NAKA ako pred a povolebný „koaličný“ partner dnešnej „demokratickej“ opozície ? !

31. januára 2020, ferro, Nezaradené

Áno, názov článku je nadnesený a tak trochu aj sarkastický . Ale poďme od začiatku.

NAKA – Národná kriminálna agentúra je „dieťaťom“ ministra vnútra Roberta Kaliňáka vo vláde Roberta Fica v období rokov 2012 až 2016. NAKA vznikla oficiálne 01.12.2012 teda sedem mesiacov po menovaní tejto vlády (04.04.2012). Zámerom NAKA malo byť zefektívnenie špeciálnej policajnej činnosti (https://sk.wikipedia.org/wiki/Národná_kriminálna_agentúra_Prezídia_Policajného_zboru).

Teda mala to byť zložka PZ SR priamo podriadená policajnému prezidentovi, ktorá mala byť proti zločinecká, protikorupčná, daňové trestné činy, spravodajská – nelegálne bankové operácie, protidrogová a má aj odbor podpory riadenia a medzinárodnej spolupráce. Všetko veľmi „potrebné“ a „vznešené“ činnosti, ktoré by PZ SR bez tejto organizácie asi nedokázal riešiť a tak bolo potrebné „vytvoriť“ takúto samostatnú a všetkého schopnú represívnu policajnú agentúru. Možno to aj bol ušľachtilý zámer Roberta Kaliňáka, ale stalo sa to čo sa stať nemalo, z tejto NAKA je dnes, nie Národná ale „Nájomná“ kriminálna agentúra. Veď nie je možné si nevšimnúť jej aktivity za posledných niekoľko mesiacov, keď jednostajne začína trestné stíhania výhradne voči osobám, ktoré sú buď nejakým spôsobom „napojené“ na SMER-SD a terajšie koaličné strany alebo sú to výhradne osoby, ktoré sa snažia prezentovať svoj názor na momentálnu „demokratickú“ neoliberálnu opozíciu, ale aj na niektoré „činnosti“ NAKA a jej vedenia (Martin Daňo, Rudolf Vaský, Tibor Eliot Rostas).

Ako si máme my radoví občania SR vysvetliť ten „pohon“ na nepohodlných ľudí na strane vládnej koalície tak krátko pred samotnými parlamentnými voľbami – Róbert Fico, Ľuboš Blaha a pod. A taktiež zatknutie a následne pustenie na „slobodu“ pánov veľmi „nebezpečných“ (Martin Daňo, Rudolf Vaský), ktorí na „slobode“ si nemôžu na verejnom priestranstve ani odfotiť sýkorku na strome, lebo to hneď bude považované za nebezpečný akt šírenia nepravdivých informácií najmä o ich „novinárskych“ „objektívnych“ kolegov, alebo prípadne sa to bude považovať za útok na vedenie NAKA !

Ako je možné, že NAKA si absolútne nevšíma činnosť „demokratickej“ opozície. Veď posledné aktivity PS/SPOLU a Za Ľudí, z časti aj KDH (Alojz Hlina), ktorí svojimi aktivitami na mítingoch jednej pre celé Slovensko „nebezpečnej“ strany, jednoznačne sa snažia vyvolávať konflikty medzi občanmi SR a šíria otvorene nenávisť a podnecujú iných k nenávisti ! To NAKA nevidí ?!, veď keby takéto aktivity vyvíjala napr. K-ĽSNS, tak ich čelní predstavitelia by už dávno sedeli vo vyšetrovacej väzbe. Čo si máme myslieť o nečinnosti NAKA v prípade, keď je tu podozrenie že Daniel L. si s Alenou Zs. nielen telefonoval, ale sa aj fyzický stretávali a Danielovi L. nikto nezhabal jeho súkromnú komunikačnú techniku, zariadenia, ale keď sa to týka druhého najvyššieho činiteľa v štáte, tak zverejnenie jeho absolútne súkromnej komunikácie niekedy spred siedmich rokov, tak to môžu beztrestne zverejniť všetky „objektívne“ médiá SR a hlavne, ak ich pôvod je z akejsi celosvetovej „novinárskej“ mimovládnej organizácie priamo finančne napojenú na USA administratívu, tak to je v poriadku ?! To NAKA nezaujíma ?!, ako sa táto komunikácia z „kočnerovej“ agendy z neverejného trestného spisu dostala do rúk zahraničných organizácií a hrozienka z nej sa vyťahujú práve teraz mesiac pred dôležitými PV na Slovensku. Hlavne ak sa jedná o hrozienka, ktoré sa výlučne týkajú politických predstaviteľov dnešnej koalície ?! To je v poriadku vážená NAKA ?!

V „demokratickej“ opozícií sú všetci bez škvrny, ako keby boli vypratí v ARIELY alebo v novom PERSILE ?!

Ako je možné, že nikto z dnešnej neoliberálnej „demokratickej“ opozície nemal akýkoľvek kontakt, či už telefonicky alebo osobný z Marianom Kočnerom. To je jednoducho zázrak. Ako všetci z tohto politického spektra naraz zabudli, že existuje nejaký Marián Kočner. Nuž Vážená NAKA zoberte si všetky časti relácie Smotánka od TV Markíza, a prejdite si jednu po druhej a pozisťujte v koľkých týchto reláciách sa nachádza Marián Kočner, s kým je tam zachytený, ako je pri nich blízko, či je len niekde v pozadí, alebo sedí priamo s týmito ľuďmi priamo pri jednom stole. Áno nebude to pre vás ľahká práca, pretože sa budete musieť vrátiť až do roku 1996, teda 24 rokov dozadu, pretože práve vtedy vznikla na obrazovkách TV Markíza táto naozaj veľmi „zaujímavá“ relácia – SMOTÁNKA, a zisťujte, koho že by ste to dnes mali mať vo vyšetrovacej väzbe a hlavne sa týchto ľudí je potrebné pýtať, keď už s Marianom Kočnerom sedeli za jedným stolom, či to bola len náhoda, že ich takto posadili k sebe organizátori týchto jednotlivých podujatí, alebo sedeli pri jednom stole preto lebo sa pri Marianovi Kočnerovi cítili dobre a stretávali sa aj v súkromí a prečo sú dnes takí veľkí bojovníci proti tomuto mafiánovi, vtedy to bol slušný človek ?! Nuž naozaj dalo by sa o Vašej činnosti resp. nečinnosti písať ešte naozaj veľa. Preto mám dnes z Vás pocit, ako keby ste boli tiež jedným z tých signatárov toho smiešneho a trápneho Paktu o neútočení, čo medzi sebou uzatvorili „demokratické“ sily v našom štáte – PS/SPOLU, Za ľudí, KDH a SaS, pretože za posledné mesiace ste vo svojej činnosti nepoukázali ani na jediného ich človeka a teda sú títo páni a ich strany mimo vášho zorného uhla ?!

Nemá význam ďalej o Vašej terajšej aktivite čokoľvek písať, pretože vaše dnešné aktivity sú zjavne jednostranné a cielené. Vyjadrujem svoje prianie, aby po PV 2020 sa na Slovensku zložila taká vláda, ktorá zavedie na Slovensku naozajstný právny štát a zároveň by jej prvé rozhodnutie malo byť okamžite zrušiť NAKA, jej čelných predstaviteľov v rámci reštrukturalizácie prepustiť, radových príslušníkov podrobiť podrobnému vyšetrovaniu, prečo sa podieľali na týchto jednostranných aktivitách tejto „Nájomnej“ kriminálnej agentúry a následne z toho vyvodiť jasné konzekvencie vo vzťahu k ich činnosti a to či konali na pokyn nadriadeného alebo konali na pokyn niekoho iného resp. z vlastnej vôle. Zároveň je potrebné po PV 2020 dôkladne prešetriť či nebol únik dôležitých informácií v trestných veciach Mariana Kočnera priamo z prostredia NAKA a ak áno, tak pre ktoré média a či to nebolo za úplatu a všetko to čo súvisí z dnešnou predvolebnou aktivitou NAKA.

Pýtam sa na záver načo má SR spravodajskú službu SIS. Veď tá by ako prvá mala mať informácie zo zločineckého prostredia na území SR, SIS by mala ako prvá preverovať, kde je to „hniezdo“ úniku informácií z justičného prostredia. SIS by mala mať aj informácie o činnosti NAKA a to také, o ktorých NAKA ani len netuší, že ju SIS preveruje. To Predseda vlády a „prezidentka“ SR nedostávajú od SIS na stôl pravidelné reporty o bezpečnostnej a kriminálnej situácií na Slovensku a to aj v kontexte zo zahraničnou politikov a z činnosťou zahraničných spravodajských služieb na území Slovenska ?! Nám predsa musí stačiť, keď nám zvestujú, že SIS zachytila, že Ruská federácia proti nám vedie hybridnú vojnu ! Ale akú „vojnu“ a akú činnosť tu vyvíjajú USA tajné služby a spravodajské služby západných „starích demokracií“, tak o tom ani zmienka, alebo máme byť naozaj takí naivný, že iná ako Ruská spravodajská služba tu nevyvíja žiadnu činnosť ? Nuž áno, tomu uverí len ten občan SR ktorý sa nenazýva Homo sapiens (teda človek rozumný a mysliaci), ale je to len Homo erectus, teda len človek vzpriamený !

Preto prosím nech sa mi nikto nečuduje, že som dospel k názoru, že NAKA je skrytým predvolebným „koaličným“ partnerom dnešnej „demokratickej“ opozície a takým „koaličným“ partnerom by im ostal aj v prípade (nedaj Boh), ak by táto neoliberálna časť nášho politického spektra sa po PV 2020 dostala k moci.