Igor Matovič – „. .. budú tak poslušne hlasovať jedná radosť. .. “

6. júla 2020, ferro, Nezaradené

Presne takto začal svoju slovnú exhibíciu Igor Matovič v ostatnej letnej politickej relácií TV Markíza Na telo plus (https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2001590_matovic-v-na-telo-plus-sas-aj-za-ludi-stiahnu-chvost-a-budu-poslusne-hlasovat-v-rozpore-s-tym-co-tvrdia#). Ešte pred týmto výrokom, ktorým sa prihováral k svojim koaličným partnerom ohľadne ich výziev Borisovi Kollárovi, aby odstúpil z postu predsedu NR SR sa o nich (SaS a Za ľudí) vyjadril, že je to len také napínanie svalov ! Už hneď v prvej vete Igor Matovič tak neuveriteľným spôsobom urazil svojich koaličných partnerov, že sa čudujem SaS a Za ľudí, že vôbec zotrvávajú v takejto koalícií s človekom, ktorý ich vždy potom, keď majú iný názor, ako Igor, okamžite uráža a jednoznačne im dáva na javo, že nimi pohŕda. Myslím si a som o tom presvedčený, že SaS a Za ľudí, by mali Igorovi Matovičovi okamžite vystaviť žltú kartu za toto jeho neustále osočovanie a urážanie koaličných partnerov a ak v tom bude pokračovať, tak ide okamžite červená – to znamená vyslovenie nedôvery predsedovi vlády a samozrejme odchod z koalície. Ale poďme ďalej. Ďalší výrok Igora Matoviča na adresu poslancov a poslankýň koaličných strán SaS a Za ľudí v súvislosti s prípadným hlasovaním v pléne NR SR o zotrvaní resp. zosadení Borisa Kollára z postu predsedu NR SR znel takto „…predpokladám, že na konci SaS a Za ľudí stiahnu chvost a bola to len taká hra na ľudí…“ Nuž nádherné ! Nechať sa takto urážať a nereagovať, tak za tým musí byť niečo veľké ! Niečo čo stojí zato, zotrvať v takejto pozícií so stiahnutými chvostami ! Vie si niekto predstaviť, žeby sa v minulom období takto vyjadroval Robert Fico na adresu Andreja Danka, Bélu Bugára a na ich poslancov v NR SR ? Viete si predstaviť, ak by Robert Fico pred celým národom slovenským a všetkými občanmi SR povedal o svojich koaličných partneroch, že budú poslušne hlasovať so stiahnutými chvostami a ak aj niečo na jeho adresu povedia, tak je to len také napínanie svalov ? Ak by sa Andrej Danko a Béla Bugár voči takémuto urážaniu zo strany najsilnejšieho koaličného člena ostro neohradili, tak naše média by šaleli a denne by sa verejnosti predstieralo, že aké silné to musí byť „lepidlo“ čo ich drží v koalícií s tak urážajúcim predsedom vlády. To by sme sa denne napočúvali o lepidle peňazí lebo nie je dôležité, ako vás šéf najsilnejšej koaličnej strany douráža, dôležité je koľko vám dovolí ukradnúť z našich spoločných peňazí a pod. Dnes sa Richard Sulík a ani nikto zo Za ľudí tiež nijako neohradzujú voči urážkam zo strany Igora Matoviča a naše „objektívne“ média akosi nehľadajú, čo vlastne SaS a Za ľudí drží v takejto vládnej koalícií ! Nuž pýtam sa, aké lepidlo ich drží v tejto urážlivej atmosfére ? Nuž asi budú úplne iný ako tí pred nimi ! Áno určite za tým nebudú peniaze, ale len peniaze !!!

Neverím, žeby Andrej Danko alebo Béla Bugár zotrvali v koalícií, kde by ich Robert Fico takto verejne ponižoval a urážal !!!

A čo Zuzana Čaputová, toto sú podľa vás tie hodnoty „zmeny“ vládnutia o ktorých tak rada hovoríte ? Vám neprekáža, že v dnešnej vládnej koalícií je taká „demokracia“, že predseda vlády SR hovorí na adresu všetkých koaličných poslankýň a poslancov, že budú hlasovať poslušne a zo stiahnutými chvostami ?! Toto sú tie hodnoty a toto je tá vláda „zmeny“, ktorú občania SR si tak vehementne žiadali. Naozaj, toto ???

Nuž uvidíme, kam až Igor Matovič zájde vo svojich urážkach na koaličných partnerov a uvidíme, kam až mu dovolia v týchto urážkach zájsť SaS a Za ľudí ! Im nestačí, že ich Igor Matovič považuje za „poslušné zvieratká zo stiahnutými chvostami“, na to aby odišli z takejto dehonestujúcej koalície ?! Veď ste všetkým občanom na smiech, ako zobete z ruky diktátora a politického neokrôchanca Igora Matoviča ! Prajem vám ešte veľa takých a podobných urážok od človeka, ktorý sa nikdy nemal stať predsedom vlády SR !!! Hádam sa to štyri roky dá vydržať, hlavne, ak sa jedná o peniaze a to až v prvom rade !!! Naozaj ste úplne iný, ako tí pred vami, ešte oveľa, oveľa horší !!!

Vám voliči SaS a Za ľudí neprekáža, že Igor Matovič zametá s lídrami a poslancami NR SR za vami volené politické strany ?! Naozaj nevadí ?!

A vy voliči OĽANO a zvlášť voliči Igora Matoviča, vy sa nehanbíte za slovník lídra OĽANO ? Vám takéto hulvátske správanie sa Igora Matoviča neprekáža ? Lebo ak nie, tak potom sa nedivte, že vaše mentálne vybavenie sa celkom jasne dá porovnať s mentálnym vybavením Igora Matoviča a to by vás naozaj nemalo tešiť !!!