Založ si blog

Čaputová, Matovič, Krajčí – tak toto si povinne pozrieť. .. !

…a nielen pozrieť, ale sa aj poriadne zamyslieť ! Čo to tu vlastne vystrájate, ako manipulujete za pomoci stále a večne vám naklonenými médiami !

https://www.youtube.com/watch?v=ElxjRl21Oes

Súhlasím s MUDr. Igorom Bukovským, úž nám dochádza s vami trpezlivosť, čo sa týka vášho „riešenia“ boja proti SARS-2.

Na základe uvedeného videa sa vás pýtam :

  • Igor Matovič, ešte aké si máme doma šiť svojpomocne rúška – totálny nezmysel
  • Zuzana Čaputová povedzte svojmu dobre platenému personálu, že vy nie ste bábika Barbie, že tie nádherné rúška, čom vám po stranách tváre odstávajú viac, ako jeden centimeter, vás neochránia pred ničím a nie to ešte pred vírusom SARS-2, ktorý je milión krát menší, ako jeden milimeter !
  • Marek Krajčí, vy máte len dve možnosti, buď zabezpečte a Igora Matoviča presvedčte, aby Igor Bukovský bol hlavný radca vlády SR v boji proti SARS-2, alebo sa vzdajte svojej ministerskej stoličky v jeho prospech a pustite na toto, dnes naozaj mimoriadne dôležité miesto človeka, ktorý si zachoval aj v tejto situácií zdravý rozum !

A čo sa týka povinného nosenia rúšok, tak to okamžite zrušte (nateraz s výnimkou návštevy nemocnice, obchodov) lebo rúška nás pred šírením tohto „nového“ vírusu nechránia.

Pretože nosenie rúšok, hlavne tých doma laicky vyrobených, má proti SARS-2, asi taký ochranný účinok, ako keď čistíte cibuľu a preto, aby ste zabránili páleniu očí, tak si dáte na nohy hrubšie ponožky ! Naozaj chodíme po ulici, ako nesvojprávny a doslova, ako id..ti !

Skúste denne k informáciám o zistených nakazených na SARS-2 a prípadne úmrtia aj z dôvodu SARS-2 (ešte som nikde nevidel štatistiku, že ľudia ktorí umreli „na“ SARS-2, umreli len „vďaka“ a na základe tohto vírusu) uvádzať aj štatistiky, koľko denne je nových zistení na rakovinu a koľko denne je úmrtí na rakovinu, koľko denne je nových zistení, doteraz „bežných“ ochorení a koľko im denne podľahlo obyvateľstva a potom si porovnajme, čo vlastne je pandémia a čo je len „pandémia“ lebo sme sa zamerali, len na tento jeden prípad. Pandémiu môžeme vytvoriť z hociktorého ochorenia, ak ho podrobíme takémuto podrobnému dennému sledovaniu a hlavne, ak mu vytvoríme takú masívnu mediálnu „reklamu“ !

Takže, vážení Čaputová, Matovič a vaša „vláda“ SR, buď sa nad veľmi rozumným názorom Igora Bukovského zamyslite a budete sa nim riadiť pri vašich ďalších „opatreniach“ a keď to na základe vašej „jedinečnosti“ a ješitnosti nedokážete, tak potom vám pekne ďakujeme – STAČILO ! – zbaľte sa a zbohom !!!

K Igorovi Bukovskému, vážený pán Bukovský, čo sa týka vašich názorov a odporúčaní na zdravú výživu, tak tu sa asi nezhodneme, ale pred týmto vašim videom o „opatreniach“ proti šíreniu sa SARS-2, úprimne snímam klobúk z hlavy a hlboko sa vám klaniam. Nuž, ale mám obavu, že vás YouTube (možno na žiadosť „vlády“ SR ), zablokuje, lebo hovoriť pravdu, poukazovať na pravdu, je dnes neprípustné, lebo svojim videom ste možno niekomu skazili kšeft (napr. z 35 € na 48 €, však Igor Matovič?!) a to sa predsa nerobí !!!

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.