Čaputová, Matovič, Krajčí – tak toto si povinne pozrieť. .. !

28. marca 2020, ferro, Nezaradené

…a nielen pozrieť, ale sa aj poriadne zamyslieť ! Čo to tu vlastne vystrájate, ako manipulujete za pomoci stále a večne vám naklonenými médiami !

https://www.youtube.com/watch?v=ElxjRl21Oes

Súhlasím s MUDr. Igorom Bukovským, úž nám dochádza s vami trpezlivosť, čo sa týka vášho „riešenia“ boja proti SARS-2.

Na základe uvedeného videa sa vás pýtam :

A čo sa týka povinného nosenia rúšok, tak to okamžite zrušte (nateraz s výnimkou návštevy nemocnice, obchodov) lebo rúška nás pred šírením tohto „nového“ vírusu nechránia.

Pretože nosenie rúšok, hlavne tých doma laicky vyrobených, má proti SARS-2, asi taký ochranný účinok, ako keď čistíte cibuľu a preto, aby ste zabránili páleniu očí, tak si dáte na nohy hrubšie ponožky ! Naozaj chodíme po ulici, ako nesvojprávny a doslova, ako id..ti !

Skúste denne k informáciám o zistených nakazených na SARS-2 a prípadne úmrtia aj z dôvodu SARS-2 (ešte som nikde nevidel štatistiku, že ľudia ktorí umreli „na“ SARS-2, umreli len „vďaka“ a na základe tohto vírusu) uvádzať aj štatistiky, koľko denne je nových zistení na rakovinu a koľko denne je úmrtí na rakovinu, koľko denne je nových zistení, doteraz „bežných“ ochorení a koľko im denne podľahlo obyvateľstva a potom si porovnajme, čo vlastne je pandémia a čo je len „pandémia“ lebo sme sa zamerali, len na tento jeden prípad. Pandémiu môžeme vytvoriť z hociktorého ochorenia, ak ho podrobíme takémuto podrobnému dennému sledovaniu a hlavne, ak mu vytvoríme takú masívnu mediálnu „reklamu“ !

Takže, vážení Čaputová, Matovič a vaša „vláda“ SR, buď sa nad veľmi rozumným názorom Igora Bukovského zamyslite a budete sa nim riadiť pri vašich ďalších „opatreniach“ a keď to na základe vašej „jedinečnosti“ a ješitnosti nedokážete, tak potom vám pekne ďakujeme – STAČILO ! – zbaľte sa a zbohom !!!

K Igorovi Bukovskému, vážený pán Bukovský, čo sa týka vašich názorov a odporúčaní na zdravú výživu, tak tu sa asi nezhodneme, ale pred týmto vašim videom o „opatreniach“ proti šíreniu sa SARS-2, úprimne snímam klobúk z hlavy a hlboko sa vám klaniam. Nuž, ale mám obavu, že vás YouTube (možno na žiadosť „vlády“ SR ), zablokuje, lebo hovoriť pravdu, poukazovať na pravdu, je dnes neprípustné, lebo svojim videom ste možno niekomu skazili kšeft (napr. z 35 € na 48 €, však Igor Matovič?!) a to sa predsa nerobí !!!