Keď Sulík robí Matovičovi zo života peklo. .. !

3. mája 2020, ferro, Nezaradené

…všetci si veľmi dobre pamätáme na Sulíkov výrok po PV 2016 na adresu vtedy vzniknutej vládnej koalície (SMER-SD, SNS, MOST-HÍD a SIEŤ) – „…budeme sa im dívať na prsty a robiť im zo života peklo…“. Na tento Sulíkov nehorázny výrok vo vzťahu k vtedajšej vládnej koalícií, by nemal zabúdať Igor Matovič ani dnes, pretože Sulík zo svojich predsavzatí neupustí hlavne, ak sa jedná aj o vládu, ktorej je „pevnou“ súčasťou – viď „roky“ vlády Ivety Radičovej. Sulík to dnes robí rafinovane, tvári sa, že je „pevnou“ súčasťou vládnej koalície, ale keby mohol tak Igora utopí v lyžičke vody (platí to aj opačne) ! Je pravda, že Matovič si to zaslúži hlavne kvôli jeho predvolebným výrokom, že jemu je jedno či sa jedná o opozičnú stranu alebo stranu vládnej koalície, on bude vždy do všetkých rúbať rovnako a všetkým sa bude pozerať na prsty detailne, ale keď sa niekto chce pozerať na prsty jemu, tak to už je podkopávanie vládnej koalície a nerozumie tomu, prečo to ten Richard robí ! Jasné je aj to, že obidvaja páni sú nadmieru ješitní a neznesú, žeby mal jeden druhému nejakým spôsobom podliehať. Igor neznesie, aby sa mu niekto priečil,  jeho „geniálnym“ rozhodnutiam a Richard zase nedopustí, aby niekto robil z neho hlupáka, hlavne keď je presvedčený, že len jeho postup pri prekonávaní korona krízy je ten najsprávnejší !

Vôbec sa teraz nemienim venovať týmto dvom pánom, lebo jedno je jasné, Vám páni Igor a Richard (ale aj Boris a Veronika) urobia peklo zo života občania SR, pretože svojimi neadekvátnymi rozhodnutiami v tejto dnešnej ťažkej dobe, ktorú ste jednoznačne zavinili vy a nie korona, robíte nám všetkým občanom SR zo života peklo (pravda okrem našim „vzorom“, však Igor ?!) ! Občania SR vám to onedlho spravodlivo spočítajú a vaša politická „hviezda“ rýchlo zhasne .

Vzhľadom na dnešný vývoj „korona krízy“ je nutné okamžite vykonať nasledovné – vrátiť život v SR do normálnych koľají, ako keby ani žiadna korona nebola, lebo čo je to za „hrozba a pliaga“, ktorá sa samo vylieči ?, zrušiť povinné nosenie rúšok, kto ma strach a stále je pod vplyvom zastrašovania zo strany Matoviča, tak nech si ho nosí pre mňa, za mňa aj v noci do postele, ale jedno je jasné, človek stráca imunitu aj tým, že nevdychuje čerstvý vzduch, ale odpad, ktorý vydychuje, naozaj nechápem ľudí, ktorí sa odmietajú nadýchnuť čerstvého vzduchu a veria nezmyslom, že ho akési platene rúško ochráni pred nano vírusom, ktorý v podstate sa v jeho okolí ani nenachádza a zdravému jedincovi ublíži asi tak, ako keď na slona sadne mucha !!!

A z povolebného obdobia po PV 2016 ešte jeden výrok, terajšieho Igorovho koaličného súpútnika – Peter Pčolinský „…na každú sviňu sa voda varí…“ Čo myslíte Igor Matovič, koho dnes občania SR, ktorí dychtia po normálnom živote – pracovať, vzdelávať sa, tešiť sa zo života, dnes nazývajú týmto názvom zvieratka, ktoré nám na tanieri tak neodolateľne chutí ?! A čo myslíte Igor Matovič, aká horúca je už tá voda v ktorej sa má toto „zvieratko“ uvariť …?!