Kto alebo čo zastaví predvolebné šialenstvo PS/SPOLU a spol. ? !

7. februára 2020, ferro, Nezaradené

V novembri 1989 si občania ČSSR vyštrngali slobodu a demokraciu. Áno len si to mysleli, že to boli oni čo zapríčinili „pád“ súdruhov, ono to v skutočnosti bolo celkom inak. Ale o tom dnes písať nechcem. Na úvod len chcem poukázať, že chceli sme demokraciu, slobodu tak ju „máme“ ! A keďže sme sa po 30 rokoch dopracovali až k takej slobode a demokracií, že tá platí len pre jednu stranu, dnes je to výlučne ta neoliberálna, tak nám neostáva nič iné, ako až do 29.2.2020 strpieť to pouličné predvolebné šialenstvo strán PS/SPOLU, Za ľudí a KDH. Je potrebné, aby sa priaznivci Kotlebovcov nenechali ničím a nikým vyprovokovať, nech sa deje čo sa deje. Kotlebovci nemôžu počítať s pomocou „objektívnych“ médií, ani s pomocou Polície SR, a už vôbec nie jej špeciálnej jednotky NAKA, ani GP a už vôbec nie, jej špeciálnej prokuratúry. Morálnu pomoc nemôžu očakávať ani z prezidentského paláca, kde dnes sedí občianka Zuzana Čaputová, o ktorej oprávnenosti sedieť na stoličke najvyššieho ústavného činiteľa SR by mal rozhodnúť Ústavný súd, ale pre neho to nie je zjavne otázka s puncom najvyššej naliehavosti, ale nepodstatné veci rieši v rekordne krátkom čase, takmer na počkanie.

To že PS/SPOLU rozvešali po celej SR obrovské predvolebné billboardy s „anti extrémistickými“ nápismi „Poďme do nich“ (do koho a akým spôsobom?!) a „Mladá sila“ (majú na mysli silu rozumu alebo silu pästí ?!), to naša vyspelá 30 ročná „demokracia“ povoľuje ! To že PS/SPOLU doslova cielene vyvolávajú provokácie na mítingoch Kotlebovcov, tak to naša 30 ročná „demokracia“ povoľuje ! (ak by takéto nápisy a heslá mali na svojich plagátoch Kotlebovci, tak súd vydá predbežné opatrenie okamžite ich zlikvidovať a čelní predstavitelia K-ĽSNS sú už dávno vo vyšetrovacej väzbe !) To, že niektorí priaznivci za PS/SPOLU na týchto mítingoch, pravdepodobne pod vplyvom návykovej a omamnej látky hádžu po ľuďoch kamene, tak to naša 30 ročná „demokracia“ povoľuje ! Ale povedať niečo kritické na dnešnú neoliberálnu „slušnú“ „demokratickú“ opozíciu, tak to naša 30 ročná „demokracia“ nepovoľuje . Povedať pravdu o tom, že väčšina Cigánov zneužíva náš sociálny systém, tak to naša 30 ročná „demokracia“ nedovoľuje ! Povedať, pravdu o niektorých našich „novinároch“, že cielene vo svojich článkoch, komentároch a reportážach nás obyvateľov SR zavádzajú, manipulujú nami, tak to naša 30 ročná „demokracia“ dovoľuje. Keď citujete nášho najväčšieho národovca Ľudovíta Štúra, tak to naša 30 ročná „demokracia“ nedovoľuje, ste obvinený a následne „spravodlivo“ odsúdený ! Ale keď Rádom Ľudovíta Štúra „hlava“ štátu vyznamená aj takých jedincov, ktorí si to absolútne nezaslúžia, tak toto naša 30 ročná „demokracia“ dovoľuje ! A takto by som mohol pokračovať čo „spravodlivé“ naša 30 ročná „demokracia“ povoľuje a čo naozaj spravodlivé a pravdivé naša 30 ročná „demokracia“ nepovoľuje !

Takže záver je jednoduchý a jednoznačný, toto „objektívne“ predvolebné šialenstvo ukončia až občania v PV 29.2. a pevne verím, že týchto neoliberálov z „jedinou“ ich pravdou pošlú do zabudnutia. Zároveň občania svojou voľbou v PV ukážu „našim“ „objektívnym“ médiám (aj RTVS), že ich „objektívne“ správy, spravodajstvo, komentáre a reportáže boli z ich strany len vyhodeným márnym úsilím, ktoré na rozumného občana – voliča SR nemá nijaký význam a ani vplyv a jednoducho takéto média budú rovnako odsúdené na zánik a poniektorí „novinári“ budú čeliť naozajstnej spravodlivosti, lebo nie je normálne, aby naša 30 ročná „demokracia“ dovoľovala, že „novinár“ si môže napísať čo koľvek a nech je to akákoľvek lož, tak on si to zdôvodní, že to robí vo verejnom záujme, že vynáša na verejnosť neoverené a súdom nepotvrdené informácie zo živého trestného spisu a naozajstný nestranný novinár (Martin D., Rudolf V.), keď napíše a videom aj zdokumentuje skutočnú podstatu problému, tak takýto je za to obvinený, vzatý do vyšetrovacej väzby a následne ho ešte čaká aj „spravodlivý“ súd. Toto vážený občan SR musí a jednoznačne aj po PV 2020 na Slovensku skončí ! Preto nateraz nám ostáva len jedno jediné, s pokorou vyčkať do 29.2., nenechať sa vyprovokovať, aby to nebolo použité proti nám, lebo toto je jediný dôvod, prečo sa na uliciach deje to čo sa deje a následne svojou voľbou v PV jasne ukázať, kto patrí do vedenia štátu a kto patrí na smetisko slovenských politických dejín na večné veky ! Bezbrehý neoliberalizmus a len tá jediná „pravda“ na Slovensku nemá miesto, na Slovensku musí po PV 2020 zavládnuť naozajstná demokracia, s právom na vyslovenie svojho názoru, bez toho, aby sa občan SR bál či ho niekto nepočul a následne ho neudal za nedemokratické sa vyjadrovanie, za extrémistický názor. Na Slovensku po PV 2020 musí a aj zavládne spravodlivosť a právo platné pre každého a to bez rozdielu v akom sociálnom postavení sa v rámci spoločnosti daný jedinec nachádza !

BODKA :

To čo dnes predvádzajú na uliciach PS/SPOLU za účasti priaznivcov Za ľudí a KDH, tak to nie je prejav ich odvahy v boji proti extrémizmu, lebo sami sa správajú jednoznačne extrémisticky, je to len prejav ich slabosti, nemohúcnosti, lebo nevedia na seba inak upútať pozornosť občana – voliča, a takto za masívnej podpory „objektívnych“ médií sa snažia v spoločnosti vyvolať dojem, že oni sú ta jediná alternatíva, čo sa vie „porátať“ s extrémizmom a vraj fašizmom ! Avšak občan – volič SR je vnímavý a hlavne rozumný, aby vedel pri svojej voľbe v PV 2020 oddeliť plevy od zrna !