Založ si blog

To čo robíte s našimi deťmi , sa spamätajte ! !!

To čo predvádza Matovič a jeho kaderník, vraj minister školstva, je niečo s čím sa nielenže nemá súhlasiť, ale je potrebné to rázne odmietnuť a čo najskôr vykonať nápravu v zmysle výmeny minimálne, týchto dvoch vládnych predstaviteľov. Niektorí si povedia, no konečne, pustili do škôlok a škôl aspoň deti do prvého stupňa a piatakov ZŠ. A ja hovorím, že všetko zle !!! To čo, títo nekompetentní ľudia vystrájajú s našimi deťmi ?! Prečo ich oddeľujú, že jedni áno a druhí nie ! Čo rodičia tých detí, čo nemôžu ísť do školy lebo im to zakázali. Stále PN a OČR ? A tie prehnané epidemiologické opatrenia ! Do školy v rúškach, v sprievode zákonného zástupcu, tiež v rúškach, v triede a pri vstupe do školy dezinfekcia rúk alkoholovým dezinfekčným prostriedkom. V celej škole všetko vystriekané dezinfekčnými prostriedkami. Počas prestávky, len na WC a opäť dezinfekcia rúk alkoholom – teda chémia. A stále dookola len dezinfekcia, na spolužiaka sa neotáčať, so spolužiakom nerozprávať, k spolužiakovi sa nepribližovať atď. atď. Veď toto je choré ! To čo má znamenať ? To čo chcete v deťoch „vypestovať“ ? Chcete aby mali strach zo všetkého, aby sa sami snažili žiť v sterilnom prostredí ?! Vy si neuvedomujete, že najviac našej telesnej imunite škodí, čo najviac umelo vytvorené a vytvárané sterilné prostredie?! To keď takto budú žiť naše deti a potom sa náhodou niekde v prírode „stretnú“ s nejakým bežným, doteraz pre ľudský organizmus neškodným vírusom, čo myslíte, čo sa stane s organizmom, ktorý vyrastá a „vyvíja“ sa v sterilnom prostredí ?! Áno, spôsobí to nesmierne zdravotné ťažkosti !!! To si už „nepamätáme“ že dlhé desaťročia, storočia, odjakživa, sa malé deti hrajúce v pieskovisku všetko berú (brali) do úst ! Lopatku od piesku, ruky od piesku a pod. Doslova sa toho piesku „najedli“ a tým si ľudský organizmus už v mladom veku buduje tak prepotrebnú imunitu organizmu. Robili sme to my, ako malé deti, robili to naše detí a predpokladám, že to budú robiť aj budúce generácie ! Pravda, ak niekto nevydá prísne epidemiologické opatrenia, že na detské ihrisko len a na základe prísnych hygienických opatrení ! Teda s rúškom, lebo naokolo môže lietať nejaký „nebezpečný“ vírus. Detičky a ich rodičia musia mať rukavice. Ak nemajú rukavice, tak minimálne raz za 15 minút vydezinfikovať ruky alkoholovým dezinfekčným prostriedkom. Ak by si detičky chceli medzi sebou vymeniť vedierko, lopatku, tak najskôr dezinfekčne ošetriť a až potom a podobné nezmysli ! Toto chceme docieliť ?! Toto má byť tá ostražitosť o ktorej neustále hovorí Matovič ! A ja hovorím, že je to cesta do pekla a je potrebné to okamžite zataviť !

Ja netvrdím, že v prvopočiatkoch tejto korona paniky, sa mali vykonať isté opatrenia, ale v nich zotrvávať, ba ešte ich takto nezmyselne sprísňovať, nemá žiadne opodstatnenie. Ja nespochybňujem to , že na začiatku sme nevedeli čo sa to na nás „valí“, ale pri dnešných informáciách, by sme si mali celkom jasne uvedomiť, že tento nový korona vírus nie je pre ľudskú populáciu, až taký nebezpečný, akým ho neustále mediálne robia a dáva sa mu prehnaná „popularita“ a prehnané strašenie. Matovič tvrdí, že sme ho „porazili“ lebo sme boli disciplinovaní, zodpovední, dodržiavali sme prísne pravidlá všetkého druhu a pod. Ja hovorím, že vírus sa „porazil“ sám lebo neexistuje žiadne opatrenie, ktoré zabráni šíreniu nano vírusu, ak je „života“ schopný ! Tento vírus nie je „života“ schopný a jediné čo ho porazilo je jeho malá schopnosť „rozmnožovať“ sa ľudskom tele  a imunita ľudského organizmu ! Teda možno sme boli z počiatku opatrní, disciplinovaní a zodpovední, ale dnes sa správame nezodpovedne, vystrašene a hlavne hlúpo ! Stačilo ! Je potrebné vrátiť život späť do normálu, nový korona vírus sledovať, ale nie mediálne, len medicínsky – ak má niekto potiaže s nachladením alebo prejavom chrípky, tak nech sa páči, bežná návšteva všeobecného lekára . Ak má niekto príznaky bežnej chrípky a nemá, nemal iné závažné zdravotné problémy, tak návštevu lekára odložiť, doma ľahnúť do postele, teplý čaj, vypotiť sa, maximálne acylpyrín, anopyrin, ibalgin alebo paralen, komu čo predtým zaberalo a ak sa stav nezlepší, tak následne návšteva všeobecného lekára. Ale v žiadnom prípade nie panika !

Pretože je potrebné dennodenne, aj viackrát do dňa, dávať Matovičovi a jeho odbornému konzíliu otázku, čo vyliečilo tých „chorých“ ľudí na nový korona vírus ?! Aká bola naordinovaná liečba ? Ako je to možné, že boli vyliečení, ak nato nemáme účinný liek ani očkovaciu vakcínu ?! Prečo potom hovoríme o vyliečených a nie o vyzdravených ?! Veď to je obrovský rozdiel ! Lebo keď ste vyliečený, tak vás niekto niečím liečil ! Ale keď ste vyzdravený, tak je to „zásluha“ jedine vášho imunitného systému !!!

Preto vyzývam Matoviča a kaderníka, nerobte pokusy na našich deťoch ! Nevštepujte im do ich mladých hlávok strach zo „špinavého“ životného prostredia ! Nenariaďujte im, aby žili v sterilnom prostredí ! Nevštepujte im do ich mladých hlávok, že je nebezpečné sa rozprávať so svojimi kamarátmi resp. aj cudzími deťmi, nevnucujte im potrebu sa izolovať od všetkého a všetkých atď. atď. Ak vy máte strach, tak nech sa páči, odíďte a izolujte sa v absolútne sterilnom prostredí, kdesi hlboko v podzemí, ale nás ostatných nechajte žiť normálnym životom ! Namiesto toho, aby ste našim deťom, aj dospelej populácií neustále „vtláčali“ do hláv, dodržiavajte prísne hygienické a epidemiologické opatrenia, nestretávajte sa, nezhovárajte sa , noste rúška a podobné nebezpečné veci, tak by ste nám mali dennodenne skrze vaše média vtĺkať do hláv – žite zdravo, jedzte čo najviac ovocia, zeleniny – našej slovenskej, veľa sa hýbte, športujte, hlavne na čerstvom vzduchu, v prírode, na slniečku a naberajte prirodzený D-vitamín, nebojte sa na ulici pozhovárať sa s vašimi známymi, blízkymi, stretávajte sa, diskutujte o všetkom, čo život robí životom a hlavne buďte slobodní a nenechajte sa vyviesť z miery nezodpovednými a ustráchanými politikmi !!!

A ešte jedna otázka na Matoviča – prečo vo vašom krízovom konzíliu máte len samých epidemiológov a nemáte tam aspoň dvoch imunológov ? (ale aj psychológov, psychiatrov a pod.) Lebo zatiaľ čo epidemiológ sa snaží vírus zničiť tým, že chce všetko vydezinfikovať a úplne ho z nejakej časti nášho životného prostredia vyhubiť (navždy a zo všadiaľ ho nikdy nezničí!), tak imunológ sa snaží proti vírusu v prvom rade „bojovať“ imunitou ľudského organizmu, jej neustálim posilňovaním !!!

Ak sa niekto pýta, odkiaľ a kde chodím na takéto názory a myšlienky a nestačí mu moja 54 ročná „prax“ a celoročné skúseností našich rodičov a starích rodičov (ktorí keď budovali našu republiku po II. sv. vojne a boli by takí vystrašení a ustráchaní, ako je väčšina nášho národa dnes, tak by sme tu nemali nemocnice, fabriky, školy a pod. Lebo by boli kdesi učupení a triasli by sa, že ich akýsi nový vírus zničí ! A viete vy všetci ustráchanci z čoho pili vodu moji rodičia a ich rovesníci po celom Slovensku (otec 80 r., mama 76 r.), keď v detstve chodili na pašu z dobytkom ? Nie, nemali prístup k pitnej vode, ako je dnes nevyhnutný štandard ! Pili ju z priehlbín v zemi, ktoré tam zanechal dobytok a kde sa nachádzala dažďová voda ! Lebo boli chúdence nielen hladní ale aj smädní. Kto z vás by sa dnes napil takejto dažďovej vody zo stopy dobytka ? Asi nikto, že ? Najskôr by ju bolo potrebné vydezinfikovať a …, škoda reči !), tak nech si vypočuje tento rozhovor s bývalým ministrom zdravotníctva ČR a dnes riaditeľom najväčšej českej nemocnice Praha – MOTOL Miloslavem Ludvíkem z 27.05.2020 – https://www.youtube.com/watch?v=NAJ2RfC7Jc8 , ktorého názov znie – „Roušky nemají smysl nikde, kvůli covidu hrozí vlna rakoviny, bojím se podzimu“

Tak čo Matovič, odborné konzílium, kaderník školstva a všetci ustráchanci aj tento rozhovor je číra konšpirácia a hoax, alebo je na ňom kus pravdy a zdravého rozumu ?!

Takže ďakujeme, stačilo, odíďte. Poďme žiť normálne životy bez zbytočnej prehnanej ostražitosti !!!

 

 

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase

24.04.2024 11:25

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.