Založ si blog

Predvolebná kampaň, absolútne nerovný politický boj . .. !

…nie, predvolebný politický boj o slovenského voliča sa nezačal ani pred mesiacom, ani pred rokom či dvoma, ale ihneď po zostavení novej koaličnej vlády po PV 2016. Všetci si veľmi dobre pamätáme, ako vtedy vyšli všetky finančné injekcie do „demokratických“ neoliberálnych strán navnivoč !, vďaka Procházkovi a Bugárovi. Procházka bol dlhé mesiace najpravdepodobnejšia alternatíva na výmenu SMER-SD a jeho preferencie „objektívne“ prieskumné agentúry FOCUS a AKO vyniesli do nebotyčných výšok ! Voľby však ukázali, že štatistická chyba ich „objektívnych“ prieskumov bola príliš veľká, niekde až na úrovni cez 10 % a snažili sa to vysvetliť a obhájiť tým, že Radoslav Procházka neodhadol množstvo alkoholu na plese Spišiakov a zabudol, že nie len vo víne, ale v akomkoľvek alkohole sa nachádza tá najpravdivejšia pravda. Ale nebudem sa venovať veciam minulým, lebo z toho sa dnes “politicky“ nikto nenaje. Čo sa však začalo diať hneď po vyslovení dôvery vláde v NR SR v roku 2016 ?! Áno začali sa aktivizovať všetky tie neoliberálne prúdy podporované domácimi oligarchami a hlavne financiami zo „západnej demokracie“ a USA, cez rôzne mimovládne organizácie a tretí sektor. Od tej chvíle, kedy sa nová vláda v roku 2016 ujala moci v štáte, všetky „objektívne“ „mienkotvorné“ média na čele so štátnou RTVS, začali na dennej báze „kopať“ do „mladej“ vládnej koalície ! Tieto média boli prezentované a navzájom sa v tom aj podporovali, že nás občanov informujú pravdivo a všetky alternatívne média, zväčša internetové, ktoré nemali, ale ani nechceli mať za sebou špinavé zahraničné peniaze, ale žili a do dnes žijú, len z dobrovoľných príspevkov poslucháčov-občanov, boli a stále sú označované za vyložene konšpiračné, lebo nehlásali tú „jedinú“ neoliberálnu „pravdu“, ako oni, jediný z patentom na rozum a pravdu !!!

Keďže sa v spoločnosti nedarilo navodiť atmosféru všeobecného odporu k tejto vládnej koalícií, tak sa muselo udiať niečo výnimočné, niečo nepredstaviteľné, niečo surové, niečo naozaj odporné, a tým bola vražda mladého novinára a jeho snúbenice. Okamžite sa toho chytili neoliberálne kruhy, vynorili sa všelijaké občianske iniciatívy, a to všetko naozaj „spontánne“ a nikto a nič za nimi nestáli, žiaden oligarchický neoliberálny kapitál, žiadne špinavé peniaze z poza hraníc SR, média, tie „objektívne“ a „mienkotvorné“ sa samozrejme nesnažili poukázať, že to predsa nemohol byť nik iný, ako tá mafia, ktorá siaha až na najvyššie miesta úradu vlády, nie nič také ! Nuž opak bol pravdou, začali sa diať veci, ktoré len absolútne nezainteresovaný občan, si nevšimol, že ďalšie kroky „demokratickej“ neoliberálnej opozície, „prezidenta“ Andreja Kisku a všetkých celoplošných „mienkotvorných“ médií boli koordinované a perfektne do seba zapadali. Začala sa špiniť vládna koalícia, v uliciach boli zmanipulovaní ľudia, ktorým sa z tribúny (za aké peniaze to všetko bolo zabezpečované – technické zázemie, dramaturgia a scenár?!) prihováral absolútne apolitický „občiansky aktivista“ Juraj Šeliga, ktorý je dnes, až tak apolitický, že je dôležitým článkom v Kiskovej strane, že občania, my nie sme viazaní na nijakú politickú stranu, my sme tu na námestiach spontánne, nás nikto nefinancuje, my sme jednoducho čistý ako ľalia ! Naozaj nehorázne a nechutné klamstvo a manipulácia s davmi, so zámerom vyvolať v spoločnosti nepokoje a prevzatie moci neliberálnymi stranami financovanými zo zahraničia a USA administratívou, lebo Slovensko predsa nemôže byť úspešným príbehom, Slovensko predsa nemôže byť republikou, Slovensko bude „krajinou“ !, ktorá sa podrobí všetkému, čo príde z „demokratického“ západu a spoza Atlantiku !

Áno, ich prvý úspech sa dostavil v marci 2019, keď si „až“ 20 % oprávnených voličov ( 80 % oprávnených voličov bolo tým zhrozených, ale sami si zato môžu lebo väčšina z nich sa nezúčastnila volieb) zvolilo za „prezidentku“ ich krajiny environmentalistku Zuzanu Čaputovú, ktorú proti ústavne inštalovali do úradu a pozície najvyššieho ústavného činiteľa v našom štáte, avšak dodnes nie je oficiálnou hlavou štátu ! Následne všetkých neoliberálov to ešte viac povzbudilo, že ta ich neoliberálna hra vychádza, natoľko, že ešte viac „zmobilizovali“ svoje sily a západné špinavé peniaze, že ich ďalší úspech sa dostavil v nasledujúcich voľbách do EP, ale veľmi ich zamrzelo, že veľký úspech dosiahla aj „nedemokratická“ opozícia – ĽSNS, ktorá získala až dva mandáty !

Paradoxne im to pomohlo v tom, že sa začali do tejto strany navážať, nehanebne ich začali verejne a podotýkam beztrestne označovať, ako fašistov a NAKA si stým nevie dodnes poradiť a ani špeciálni prokurátori na špeciálnej prokuratúre. Následne sa začal aktivizovať „najčistejší“ politik, chvála bohu bývalý „prezident“ SR, Andrej Kiska spolu s PS/SPOLU, ktorým prieskumné agentúry predpovedali veľkú budúcnosť a ovládnutie politickej scény Slovenska po PV 2020. Ale ani maximálne vypätie všetkých „demokratických“ opozičných politikov a všetkých „objektívnych“ médií nezabezpečilo to, že ich posledné možné predvolebné preferencie, by boli tak nehorázne vysoké, ako environmentalistky Zuzany Čaputovej, lebo občan – volič, pochopil, že tie prieskumy verejnej mienky sú nadmieru manipulatívne a ich výsledky absolútne nedôveryhodné, a tak si už ani FOCUS, ani AKO nedovolili hazardovať so svojím „dobrým“ menom, lebo čo ak zase neoliberalizmus v PV 2020 neuspeje a oni budú musieť svoju činnosť na poli politického prieskumu verejnej mienky ukončiť (zbohom jednoducho a bez námahy získane veľké peniaze) !

Posledné týždne predvolebného politického boja ukázali, že na Slovensku sa nehoráznym spôsobom presadzuje len jedná jediná „pravda“ a to je tá západná, neoliberálna, a to je naozaj neprirodzené a odpudivé ! Akákoľvek pochybnosť o politickej čistote na strane „demokratickej“ opozície je zľahčovaná, že je to práca Smeru-SD, a teda na tom nie je nič pravdivé, ĽSNS sa bez hanby a hlavne beztrestne označuje za fašistickú stranu, ale prvky fašizmu na svojej neoliberálnej politickej strane označujú, ako za slušnú pravdu. Snažia sa občanov obalamutiť, že ĽSNS je strana, ktorá, ak by získala veľký počet hlasov, tak tu bude panovať strach a násilie, že v žiadnom prípade netreba voliť stranu VLASŤ, lebo jej líder je Štefan Harabin, je obluda, ohava a neviem čo ešte, a že len oni jediný sú tí pravý, pravoverní.

Ich strach z toho, že im v nastavujúcich PV nepomôžu akékoľvek špinavé západné peniaze, ich priniesli, až do takého zúfalstva, že sa odhodlali narúšať verejný poriadok tým, že chodili provokovať na riadne ohlásené predvolebné mítingy ĽSNS, ale aj VLASŤ ! Občan – volič to odmietol, ale ich „objektívne“ média si každý deň našli nejakého neoliberálneho redaktora, ktorý takéto ich počínanie obhajoval, a to až takým absurdným spôsobom, že prvky fašizmu nevnímali na tej neoliberálnej strane, ale výhradne na strane „fašistov“. Nechutné, nedemokratické, politicky a novinársky hyenistické.

Dnes je posledný deň pred volebným moratóriom, a od zajtra až do soboty 22:00 hod. by mal byť od týchto neoliberálov a od ich „objektívnych“ médií pokoj a ja dúfam, že ten pokoj bude definitívnym vyhlásením výsledkov volieb 01.03.2020, predpokladám, ako vždy napoludnie, štátnou volebnou komisiou a Štatistickým úradom SR !

Verím, že občan – volič SR, pošle túto neoliberálnu ideológiu do večného zabudnutia a moci sa uchopia proslovenské, pronárodné, prokresťanské a hlavne prorodinné politické subjekty, ktoré si budú ctiť Ústavu SR a právo platné na území SR a pre ktorých bude pracujúci občan na prvom mieste !

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektný resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.