Založ si blog

Má Fico pravdu ? Prečo Matovič nekoná ?

Robert Fico na svojom facebookovom profile (https://www.facebook.com/robertficosk/videos/560573774623921) 03.07.2020, okrem iného konštatoval aj toto – „…začneme veľmi otvorene hovoriť o pomeroch v polícií, na prokuratúre a na súdoch…,…možno sa budú ľudia, ktorí pracujú v týchto orgánoch hnevať, ale ja si ich dovolím rozdeliť do troch skupín – prvá skupina sú tzv. angažovaní, to sú takí, ktorí sú kvôli kariére schopní čohokoľvek aj hrubo porušiť zákon, len aby sa zapáčili niektorým vládnym politikom. Druhá skupina tú si vážim, sú ľudia ktorí naďalej rozhodujú podľa zákona, podľa dôkazov, vlastného presvedčenia a vlastného svedomia. A potom je to tretia skupina, veľmi veľká, ktorá to sama priznáva, že pracuje pod neuveriteľným politickým a mediálnym tlakom. A často v rozhovore vám povedia, prečo odo mňa očakávate statočnosť, prečo ja mám prijať nejaké rozhodnutie o ktorom som presvedčený, že je zákonné, ak viem, že sa nebude páčiť médiám alebo vládnym politikom ? Ja sa nenechám rozvláčať po médiách a nechcem aby moja rodina niesla nejaké dôsledky zato, že budem statočný…“ atď. atď.

Nuž veľmi silné slová, čo nato poviete Igor Matovič ?! Má Robert pravdu, alebo nemá ?! Ja viem, podľa vás nemá lebo vy ste všetci (vládna koalícia) iný, vy ste reprezentantmi „zmeny“ akú občania SR od vás „očakávajú“. Vy predsa nie ste ako „oni“ tí pred vami. Vy predsa nebudete mať žiadne kontakty na vrcholových predstaviteľov Polície SR, na sudcov, na prokurátorov, na vyšetrovateľov, na tajné služby a už vôbec nie na vám naklonené média a vybraných vám naklonených „novinárov“ (takmer všetci !) Nie, vy ste iní ! Áno, ešte horší, ako tí pred vami ! Prečo si to myslím a som po vašich dlhočizných 100 dňoch vo vláde o tom každý deň čoraz viac presvedčení ?! Nuž asi už všetci občania SR a hlavne „objektívne“ média, „zabudli“ na prejav Igora Matoviča v NR SR dňa 30.04.2020 (https://tv.nrsr.sk/videokanaly/osoba/8/MatoIgor), tesne pred hlasovaním o Programovom vyhlásení vlády SR a zároveň o hlasovaní o vyslovení dôvery vláde SR, Národnou radou SR. V tomto jeho, ako vždy pomýlenom a poblúznenom prejave, zaznela jedná veľmi dôležitá veta, ktorej sa akosi nikto ďalej nevenoval. Je to nesmierne závažná veta a znela takto, Igor Matovič hovorí na adresu Roberta Fica – „…na jeho mieste by som tichučko šúchal s nohami a čakal na to, kedy mi NAKA zaklope na svoje dvere…„ Prosím zamyslime sa nad touto neuveriteľne arogantnou a diktátorskou vetou predsedu vlády SR Igora Matoviča. Tak on už 30.04.2020 vie, že jedného dňa, NAKA zaklope na dvere Roberta Fica a príde si pre neho, lebo Igor a jeho kompánia si to takto želá a možno dá nato aj svoj príkaz „zmeny“ v správaní sa „nových“ politikou vyznávajúcich tie „pravé“ hodnoty, však Zuzana Čaputová ! Takto vykonávanú politiku ste mysleli, keď ste Igora Matoviča a jeho ministrov menovali do svojich vládnych funkcií ?! Vy ste si tento výrok Igora Matoviča nevšimli ?! Teda žiadne obvinenie, žiadne dokazovanie, žiadne dôkazy, nič, nič, len jednoducho zaklopú a v putách, a možno len tak v spodnom prádle (aby bol ešte väčšmi pred občanmi SR potupený) si ho odvedú do vyšetrovacej väzby, a táto bude bez akýchkoľvek dôkazov predlžovaná rozhodnutím niektorým zo sudcov patriacich do prvej skupiny sudcov – angažovaní – niekoľko týždňov, ba aj mesiacov.

Tí z vás, čo ste ešte nestratili politickú pamäť nepripomína vám to Zelený štvrtok 2000, keď komando zamaskovaných policajtov (kukláčov) na pokyn vtedajšieho predsedu vlády „gazdu“ Mikuláša Dzurindu odpálili výbušninu pred dverami príbytku bývalého predsedu vlády SR Vladimíra Mečiara ! Chystá sa niečo také aj na Roberta Fica ?!

Nuž čudujem sa „principiálnemu“ Igorovi Matovičovi načo ešte čaká ?! Nech už naplní svoje proroctvo, ktoré vyslovil v tom „pamätnom“ vystúpení v NR SR pred hlasovaním o PVV SR dňa 30.04.2020 ! Veď Robert Fico ho predsa takto nemôže urážať a obviňovať z toho, že oni, úplne „iní“ politici, majú svojich prokurátorov, sudcov, vyšetrovateľov a o „novinároch“, „inak povedané“ médiach, ani nehovoriac. Čo sa deje, že od tohto výroku Igora Matoviča v NR SR ubehli už viac ako dva mesiace a nič. Robert je stále na slobode. Alebo ešte nie je tá práva chvíľa ? Asi to bude všetko v duchu článku, ktorí v denníku SME 03. júla 2020 zverejnil Peter Tkačenko pod názvom  – „Okolo Fica sa sťahuje slučka“. Igor takto to máme chápať, že sa bude okolo Roberta Fica zákerne a pomaly sťahovať akási vami vykonštruovaná politická slučka za pomoci „angažovaných“ ???

Nuž gratulujem. Naozaj ste iný. Ste, dnešná vládna väčšina, politický odporní a nadmieru nenávistní. Ak máte voči Robertovi Ficovi dôkazy a ako opozičný, nadmieru principiálny politik, ste ich na svojich TB „mali“ neúrekom, tak potom načo ta „prodleva“, ako by povedali bratia Česi. Nečakajte a konajte. Dokonajte svoje dielo skazy slovenskej demokratickej politiky a pošlite už konečne NAKA, aby, najlepšie skoro ráno a so zbraňami v ruke (tak ako to urobili, keď si prišli pre Tibora Eliota Rostasa) zaklopali Robertovi Ficovi na dvere odvliekli ho niekam, kde vám to všetkým bude náramne vyhovovať. A nezabudnite, tak ako pri T.E. Rostasovi, bolo by dobre keby pri tomto zásahu bola celá Ficova rodina vrátane maloletých !!!

Aha prepáčte „vážený“ predseda vlády SR, som zabudol, ešte musíte počkať kým odíde k 31.8.2020 so svojej pozície „ficov“ policajný prezident Milan Lučanský, ktorý je z druhej kategórie – teda rozhoduje sa vždy na základe zákona a tým pádom u neho nie je predpoklad, aby dal šéfovi NAKA pokyn resp. schválenie, na zásah proti Robertovi Ficovi ! A samozrejme ešte musíte dostať na stoličku generálneho prokurátora SR, taktiež človeka z prvej kategórie – „angažovaní“ niekoho pravdepodobne z dvojice Daniel Lipšic resp. Ján Šanta, alebo žeby návrat !strateného“ syna – Jozefa Čentéša ? (úplne náhodou nechal skartovať Matovičovú výpoveď a teda odmena by ho minúť nemala – https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/kto-skartoval-matovicovu-vypoved) Títo dvaja (traja) páni už vrchovatou mierov preukázali, že im nie je nič sväté, hlavne ak sa jedná o „kauzy“ spojené so SMER-SD a teda prirodzene musia byť neoddeliteľne prepojené aj s Robertom Ficom.

Súdna moc je už človekom s prvej kategórie – „angažovaní“, obsadená tým „najlepším“ čo v súdnictve máme, keď na stoličku predsedu Súdnej rady, bol politický pretlačený, pardon, presadený  Ján Mazák, ktorý sa „slávne“ neslávne preslávil, keď pôsobil na mieste poradcu „prezidenta“ SR Andreja Kisku v otázkach týkajúcich sa práva. Áno „preslávila“ ho tzv. facka od Benátskej komisie, ktorá bývalému prezidentovi SR Andrejovi Kiskovi jasne odkázala, že je bez zbytočných prieťahov vymenovať nových ústavných sudcov z kandidátov, ktorých mu navolila a predložila NR SR. Ján Mazák, ako všetkými masťami „mazaný“ dlhoročný sudca jednoznačne presviedčal Andreja Kisku, že ani v najmenšom to nie je povinný vykonať ! Nuž naozaj „angažovaný“ prístup Jána Mazáka, v tomto prípade k navoleným kandidátom na ústavných sudcov Národnou radou SR. A tento „angažovaný“ človek bude od týchto dni dbať nad „čistotou“ súdnej moci v SR a teda je na mieste sa Jána Mazáka opýtať, ktoríže to sudcovia budú mať na ružiach ustlané ? Ktoré z tých troch ficových kategórií ľudí ?! Ja predpokladám, že to bude jednoznačne tá prvá kategória – „angažovaní“. Na tento názor ma oprávňuje fakt, že Ján Mazák Roberta Fica „miluje“, ako hovoria bratia Česi – „ako prase kosť“

Nuž na záver sa pýtam Igora Matoviča „najčistejšieho“ z najčistejších a „najprincipiálnejšieho“ z najprincipiálnejších – kedy že nastane tá dlho „očakávaná“ chvíľa a národ slovenský, občania Slovenskej republiky uvidia, ako si komando NAKA „spravodlivo“ odvádza v putách viacnásobného predsedu vlády SR Igora Matoviča ?! Je potrebné Igor konať rýchlo lebo čo ak Boris odíde a „mafia“ vám rozkúpi vašich „principiálnych“ koaličných poslancov, ako ste sa mali pred nedávnom o svojich vlastných poslancoch uražlivo vyjadriť na jednej z TB, kde ste vlastným telo bránili Borisa Kollára !

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.