Andrej Kiska a spol. , konečná – vystupovať. . . !

21. februára 2020, ferro, Nezaradené

…a nie len vy Andrej Kiska, ale s Vami aj všetci tí čo vám kryjú váš politický „čistý“ chrbát, aby som bol adresný a transparentný – v prvom rade všetci vaši najbližší spolustraníci – Veronika Remišová „bojovníčka“ proti korupcií, klientelizmu a podvodníkom, Juraj Šeliga – najväčší „apolitický“ občiansky bojovník Za slušné Slovensko, ďalej aj všetci tí, čo s vami podpísali „pakt o neútočení“, teda PS/SPOLU (ich „mladá sila“ a „poďme do nich“), KDH – „najčistejší“ kresťan na slovenskej politickej scéne a samozrejme SaS – Richard Sulík, ktorý Mariana Kočnera pozná len z videa, na ktorom sa s ním dohaduje o „nepodstatných“ veciach, ako je voľba GP SR a to z videa, ktoré bolo nasnímané bez jeho vedomia a v čase, kedy ešte ani neexistovali kamery, niekedy pred naším letopočtom, a hlavne v čase, keď ako on sám hovorí mu po brade stekalo politické mlieko, lebo takto sa Richard ospravedlňuje ! Dnes je už každému jasné, prečo došlo k podpisu takéhoto „demokratického paktu“, lebo všetci ste vedeli, že tej špiny na vašej strane je neúrekom a teda bude potrebné o nej pomlčať, veď ide o všetko, ide o Slovensko, pardon pre vás o „krajinu“ ! Nuž, ale nemáte jeden najdôležitejší podpis a to je váš najobávanejší koaličný partner Igor Matovič, teda on nie je „viazaný“ vašou mlčanlivosťou a môže na vás kedykoľvek „vystreliť“ ! Ďalšími vystupujúcimi na tejto vašej konečnej, by mali byť bez pardonu aj všetci tí „objektívni novinári“, zo všetkých tých „objektívnych“ médií, ktoré pravdepodobne vedeli o týchto vašich „aktivitách“, ale to sa predsa nemalo dostať na svetlo božie ! Nuž a v neposlednom rade táto konečná a VYSTUPOVAŤ sa týka aj občianky Zuzany Čaputovej, lebo tá sa verejne priznáva, že ona uznáva a vyznáva presne tie isté hodnoty, ako jej bezprostredný predchodca na poste prezidenta SR, a keďže sa voči najnovším videám Andreja Kisku a Michala Šuligu, nevyjadrila v zmysle, že to je presne ten istý  prípad, ako nahrávky a videa Trnku s Počiatkom, ako „kočnerová Threema“, tak sa jednoznačne nachádza na korbe rovnakého dopravného prostriedku, ktorý práve dorazil na konečnú a ďalšej cesty už niet. Ostáva už len jediné, vystúpiť a pokračovať po ceste novej, a tou je cesta spravodlivosti na základe nášho platného trestného práva pre tieto prípady a SR sa dočká ďalšieho mega súdneho procesu, kde lavica obžalovaných bude zrejme viac zaplnená, ako v tom práve prebiehajúcom s Kočnerom a spol.

Ale poďme k podstate veci, prečo je potrebné, aby Andrej Kiska na tejto pomyselnej konečnej vystúpil ! Nuž ďalšie video na ktorom si Andrej Kiska absolútne v pohode a bez náznaku akej koľvek emócie z toho, že sa v nejakej reštaurácií rozpráva o vlastných trestných skutkoch s osobou, ktorej povesť je viac než pochybná – Michal Šuliga, nám jasne ukazuje, že Andrej Kiska ide po naozaj právne a trestne, nesprávnej koľaji ! Video nech si rozanalyzujú orgány činné v trestnom konaní a nie ako to požaduje samotný aktér videa Andrej, aby sa ním zaoberali „dobrovoľný“ etický hackeri ! Pre mňa z uvedeného videa vyplýva, že je autentické, že nie je zostrihané, hlavne ak je jasne vidieť a počuť, že v pozadí hraje neprerušovaná reprodukovaná hudba, že zábery kamery pri jej premiestňovaní sú plynulé a teda nie sekané, že Andrej Kiska pri rozhovore s Michalom Šuligom reaguje bezprostredne a skáče svojmu partnerovi v tomto rozhovore do reči a najdôležitejšie čo si je potrebné na tomto videu všimnúť je jeho úplný začiatok, kde Andrej upozorňuje Michala, aby hovoril po tichšie, prečo ?, veď nejde o nič tajné, len o „priateľský“ rozhovor o absolútne právne čistých veciach, hlavne aby si Andrej dával pozor nato, že dátumy na kompromitujúcich dokumentoch (Zmluvy) sú iné, ako prezentoval Andrej, od kedy sa s kým pozná a kedy sa s kým stretol !

Ďalej si je potrebné všimnúť Kiskov extrémistický a pre neoliberálne média aj fašistický slovník, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani najextrémistickejší „fašista“ z ĽSNS, keď sa rozhovor zvrtne na tému Rómov. Andrej Kiska v tejto súvislosti ani raz nepoužil oslovenie Róm, Rómka ale celkom bez zábran Cigán, Cigánka ! Vážení ochrancovia ľudských práv a bojovníci proti extrémizmu, proti rasizmu (napr. taká Irena Bihariová z PS/SPOLU), kde ste ?!, veď toto je predsa trestné sa takto hanlivo vyjadrovať o našich sociálne slabších a vo všetkom prispôsobivých občanov ! Kde je NAKA, špeciálni prokurátori a následne najspravodlivejší sudcovia vydávajúci predbežné opatrenia, aby sa ďalej nešírili takéto extrémistické nálady v spoločnosti ?! Ešte raz, kde ste ?!

Čo je to za farizejstvo zo strany Andreja Kisku, keď sa na ulici, len tak „náhodu“ stretne s touto komunitou, podáva si s nimi ruky a oslovuje ich výhradne Rómovia, hlavne keď o niekoľko metrov ďalej majú svoj riadne ohlásený míting ĽSNS. A ako horlivo sa Andrej Kiska pred médiami na svojich tlačových besedách vyjadruje výhradne o Rómoch a nie Cigánoch, že ich predsa nijaký fašisti nebudú utláčať, veď to sú naši Rómovia a nazývať ich hanlivo Cigánmi, tak to je teda niečo čo sa nesmie na Slovensku diať ! To vážené „objektívne“ média nevidíte, prečo Andreja Kisku za toto „netrháte“ na stránkach svojich novín a v „objektívnych“ reportážach vašich televízií ?! Kde ste všetky tie mimovládne organizácie a celý „spravodlivý“ tretí sektor, ktorí sa zaoberáte ochranou ľudských práv ! To si neviete dať do súvisu, že aj Andrej Kiska si myslí presne to isté čo povedal, za takéto vyjadrovanie sa odsúdený Milan Mazurek a jeho „obhajca“ Robert Fico s „trestným“ konštatovaním v tejto súvislosti o 90 % Slovákov ?!

Pretože tento výrok v tomto videu o Cigánoch z úst Andreja Kisku zaznel celkom jasne a nie je tu ani len najmenší náznak zostrihania videa! Takže Andrej Kiska, v súkromí Cigáni a pred kamerami Rómovia ?! Spravte si v tom poriadok lebo to naozaj vyznieva farizejský.

No a čo robia naše „objektívne“ média ?! Niežeby použili na Andreja Kisku rovnaký meter ako na Kočnera, Fica a všetkých tých „mafiánov“ okolo dnešnej vládnej koalície, hlavne SMER-SD, lebo naozaj padni komu padni, ale hyenistický to chcú zakryť tým, že otvárajú tému sexuálnej orientácie premiéra SR ! Veď toto je pre vás neoliberálov a všetkých inakosti, téma o ktorej hovoríte, že sexuálna orientácia je každého súkromná vec a teda haniť niekoho na verejnosti pre jeho sexuálnu orientáciu je neetické ba až odporné ! Alebo žeby aj tu platilo to vaše „objektívne“ – o nepohodlných všetko potupujúce, dehonestujúce dovolené, o vyvolených všetko zlé zakázané ?! Pamätáte sa na nedávnu minulosť, čo ste v médiach robili so slovenským europoslancom za ĽSNS – Milanom Uhríkom, keď v Európskom parlamente povedal pravdu o europoslancovi a zároveň v jednej osobe a jednom tele aj europoslankyni Petre De Sutter, že je to muž v ženských šatách, promenádujúci sa po chodbách EP ?! Už si nepamätáte, že Milan Uhrík dostal od samotného šéfa EP dokonca upozorňujúci a výstražný list, že sa takejto pravdovravnosti nesmie už nikdy dopustiť. Vy sa nepamätáte, ako reagovali „naši“ ďalší „slovenskí“ europoslanci a europoslankyňa z neoliberálneho krídla !

Takže pán Andrej Kiska a spol., nie je potrebné to všetko ďalej ešte viacej do detailov rozoberať. Vzhľadom nato, že ja (my) nie sme takí ako vy v „demokratickej“ neoliberálnej opozícií, že teraz na základe týchto materiálov budeme s istotou tvrdiť, že je to dostačujúce nato, aby sme vás označili za „vinného“ a teda je potrebné vás „odsúdiť“ a dať do výkonu väzby, tak ako to robíte vy „demokratická“, „nová“, „čistá“ opozícia, že vám stačia len nejaké papierové prepisy nejakej komunikačnej udalosti, ktorá ani náhodou nebola preukázaná a vy už obviňujete, súdite a zatvárate (vešiate), my o vás nepovieme že ste vinný, že ste mafián, že ste už odsúdený a že by ste mal hniť v base, nie, my to jednoducho nechávame v rukách orgánov činných v trestnom konaní, je to na nich, ako toto dianie okolo vás prešetria, vyšetria a následne vyhodnotia, ale na základe vašich vyjadrení o čistom robení politiky, by sa naozaj patrilo, aby ste sa, až do riadneho vyšetrenia a súdneho právoplatného rozhodnutia vo vašich kauzách nateraz z politiky stiahli a nechali priestor PZ SR na ich prácu. Uvoľnite im ruky sám a nenechávajte to na občana – voliča, ktorý im uvoľní ruky tým, že vás jednoducho neposunie v PV 2020 do NR SR a budete trestne stíhateľný bez poslaneckej imunity !

Záver:

Jedna poznámka k vyjadreniam Andreja Kisku ešte z čias, keď bol vo funkcií prezidenta SR, ktoré zneli : – „…v krajine v ktorej žijem, je krajina mafiánska…“ alebo „…žijeme v mafiánskom štáte…“, alebo „…Slovenská republika je mafiánsky štát…“, nuž tu musíme objektívne a úprimne s Andrejom Kiskom súhlasiť, lebo keď bol prezidentom SR (obrovský omyl voličov SR, ktorý následne zopakovali pri Zuzane Čaputovej), tak už vtedy bol pravdepodobne pevnou súčasťou podtatranskej pozemkovej mafie a v zmysle jeho vyjadrení, keď na čele štátu je človek podozrivý s prepojením na mafiu a teda sám je jeho súčasťou, tak potom áno, o takomto štáte sa dá povedať, že je mafiánskym, hlavne keď na jeho čele stojí hlava mafie !!!