou to šťastie, že naše zamestnanie si vyžaduje, aby sme boli na svojich pracoviskách aj v stave vojny ! A keď sme prišli k mojim naozaj už vekovo starým rodičom, tak sme sa samozrejme zvítali tak ako vždy – bez rúška, bez rukavíc, objatím a pusou – priznávam s počiatku na líce, ale neskôr aj na pusu !!! A nič ! Absolútne nič ! Všetci sme tu zdraví a nemáme žiadne Covidové príznaky. Čudujem sa ľuďom že sa sami od seba dávajú „testovať“ na prítomnosť tohto Covidu a dokonca nechajú takto týrať aj svoje deti ! Halóóó budíček !!! Ešte ste nezistili, že je to všetko robené v niečom záujme ! Teraz som postrehol v jednom našom „objektívnom“ denníku, že je nadmieru nebezpečné viesť diskusiu, či očkovanie proti COBVID-19 povinné alebo odporúčané. Že je to veľmi nebezpečné pripúšťať čo i len myšlienku dobrovoľnosti ! Tak tomuto „novinárovi“ odkazujem, že nebezpečné sú jeho články a keď príde vládny, celosvetový príkaz na povinné očkovanie, tak jemu odporúčam, aby sa do rady postavil už skoro ráno medzi prvými a ja budem stáť v rade ako posledný a budem pred seba púšťať všetkých ostatných a možno kým príde rada na mňa, tak sa niekomu rozsvieti v hlave a zruší povinné idiotské očkovanie !

Apropo, práve v týchto dňoch sa nám tu po strednej Európe poneviera minister zahraničných vecí Mike Pompeo a div sa svete všade, kde príde je bez rúška. Čo to je za opovážlivosť ! Veď prichádza z oblasti, z USA, kde je najviac infikovaných, najviac umretých a on si tu pobehuje s celým svojim ansámblom bez rúška. Aha tak už mi to došlo, prečo nechce navštíviť aj SR ! Určite preto, že ešte len by vstúpil na lietadlové schodíky a predseda vlády Ján Mikas by mu sám osobne nasadil rúško !

Takže myslím si že stačilo, že je zrejme, že áno máme tu druhú vlnu, ale nie COVIDU, ale celkom určite IDIOTIZMU ! Je potrebné toto opatrenie napadnúť a zrušiť. To do školy budeme posielať deti s tromi štyrmi rúškami !

Priznám sa nemám chuť o tomto ďalšom idiotizme, ďalej písať. Je jednoznačné, že je potrebné čo najskôr odstaviť týchto strachopudov, amatérov od vládnych postov a zvoliť do čela štátu osoby so zdravým rozumom, pevného charakteru, ktorí sa nepokakaju ihneď a pred ničím !

Vážne uvažujem, že svojho potomka na prvé dva týždne slobodne nepošlem do školy, predsa ho nenechám sa trápiť a trýzniť nič riešiacim idiotským opatrením !!!

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.