Založ si blog

Koniec Matoviča ! FOCUS sa opäť prebúdza ! Čaputovej syndróm !

Ale nielen tak, sám (FOCUS) z ničoho nič. Museli doň chlapci a dievčatá z TV Markíza štuchnúť a oni si zívli a toto nám vyzívali ! Opäť na „reprezentatívnej“ vzorke oprávnených voličov SR vykonali „prepotrebný“ politický prieskum verejnej mienky na „až“ 1011 respondentov ! Stále nechápem tie ich „profesionálne“ prepočty na celú voličskú základňu SR, keď raz im stačí 1000 respondentov, inokedy 1050 respondentov a tentokrát bolo potrebných akurát 1011 respondentov ! Vysvetlí mi to niekto ?! Alebo si povedali, už nie je čas, zadávateľ nepočká, tak práve v tejto chvíli je to 1011 respondentov, to musí stačiť !

No a z tohto ich „exkluzívneho“ prieskumu im vyšlo div sa svete, že ešte ani nová strana Petra Pellegriniho nie je na svete a už by ju vo voľbách volilo 21,4 % voličskej základne ! Uf, to je výkon ! Vážení, vo FOCUSE a TV Markíza, to ako zase chcete oblbnúť slovenskú verejnosť ? Veď keď máte za úlohu rozhádať a rozštiepiť, v tomto prípade SMER-SD, prečo to robíte takým primitívnym spôsobom ?! To si naozaj myslíte o slovenskom voličovi, že je až taký sprostý, že ihneď, ako vy pustíte do éteru, že Peter Pellegrini, by si mohol založiť aj vlastnú politickú stranu, že teraz všetci čo volili SMER-SD okamžite prejdú k tejto novej strane ?! A čo štruktúry tejto novej strany, zakladajúci snem, osoby a obsadenie, politický program, zameranie, smerovanie, agenda atď. atď. To všetko sú veci, na základe ktorých sa rozhoduje rozumný volič a nie „baran“ ktorému položia otázku napr. „Ak by Peter Pellegrini odišiel zo smeru lebo ho zlý Fico vyštval a založil by si novú politickú stranu. Volili by ste takúto stranu ?!

Naozaj väčší a trápnejší primitivizmus som už naozaj dlho nevidel ani nepočul. Alebo na Petrovi Pellegrinim si chcete odskúšať Čaputovej volebný syndróm ! Nezáleží či je dobrý, či je zlý, či ho (ju) ľudia poznajú alebo nepoznajú, keď ho (ju) budeme v TV denne ukazovať, denne budeme divákov. Občanov, voličov presviedčať, že toto je to najlepšie pre nich a SR, tak by v tom musel čert byť, aby sme ho (ju) nedostali tam kam chceme ! „nezištní“ sponzori sa určite nájdu a oni do tejto marketingovej kampane vložia státisíce eur, ale nie preto, žeby v budúcnosti chceli mať z toho nejaký prospech jednoducho len a len preto, lebo Fico už nie a Pellegrini áno ! To by bol čert v tom, žeby sme ho (Pellegriniho) mediálne a hlavne prostredníctvom „objektívnych“ prieskumných agentúr nedostali aspoň nad 30 % v preferenciách a keď prídu voľby (predčasné), tak ľudia budú voliť Pellegriniho novú stranu (mohla by sa volať Moja nová nádej – MVN !) a tým pádom bude na politickej scéne ďalší politický subjekt s koaličným potenciálom pre také strany akými sú Za Ľudí, PS/Spolu a SaS lebo všetky tieto tri strany pred PV2020 o Matovičovom OĽANO hovorili, že s ním áno, ale len, ak to bude nevyhnutné a s Kollárovým Sme rodina len vtedy, ak by už bolo naozaj zle a hrozila by koalícia predošlých vládnych strán !

Nuž áno TV Markíza, FOCUS a ľudia v pozadí, tejto veľmi dobre premyslenej politickej stratégie, týmto môžete oblbnúť naozaj veľa „múdrych“ voličov, ale tých naozaj múdrych a prezieravých nepresvedčíte a opäť si popálite tie svoje špinavé politické paprče, ako ste si ich popálili pri posledných PV 2020, keď sa podľa vás mal stáť predsedom vlády Andrej Kiska a sekundovať mu mali Veronika Remišová, Michal Truban a Mirko Beblavý !

Ale taktiež pripúšťam, že moc špinavých peňazí, „objektívnych“ médií a ešte „objektívnejších“ prieskumných agentúr,  je naozaj silná a aj pri Petrovi Pellegrinim vám môže zabrať Čaputovej volebný syndróm, keď z neznámej environmentalistky, tam odniekiaľ, kde líšky dávajú dobrú noc, sa za tri mesiace od decembra 2019 do februára 2020 stala politická „celebrita“ ktorej percentá narástli z mizerných počiatočných 5 %, desaťnásobne, až nad 50 % a keby kampaň bola, čo i len o týždeň dlhšia, tak by táto pani prekročila aj vlastný tieň a preferencie by boli nad 100 % !!!

Nuž občan – oprávnený volič SR, pozorne sleduj vývoj politickej situácie. Chystá sa na teba ďalší podvod, na ktorom môže byť dobré jediné to, že týmito bludmi záujmové skupiny sledujú ako sa čo „najčistejšie“ zbaviť Igora Matoviča, ktorý už prekáža aj tým, čo sa doteraz a stále sa tvária, že je „dobrým“ premiérom“ SR. Ono to totiž, bolo všetko naplánované pred PV 2020 úplne ináč a nebyť tohto „prešľapu“ voličov, tak by dnes Andrej Kiska nemal zdravotné problémy a vyhrieval by sa on na poste predsedu vlády, vlády nesmierne neoliberálnej a protislovenskej. Matovič je prekážkou a je potrebné sa ho zbaviť ! Až do tohto momentu súhlasím, ale nikdy sa nesmú na Slovensku dostať k moci zradcovia (Pellegrini, Remišová), rotujúci politici (Beblavý a spol) a tie politické strany, ktoré chcú zo Slovenska a z občanov SR urobiť ešte väčších vazalov západnej „demokracie“ USA administratívy a „poddaných“ pre západné nadnárodné kapitalistické, vykorisťovateľské korporáty !  Táto špinavá hra je tak priehľadná, ako keď futbalista chce prihrať spoluhráčovi a skôr ako tak spraví, ukáže súperovi rukou, na koho bude nahrávať ! My vieme vážení, komu chcete nahrať a preto musíme, vážený občan – volič SR, ostať v strehu !

Na záver, už sa teším na najbližší prieskum verejnej mienky, ďalšej „objektívnej“ agentúry AKO. Myslím, že tá na svoj prieskum nenechá dlho čakať. Zaujímavé bude hlavne to, kto bude zadávateľom, kto sa podujme, že to urobí za Pellegriniho, samozrejme “bez“ jeho vedomia, aby sa mohol tváriť Peter presne tak „prekvapivo“, ako sa tváril v relácií Michala Kovačiča v TV Markíza „na telo“, div mu oči nevypadli z očných jamiek .  Ja si myslím, že AKO bude chcieť byť ešte lepším na tomto politickom boji a ich prieskum na „reprezentatívnej“ vzorke „až“ 1012 respondentov nám všetkým ukáže, že Pellegriniho nová strana (stále bez názvu), by v prieskume preskočila už aj Matovičove OĽANO, ktoré sa začne pomaly, ale iste prepadávať !

Nuž počkáme si ! Buďme trpezliví, ale ako hovorí „veľký“ Igor Matovič, aj ostražití !!!

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.