Založ si blog

Prokurátor Tomáš Honz a jeho preludy vo vzťahu k K-ĽSNS. ..

…a k základným číslovkám. Tomuto prokurátorovi špeciálnej prokuratúry som sa už v jednom zo svojich článkov venoval (16.12.2019 – https://ferro.blog.pravda.sk/2019/12/16/novodobi-urvalkovia-prokurator-tomas-honz-ziadne-citacie-ziadna-pravda/) . Avšak dnes, keď sa táto téma dáva prednostne v médiach pred tému diktatúry Igora Matoviča a jeho absolútne nezmyselných drastických, prísnych epidemiologických opatrení, je potrebné sa tejto téme fašizácie našej spoločnosti povenovať s oveľa väčšou razanciou, ako tomu bolo v decembri 2019! Prečo ? Nuž preto lebo ja považujem za znak fašizmu aj to, keď sa občanom našej republiky neprávom a diktátorsky brutálnym spôsobom siaha na ich občianske a spoločenské slobody – možnosť zhromažďovať sa, snaha kriminalizovať protestné akcie a pod. A tu dnes máme aktívneho špeciálneho prokurátora Tomáša Honzu, ktorý sa neuveriteľným spôsobom hraje s obyčajnými základnými číslovkami a prezentuje to, ako propagácia nacizmu a fašizmu !

Niečo neuveriteľné, začo občania SR platia takýto „výkon“ špeciálneho prokurátora (podľa verejne dostupných informácií je to okolo 4 až 5 tisíc eur mesačne v hrubom!). Porovnajte si to so svojou mzdou a zamyslite sa, že takýto plat by ste mali vy, ak by ste sa na googli šprtali v tom, kedy sa aký nacistický zločinec narodil a vy by ste tento dátum a toto číslo označili ako za propagáciu nacizmu a fašizmu ! Aj vám to pripadá choré a nezlučiteľné so zdravým rozumom ? Ja si nevymýšľam. Tomáš Honz po prvom súdnom pojednávaní (28.5.2020) v „mega kauze“ Marián Kotleba a fašisticko-nacistickej propagande povedal tieto neuveriteľné hlúpe slová – „…pandémia fašizmu je tiež nebezpečná, nielen pandémia COVID-19“ No toto, takto potopiť Igora Matoviča, veď táto pandémia COVID-19 je pre Igora najvyššia hrozba vesmíru a on (Tomáš) si to dovolí porovnávať s fašizmom, ktorého prvky vidíme aj v konaní samotného Matoviča ! To sa Tomáš nebojíte, že sa dostanete do nemilosti samotného diktátora Igora ?! Ďalej Tomáš Honz povedal, že aj šek na hodnotu 1889 je tiež propagácia nacizmu a fašizmu lebo – citujem Honza – „…28. apríla 1889 sa narodil Adolf Hitler…“ Občan SR aj ty vidíš v myslení Tomáša Honza určitú zvrátenosť ?! Tak poďme sa pozrieť na niektoré čísla, ktoré je podľa „logiky“ Tomáša Honza v SR zakázať ako čísla, ktoré by sa nemali objaviť na žiadnom darovanom šeku, ako charitatívna činnosť politickej strany a hlavne ak sa jedná o K-ĽSNS lebo to nieže môže byť, ale podľa Honza to jednoznačne je propagácia fašizmu, nacizmu a totalitných režimov !

Také prvé číslo by mohlo byť 1878 – narodil sa Josif Vissarionovič Stalin, 1883 – narodil sa Benito Mussolini, druhým číslom 1887 – narodil sa Jozef Tiso, dovoľte „demokratický“ špeciálny prokurátor, aby si občan SR urobil vlastný názor na tohto Slováka aj na základe tých neúplných a „pravdivých“ informácií, ktoré sa o ňom oficiálne prezentujú, už od jeho popravy 1947. Nechajte občana, aby ho mohol nenávidieť, ako kolaboranta s hitlerovským Nemeckom, ale aj aby si ho poniektorí vážili za to, že aj napriek obrazu kolaboranta zachránil väčšinu slovenského národa, 1889 – narodil sa Adolf Hitler, 1892 – narodil sa Francisco Franco, španielsky diktátor, 1893 – narodil sa Hermann  Göring , 1897 – narodil sa Joseph Goebbels atď. atď.  A podľa Honzovej zvrátenej logiky, by to nemali byť ani násobky napr. u Adolfa Hitlera 1889 x 2 = 3778 ! Chápete tu zvrátenosť a ideologické pomýlenie sa Tomáša Honza !

Na druhej strane sú tu číslovky, ktoré sa podľa Honzovej logiky priam pýtajú aby boli na každom charitatívnom šeku a aj ich násobky. Napr. 1732 (3464, 5196…) – narodil sa otec demokracie George Washington, prvý prezident USA – náš vzor, 1869 – narodil sa Neville Chamberlain, predseda vlády VB v roku 1938 Mníchovskú zradu na ČSR a následne v Londýne ňou mával, že zachránil pre GB mier – hnus !, ale zato vodca „demokratického“ západu – náš vzor, 1884 – narodil sa Édouard Daladier –  predseda francúzskej vlády v roku 1938 podpísal Mníchovskú zradu na ČSR zachránil pre Francúzov mier – hnus !, ale zato vodca „demokratického“ západu – náš vzor, 1874 – narodil sa Sir Winston Churchill, najväčší vzor západnej demokracie, ten Winston, ktorý počas vojny robil všetko preto, len aby zabránil sovietskym vojskám, Červenej armáde, aby ako prvé vstúpili do Berlína – hnus !

No a z novodobých dejín to musí byť jednoznačne číslovka 1936 – narodil sa Václav Havel, najväčší disident všetkých čias. Keď po vojne a hlavne v 70. a 80. rokoch minulého storočia občania socialistického Československa budovali fabriky, nemocnice, školy a pod., tak tento náš veľký vzor demokracie sa nechal platiť americkými dolármi a nemeckými markami za to, že rozvracal republiku z vnútra a pritom nepreložil slamku krížom ! Áno stálo mu to zato si občas posedieť v žalári (kde mu nechýbali cigarety a prepašovaný alkohol) a keď vyšiel vonku, tak nebol na ulici, ale išiel si do svojho bydliska, svojej „králikárne“, na tu dobu honosný bytík v dome na Rašínově nábřeží – Praha 2. Tragikomické na tom je to, že toto nábrežie sa až do roku 1990 volalo Nábřeží Bedřicha Engelse ! A okrem toho, tak „miloval“ Slovákov, že po roku 1989 im „pomohol“ tým, že zničil slovenský vojenský priemysel a dodnes nás nechal žiť v králikárňach.

Pozor vážení, nieže skĺznete a podarujete šek v hodnote 1921, totiž toto je rok kedy sa narodil Alexander Dubček. A čo na tom, že ho po roku 1968 jeho vlastní prenasledovali, a áno je pravda, že nesedel v žalári, ako „veľký“ Vašek. On totiž Sáša išiel poctivo pracovať do fabriky – ako mechanizátor – Západoslovenské štátne lesy a nebral veľkým priehrštím judášske groše od západnej „demokratickej“ veľkokapitalistickej zberby ! A aj preto sa nemohol po roku 1989 stať prvým ponovembrovým prezidentom ČSSR, veď predsa veľký brat USA, si nie nadarmo dlhé roky platili Vaška, aby potom opäť tak „ťažko“ vybojovanú západnú demokraciu, prenechali do rúk komunistu aj keď reformovaného a s ľudskou tvárou…

Už by som aj ukončil výpočet dovolených čísloviek a zakázaných čísloviek, ale dovoľte mi ešte dve. 1945 – musí byť jednoznačne číslo na charitatívnom šeku považované tiež za zakázané ! Po prvé preto, že v roku 1945 vo svojom berlínskom bunkri Adolf Hitler spáchal samovraždu – strelením do hlavy. A teda toto číslo môže pre Tomáša Honzu evokovať, ako oslavu jeho úmrtia !  A po druhé, je to rok, kedy sovieti a ich červená armáda na čele s hlavným veliteľom sovietskych vojsk súdruhom Stalinom, dobila Berlín a komunistická veľmoc vyhrala druhú svetovú vojnu, tým, že porazili nacistické hitlerovské Nemecko. No a keďže je dnes našim úhlavným nepriateľom Ruská federácia, ktorá so ZSSR nemá absolútne nič spoločné, ale pre Tomáša je to nástupnícky štát komunistického ZSSR, tak to by bolo možné považovať, že šek s takouto hodnotou propaguje komunistickú diktatúru – zakázaný to dnes režim !

Ale je tu jedno číslo, ktoré sa priam žiada na každý charitatívny šek a tým číslom je 1944 a jeho násobky. Prečo ? Nuž preto, že v tomto roku sa v Normandii vylodili „spojenecké“ vojska – hlavne VB a USA. A podľa dnešnej našej orientácií výlučne na západ a USA, toto sú tie vojská, čo oslobodili aj Slovensko od hitlerovského fašisticko-nacistického režimu…

Ja viem, že toto všetko si zaslúži návštevu istého odborníka na zdravú psychiku a zdravý rozum, ale ja vnímam Tomáša Honza, že práve on takto zmýšľa a je odhodlaný s najväčšou pravdepodobnosťou takýmito hračkami s číslami bojovať proti fašizmu, nacizmu, komunizmu, extrémizmu a všetkým podľa neho škodlivým izmom !

Ale je tu predsa len jedno vysvetlenie, prečo Tomáš Honz takto jedná. Pýtam sa ! Ja to netvrdím ! Nebude v tom nejaký zakopaný pes ? Napríklad, že by sa jeho meno objavilo, ako jedno z možných na post nového generálneho prokurátora SR. Možno keby sa opýtali na toto meno Richarda Sulíka, tak ten by odpovedal rovnako, ako pri Danielovi Lipšicovi – „…áno, toto je výborne meno…“.

Tomáš Honz nehnevajte sa na mňa, že sa zahrávam aj s takouto myšlienkou, ale dovoľte aj mne sa trochu pohrať so slovíčkami, keď vy sa tak náramne detinský pohrávate so štvorčísliami, ktoré pre 99,99 % Slovákov znamená obyčajné číslo, ktoré vyjadruje poradie, hodnotu, veľkosť, obsah, objem a nijaké vami zvrhlé symboly !!!

BODKA :

Prečo vo včerajšom pojednávaní samosudkyňa nepripustila otázku Mariána Kotlebu na súdneho znalca z oblasti extrémistických prejavov, ktorá znela – „…Myslíte si, že keď dnes človek žije v dome s popisným číslom 88, že vlastne súhlasí s významom tohto čísla?“

Toto je čo za demokracia ? Okamžite zrušiť všetky popisné čísla domov a budov, ktoré sú 88 !!! Fašisti sú všetci čo bývajú na takýchto adresách, Tomáš Honz ???!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.