„Spoločné“ predvolebné mítingy K-ĽSNS, PS/SPOLU a Za ľudí !

24. januára 2020, ferro, Nezaradené

Áno, nie je to sci-fi ani žiaden marketingový ťah, je to skutočnosť !

K-ĽSNS sa na svojich riadne ohlásených predvolebných mítingoch „musí“ o verejný priestor podeliť s „priaznivcami“ PS/SPOLU. Je až neuveriteľné, ako propaganda PS/PSOLU zneužíva na svoju politickú prezentáciu mítingy svojho politického rivala, spôsobom naozaj absolútne nedemokratickým. K-ĽSNS ohlási predvolebný míting a PS/SPOLU na tento míting „naženú“ cigánov z blízkeho okolia, obdarujú ich nimi vyrobenými a zafinancovanými protestnými pomôckami (preškrtnuté zákazové značky z hákovým krížom, z rôznymi nadpismi „stop fašizmu“ a pod.), „poučia“ ich čo majú kričať, pozvú tam všetky „objektívne“ „slovenské“ média a následne ich tieto pred celou slovenskou verejnosťou  odprezentujú, že oni sú jediné politické zoskupenie na Slovensku, ktoré sa nebojí K-ĽSNS, že oni sú jediný, ktorí skutočne bojujú s fašizmom na Slovensku ! Nuž naozaj veľmi odvážne, politické korektné, ale hlavne slušné !

Keď sa redaktorka portálu KULTURBLOG (https://www.youtube.com/watch?v=TeCSUFYJd8E) , opýtala niektorých zúčastnených cigánov, či vôbec rozumejú tomu, čo majú napísané na „nimi“ vyrobenými plagátoch a transparentoch, tak absolútne nevedia o čom je reč . Takže akýkoľvek komentár k týmto politicky zneužitým cigánom, je absolútne zbytočný. Čo však nie je zbytočné je to, aby sme sa verejne opýtali PS/SPOLU, ale aj Za ľudí, či majú tieto všetky antikampaňové aktivity, ktoré vedú voči K-ĽSNS započítané vo svojich predvolebných výdajoch a či aj tým zúčastnením cigánom, za ich „ochotu“ prísť na tieto mítingy K-ĽSNS na „vlastné“ náklady, niečo dali resp. sľúbili ?! Toto sa nedá považovať za politickú predvolebnú korupciu !? Čo vy nato, orgány činné v trestnom konaní ?! To ste naozaj aj Vy takí naivný, že veríte, že cigáni prídu na nejakú politickú akciu len tak, sami od seba a zadarmo ?! A ešte aj na vlastné náklady ?!

Na záver tohto videa je scéna, keď okolo redaktorky Kulturblogu prechádzajú dve distingvované panie, „budúce“ nádejné poslankyne NR SR za koalíciu PS/SPOLU – osmička (8) na kandidátke Zora Jaurová a dvadsiatka (20) na kandidátke Dana Kleinertová, a keď im redaktorka Kulturblogu položí otázku či progresívna politika vyzerá takto, tak Zora Jourová schytí Danu Kleinertovú za rukáv a rýchlo ju ťahá preč . Prečo ?! Nuž preto, že ich neoslovili tie „ich“ slušné a „objektívne“ „mienkotvorné“ média JOJ, Markíza, RTVS, Sme, Denník N a pod., ktoré by im určite položili oveľa „ťažšiu“ otázku napr. „Bolo to z Vašej strany famózne, ako ste to tým fašistom ukázali, že politika sa dá robiť aj slušne a ako ste svojou slušnosťou dokázali hlavne to, že všetci títo Rómovia sem dnes prišli sami a spontánne, z vlastnej iniciatívy, povedzte našim divákom, aký máte z toho pocit?“ a panie by odpovedali „Áno, ak sa chce, tak sa dá robiť aj slušná politika a my jediný sme nabrali odvahu a ukázali sme fašistom, že sa ich nebojíme a kedykoľvek to uznáme za vhodné, tak ich na ich mítingoch kedykoľvek prečíslime svojou účasťou a Rómovia boli dnes naozaj úžasný a všetci, ktorí tu dnes boli, jasne dali fašistom najavo, že oni vedia o čom je ich fašistická politika a vedia o všetkých ich zámeroch, ak by sa nebodaj dostali spolu zo Smerom-SD po voľbách k moci, My PS/Spolu tomu však svojou slušnou predvolebnou politikov zabránime…“, nuž a toto by vo večerných hlavných správach odvysielali všetky „slovenské“ televízie a my občania a voliči SR by sme tomu samozrejme uverili a okamžite by sme si povedali, ÁNO budeme voliť slušnosť ! Naozaj niečo neúnosné a neakceptovateľné čo títo neoliberáli dnes vyvádzajú, myslím si že po tomto čo ukazujú na mítingoch K-ĽSNS im percentá pôjdu dole minimálne o 5% a K-ĽSNS utešene narastú minimálne o rovnaké percento !

Nuž nebudem to ďalej komentovať, ale jedno je isté, títo politický zneužití cigáni určite nekonajú na „vlastnú“ päsť, ale sú manipulovaný PS/SPOLU a Za ľudí ! Prečo PS/SPOLU a Za ľudí nezorganizujú rovnakú masu ľudí – cigánov a neprivedú ich aj na mítingy strany SMER-SD, veď najvyšší predstaviteľ tejto strany, jej predseda jasne celej verejnosti povedal, že súhlasí s výrokom člena K-ĽSNS o nich samotných a teda patrilo by sa aj na mítingu SMER-SD si zakričať „fašizmus, fašizmus …! Či nie ?!

Naozaj nesmierne trápne divadlo zo strany neoliberálov, ale efekt to bude mať len jediný, nuž pre nich mínusový a pre samotnú K-ĽSNS jednoznačne plusový !

Záver :

„Objektívne“ média prichádzajú na „podporu“ K-ĽSNS s novou informáciou, ktorú im pravdepodobne sprostredkovali „objektívne“ agentúry prieskumu verejnej mienky, že kto sa začína stavať ďalším novým voličom K-ĽSNS a prečo im tak rapídne rastú preferencie. Nuž čuduj sa svete nateraz je to mladý muž žijúci na dedine, teda automatický menej vzdelaný, zaostalý, ľahko ovplyvniteľný, lebo mladý muž z mesta je predsa vzdelaný, má utvorený svoj vlastný názor, je stotožnený s „pokrokovou“ neoliberálnou politikou namierenou „ v prospech“ SR a hlavne je to antifašista !

Opäť sa to dá vnímať, ako podnecovanie k nenávisti medzi mladým mužom z vidieka a mladým mužom z mesta, čo Vy nato orgány v trestnom konaní, nenájde sa na to nejaký paragraf na základe ktorého by ste aj týmto „novinárom“ zakázali ich „novinársku“ činnosť, ako ste to urobili s Martinom Daňom a Rudolfom Vaským, ktorí po prepustení na „slobodu“ môžu len jesť, piť a dýchať ???!!!

 

Ak by som použil „logiku“ „našich“ „objektívnych“ médií, tak tým, že sa PS/SPOLU a Za ľudí zúčastňujú na predvolebných mítingoch K-ĽSNS, nečrtá sa nám tu budúca povolebná koalícia „fašistov“ s „antifašistami“, však dáva to to logiku, či nie ?! A tým by znemožnili vládnuť SMERU-SD s „fašistami“ !, čoho sa tak náramne obávajú !, a teda sa obetujú oni – veď sú „nový a slušný“ politici ! Avšak majú smolu lebo K-ĽSNS by sa nikdy neznížili k tomu, žeby akýmkoľvek spôsobom spolupracovali s ľuďmi, ktorí svoj vlastný štát nazývajú len akousi krajinou a nie Slovenská republika, s ľuďmi, ktorí sa klaňajú len na západ a veľkému bratovi spoza Atlantiku, ktorí si nevážia a nepodporujú rodinu zloženú z otca, mamy a detí,  ktorí za slušnosť považujú to, že jediný správny názor na svet je len ten ich a všetko ostatné je potrebne „slušne“ a „demokratický“ zničiť, potlačiť, umlčať !