Založ si blog

Matovič o mne (nás) – si (ste) hlúpy, ja o Matovičovi – ste. .. !

Postoj a správanie sa predsedu vlády, čo by najvplyvnejšieho, najmocnejšieho muža v republike, vo vzťahu k vlastnému národu a k občanom SR je drzé, povýšenecké, primitívne a absolútne neakceptovateľné !

Matovič mne a väčšine občanom SR prostredníctvom statusu na sociálnej sieti (samozrejme každému tyká – aj to svedčí o jeho primitívnom správaní sa !) odkazuje, že sme hlúpy. Môj odkaz jemu, v tomto článku pomenujem až na jeho konci, aby bolo z textu článku jasné prečo mu práve toto odkazujem.

Ale poďme od začiatku. Vyjadrenia Igora Matoviča vo vzťahu k občanom SR od doby, kedy oficiálne sedí na poste predsedu vlády SR sú absolútne neprijateľné !

  1. Občanom SR vracajúcim sa späť domov, do svojej milovanej vlasti, potom, ako vyslovili svoje rozhorčenie s problémami pri návrate, odkázal cez éter prostredníctvom rádia Express toto : „…Ísť tak, ako sa išlo doteraz, nenechať sa vyrušovať krikľúňmi zboku, alebo spoza plota kričiacimi. Ísť v duchu toho, ako sa hovorí, psy štekajú, karavána ide ďalej…“ Takže predseda vlády SR nazve občanov SR, kričiacimi krikľúňmi spoza plota a štekajúcimi psami ! Niečo neuveriteľné ! Ak by sa takto o svojich občanoch vyjadril, ktorýkoľvek iný predseda vlády, keď zoberiem len v rámci štátov EÚ (nebodaj Putin voči nevinným občanom RF !), tak by už dávno nesedel na svojej stoličke a ako „politik“ by bol stíhaný za urážku vlastného národa a občanov vlastnej republiky. Kde ste páni zo špeciálnej prokuratúry (Honz), kde ste páni z NAKA ?! Takéto vyjadrenie sa o časti vlastného národa vám nepripadá, ako hanobenie rasy a národa ?! Mne áno ! A vám Igor Matovič v súvislosti s týmto vašim vyjadrením odkazujem, že v tomto vašom vyjadrení za psa ktorý šteká po vlastnom národe, považujem vás a tou karavánou sú všetci oprávnení voliči SR, ktorí áno, idú ďalej a v rámci predčasných demokratických volieb, s vami urobia krátky proces !
  2. Ďalšiu nehoráznosť si Igor Matovič dovolil k prevádzkovateľom posilňovni, ktorí si dovolili a postavili sa mu na odpor. Týchto občanov SR dehonestujúco, opäť na sociálnej sieti nazval a oslovil, ako „svalovci“ ! To znamená, že im týmto oslovením nepriamo odkázal toto „…to, že ak má niekto svaly ešte neznamená že má aj rozum…“ a následne ešte diktátorsky dodal, že ich zamýšľaný spôsob prejavu odporu a nesúhlasu s jeho rozhodnutím, navrhne, aby to v budúcnosti bolo považované za trestný čin !!! Ale pozor, to platí pre všetkých občanov SR, ktorí by sa odvážili a chceli by takýmto spôsobom protestovať voči Igorovi ! Nuž Igor Matovič trestný čin je to, ako sa vy na poste predsedu vlády SR vyjadrujete o občanoch SR, „inak povedané“ je to urážka a možno to klasifikovať, ako ohováranie alebo vyhrážanie sa, lebo náš trestný zákon nepozná pojem urážka na cti ! Ale aj za toto vám Igor Matovič vystavia občania SR úhrnný trest preč z politiky na doživotie, v podobe výsledku demokratických predčasných PV !
  3. Ďalšej nehoráznosti a urážky značnej časti občanov SR sa dopustil svojim statusom opäť na sociálnej sieti (Facebook), keď občanov SR s iným názorom, aký má on nazval – HLUPÁKMI !!!

Citujem Igora – „Hlúpi ľudia tvrdia, že Covid-19 je len obyčajná chrípka, hoci jeho smrtnosť je dnes už dokázateľne mnohonásobne vyššia.“ Takže Igor k tomuto len toľko, áno aj ja som „hlúpy“ lebo si myslím, že tento nový korona vírus je len o niečo nebezpečnejší, ako bežný chrípkový vírus a to len preto lebo je pre nás nový, a venuje sa mu absurdná pozornosť médií a jednotlivých svetových vlád (o tom inokedy), ale ako nové poznatky o jeho „chovaní sa“ nám jasne ukazujú, je pre absolútnu väčšinu obyvateľstva, takmer neškodný a ľudia sa z neho uzdravujú sami, bez toho, žeby ich niekto nato to liečil. Alebo je už vyvinutý proti nemu nejaký liek, lebo zatiaľ počúvame, že nie ?! Tak potom čo ho ničí ! Áno múdry človek vie, že je to „obyčajný“ imunitný systém človeka !

Cituje Igora ďalej – „Hlúpi ľudia tvrdia, že Covid-19 je len výmysel svetových mocností, len aby mohli manipulovať ľuďmi.“ Ja si to tiež nemyslím a nikdy by som to netvrdil. Teda nie som hlúpy ! Ale čo si myslím a som o tom presvedčený, že isté záujmové skupiny bažiace po manipulácií sveta, túto „novinku“ nesmierne brutálnym spôsobom využili a naďalej využívajú vo svoj prospech (o tom taktiež inokedy) V tejto súvislosti vyvstáva otázka, prečo, ak teraz vieme, že je „samozničiteľný“, sa ľudstvo aj naďalej necháva v panike, v neustálom, neodôvodnenom strachu  a dáva sa mu celodenná abnormálna mediálna pozornosť a ostatné životu oveľa nebezpečnejšie choroby sú akoby nateraz neexistujúce, a stým je spojených množstvo ďalších otázok.

Nebudem tu citovať jeho ďalšie „perly“ ducha, ktoré tam popísal, pretože u tohto človeka to naozaj nemá význam. Kto chce a má nielen pevné nervy, ale aj zdravé srdce, nech sa páči – https://www.facebook.com/igor.matovic.7 .

Na záver to zhrniem asi takto. Ak je človek na počiatku hlúpy (lebo nemá všetky potrebné informácie), ale postupne ako vníma a vstrebáva neodškriepiteľné fakty a na základe týchto faktov si svoj názor na danú vec zmení a zmení sa tým nielen jeho myslenie, ale aj chovanie, tak sa tým pádom stáva menej hlúpym. Ak v strebávaní nových faktov pokračuje, tak nakoniec jeho názor na danú vec sa v nejakom časovom horizonte stáva múdrim. „Inak povedané“ – dá sa o ňom povedať, že je múdry resp. zmúdrel !

Ak je človek na počiatku hlúpy (lebo nemá všetky potrebné informácie) a aj keď sú mu dennodenne predkladané o danej problematike nové neodškriepiteľné fakty, ktoré popierajú jeho počiatočný názor na danú vec a on ani napriek tomu nechce a nemieni zmeniť svoj názor, myslenie a chovanie, tak nielen že sa stáva ešte hlúpejším, ale dá sa to nazvať aj idiotizmom. Lebo ako sa hovorí, len idiot nemení na základe nových poznatkov svoj názor. „Inak povedané“ – z počiatočného hlupáka sa stáva hlúpy idiot resp. len IDIOT !

Takže vážený, dennodenne Igorom Matovičom urážaný a ponižovaný občan SR, do ktorej kategórie podľa vyššie napísaného by si zaradil Igora Matoviča ? Do kategórie, keď hlúpy zmúdrel alebo do kategórie, keď sa z hlupáka stal ešte väčší hlupák „inak povedané“ idiot ?! Ja mám v tom úplne jasno !

Verím, že sme si nateraz s Igorom Matovičom „jedna jedna“ . Verím, že sa Igor neurazí a nenavrhne svojej ministerke spravodlivosti, aby navrhla text na zmenu trestného zákona, kde bude trestným činom aj slobodný názor slobodného občana !

BODKA :

Musím sa ešte vyjadriť k ostatnej TB Igora Matoviča, na ktorej nám predstavil ďalšie „drastické“ uvoľňovanie ekonomiky – od 03.06. ! Zareagujem len na vyjadrenie epidemiologičky Zuzany Krištúfkovej, ktorá okrem iného povedala aj toto „…máme veľmi dobrú epidemiologickú situáciu…“. Áno súhlasím, hlavne po tom, ako si dobrovoľne zo svojho životného prirodzeného prostredia robíme akúsi sterilnú bublinu. Chcem sa Zuzany Krištúfkovej opýtať, či by to isté povedali aj imunológovia, že situácia imunity našich občanov je veľmi dobrá, hlavne po tom, čo sa každý musí prispôsobiť umelej sterilizácií nášho životného prostredia ?! Aký je dnes názor odborníkov na onkologické onemocnenia, či by aj oni dnes po týchto prísnych epidemiologických opatreniach na TB uviedli, že situácia okolo onkologických pacientov je u nás výborná a že nám počas týchto korona vírusových mesiacoch nikto zbytočne neumrel na onkologické ochorenie a že ani nepribudli noví onkologický pacienti ?! Aký je názor odbornej verejnosti na srdcovocievne ochorenia ?! Aj tu máme počas týchto posledných mesiacov výborné výsledky. Aj tu nikto neumrel zbytočne ?! Aký názor má odborná verejnosť ohľadne pľúcnych chorôb ?! Aké následky na pľúcach a organizme na nás všetkých zanechá neopodstatnené dlhotrvajúce nosenie rúšok ?! Stále nás štát proti našej vôli núti nosiť rúška v uzavretých priestoroch, kto odškodní občanov, ktorí na základe toho, že dýchajú vlastný vydychovaný odpad ochorejú na pľúcne choroby a iné respiračné onemocnenia ?! Aký názor má odborná verejnosť z oblasti psychológie a psychiatrie ? Tak isto ako Zuzana Krištúfková aj s Igorom Matovičom, tiež sa môžu slobodne vyjadriť v situácií v ich obore a môžu s kľudným svedomím povedať, že aj v tejto oblasti máme vynikajúce výsledky ?! A o vynikajúcich výsledkoch, ktoré sme dosiahli tým, že sme neadekvátne dlho dusili ekonomiku štátu, môžu hovoriť zamestnávatelia, živnostníci, zamestnanci a predovšetkým ekonomické špičky ?! Nuž asi ťažko !!!

A nakoniec stále tá istá, ale veľmi podstatná otázka, kto alebo čo dokázalo z tejto pliagy vyliečiť tých, k tejto chvíli takmer 3 milónov ľudí ?! Veď všetci unisono tvrdia že liek ani vakcína neexistuje a dlho existovať nebude !!!

 

 

 

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.